2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Bazen bızde eskıye gıdıyoruz canım cok duygusal oluyor vaybe dıyoruz 5000 sms hakkını bıtırırdık sımdı watsap var herkesten öyle goruyor gecen esıme dedımkı yaaa bızım zamanımızda watsaplasmakmı vardı bızde mesajlasıyorduk baya eskımız dedım

Buldu güzel hamarat kızı kaçırırmı hiç. Hamarat deyince Hataylılar çok güzel künefe yapıyor sen biliyormusun künefe yapmasını

kızlar ya benim canım sıkıldı diğer topikti kızlar kesenin boyuna anormal dedi çok fazlaymış sinirim bozuldu bişe yoktur dimi yaa

Bende ilk bulusmamizda arkadasim nisanlisi esim bulustuk ben cok soguk davrandim cok oturmadim isim var deyip kalktim hoslanmamistim o anda ama benimle cok ilgilendi cicek almalar falan sonra ne olduysa 2. Gun ben iyice isindim esime 1 ayda hop nisan oldu arkadasim ayrildi nisanlisindan herseyde bir hayir varmis bizi tanistirdilar iyiki tanimisim kocisi

kızlar ya benim canım sıkıldı diğer topikti kızlar kesenin boyuna anormal dedi çok fazlaymış sinirim bozuldu bişe yoktur dimi yaa

Ya canım gelısımı ıyıdır dr sana olumsuz bırsey dedımkı canını sıkıyorsun sen bosuna bebesını uzme lutfen hıcbırseyı yok akıllı akıllı buyuyor annesı

hayırlısı işte :) iyi cesaret ben 5 sene tanıdığım kocamla evlenirken düşündüm erkek milleti 20 senede tanısan değişik huyları çıkabiliyor :)
Dilim baglandi sanki birbirimizi yillardir taniyormusuz gibiydik bizi birbirimize cok benzetiyorlar kardesmisiniz diyorlar yok kocam diyorum evet 20 senede tanisan huylaridegisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…