ya benim aklıma taa geçmiş günler geldi hey gidi heyy az mı kaçak göçek buluştuk gizli saklı telefonda konuştuk şimdi duygulandırdınız beni ya kocacığımı özledim bi an önce akşam olsun da görim onu ama yaklaşık 15 gündür bacı kardaş gibiyiz tık yokneyse onu görmek bile bana yeter
Evet baya hizli ciktik 1 yil nisanli kaldik 2013 mayista evlendik
hafif sıcak su üstüne karabiber, limon bal ve bırazda zencefil... benim favorimdir..bal ve karabiber karışımı , iyi geliyor gerçekten... yada çay içtiğinde bol limon karabiber ve ballı olsun
Allah daım etsın nıce nıce uzun zamanlar nasıp etsın canım bızde 2014 martta evlendık
Yok canım bende eşimde kullanmıyoruz o mereti :)
Aynen oyle oldu arkadasimin nisanlisi gormus ben i esime demis akilli guzel kiz die tanistirdi bizi 1 hafta icinde ailemle tanismani istiorum dedi bende daha yeni tanistik bu ne acele dedim 2 hafta sonra tanistim 3. Hafta aiesi geldi ailemle tanistilar 4. Hafta bi baktim yuzukler tkilmis
Bende ilk bulusmamizda arkadasim nisanlisi esim bulustuk ben cok soguk davrandim cok oturmadim isim var deyip kalktim hoslanmamistim o anda ama benimle cok ilgilendi cicek almalar falan sonra ne olduysa 2. Gun ben iyice isindim esime 1 ayda hop nisan oldu arkadasim ayrildi nisanlisindan herseyde bir hayir varmis bizi tanistirdilar iyiki tanimisim kocisiBen eşimle ilk buluşmamızda bu iş olmaz demiştim içimden sonra öyle çıkışları olduki hiçbirşeye eyvallahı yok havalımı havalı diğerleri gibi alttan almaz iltifat etmez ne oluyoruz dedim öyle dikkatimi çekti halada hastasıyım kendisinin
bizdee 2014 nisan :)
Buldu güzel hamarat kızı kaçırırmı hiç. Hamarat deyince Hataylılar çok güzel künefe yapıyor sen biliyormusun künefe yapmasını
kaygılım nabersın :)oohh maşallah :)
:) aramızda 1 ay var gercı bıızmkı mart sonu 29 mart canım :)
kızlar ya benim canım sıkıldı diğer topikti kızlar kesenin boyuna anormal dedi çok fazlaymış sinirim bozuldu bişe yoktur dimi yaa
ohhh kızlaaarrr buldum sızıııııı neredesınız yaaa
anaa bizimde 26 nisan ne çabuk geçmiş dimi daha dün gibi keşke bida o anı yaşayabilsek
Dilim baglandi sanki birbirimizi yillardir taniyormusuz gibiydik bizi birbirimize cok benzetiyorlar kardesmisiniz diyorlar yok kocam diyorum evet 20 senede tanisan huylaridegisiyorhayırlısı işte :) iyi cesaret ben 5 sene tanıdığım kocamla evlenirken düşündümerkek milleti 20 senede tanısan değişik huyları çıkabiliyor :)
Ya canım gelısımı ıyıdır dr sana olumsuz bırsey dedımkı canını sıkıyorsun sen bosuna bebesını uzme lutfen hıcbırseyı yok akıllı akıllı buyuyor annesı
deme ya canım istedii çk severim çok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?