2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Dilim baglandi sanki birbirimizi yillardir taniyormusuz gibiydik bizi birbirimize cok benzetiyorlar kardesmisiniz diyorlar yok kocam diyorum evet 20 senede tanisan huylaridegisiyor

Eşler birbirine benzer derler ama benim eşimle hiç alakam yok o sarışın renkli gözlü uzun yüzlü ben esmer yuvarlak yüzlü hiç alakamız yok

Buldu güzel hamarat kızı kaçırırmı hiç. Hamarat deyince Hataylılar çok güzel künefe yapıyor sen biliyormusun künefe yapmasını
Cokta hamarat degilim kiz yok bilmiyorum kunefe yapmayi antakyalilar daha cok biliyorlar oyy kuzum canin mi cekti paket yaptirip gondereyim sana

O ne de pozitif bir doktor muş öyle.... İnşaAllah canım.. :)

Cokta hamarat degilim kiz yok bilmiyorum kunefe yapmayi antakyalilar daha cok biliyorlar oyy kuzum canin mi cekti paket yaptirip gondereyim sana

Yok yememeliyim daha fazla kilo aldı başını gidiyor ama yapımıyla ilgili tüyoların varsa istiycektim senden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…