1 2 hafta giremedım ya kaybettım sızı yahuu :) olmuyo sızsız yanlzı hıssettm cok kendımıbiz burdayız sen nerdesin :):):)
Evet canım ya evlenemden once zaman gecmıyordu sımdı zaman su gıbı akıp gecıyor evlenelı 8 ayımıza gırmısız senemız gelıyor :)
Amin kuzum rabbim agzimizin tadini bozmasin senin bugun batindi varmi gelen giden insallah gelmesin kirmixilarAllah daım etsın nıce nıce uzun zamanlar nasıp etsın canım bızde 2014 martta evlendık
Dilim baglandi sanki birbirimizi yillardir taniyormusuz gibiydik bizi birbirimize cok benzetiyorlar kardesmisiniz diyorlar yok kocam diyorum evet 20 senede tanisan huylaridegisiyor
yok hiç bişe demedi di doktor ama ne bilim yaa olumsuz şeyler duydum
deme ya canım istedii çk severim çok :)
yaa hiç deme ne güzel 3 ay 5 ay diyoduk yavaş yavaş 3 sene 5 sene demeye başlicaz artık
Amin kuzum rabbim agzimizin tadini bozmasin senin bugun batindi varmi gelen giden insallah gelmesin kirmixilar
Cokta hamarat degilim kiz yok bilmiyorum kunefe yapmayi antakyalilar daha cok biliyorlar oyy kuzum canin mi cekti paket yaptirip gondereyim sanaBuldu güzel hamarat kızı kaçırırmı hiç. Hamarat deyince Hataylılar çok güzel künefe yapıyor sen biliyormusun künefe yapmasını
kaygılım nabersın :)
ya benimde canım çektiii ama bu yapılmazkiiii dimi
O ne de pozitif bir doktor muş öyle.... İnşaAllah canım.. :)kizlar selam ben dun doktora gideemedim ve bugun gitdim doktor prolaktin icin kan aldirdi ve pazartesi kanin cevabi icin gidicem
birde esim icin testler verdi onlari yaptiracak
doktorum yumurtalikarim cok buyuyor dedi kendi buyuyor ve falikulleri buyutmuyor bize kendisi kuculsun falikulu buyutsun oyle lazim dedi
ve serum felan yazdi hayatimda ilk defaa sorum takilacak azicik tirsiyorumda
bide bana sende yakinda hamis kalacaksin dedi 2 3 4 ay icinde
ins ALLAH kalirim yaahepimizin olsun benimde isdeyen her kesin olsun benimde olsun
aminnnnnnnnnn
ayyyy ınsallah canım ınsallah bebısnız mutlulugunuza mutluluk katsın bır omur musmutlu olun torunlarla bahcede oturuop cay ıcecgınız gunler gelsın :)
Him biz ikimizde sarisiniz bebegimiz olsa sarisin olur herhalde senin minnak kime benzeyecek acabaEşler birbirine benzer derler ama benim eşimle hiç alakam yok o sarışın renkli gözlü uzun yüzlü ben esmer yuvarlak yüzlü hiç alakamız yok
Cokta hamarat degilim kiz yok bilmiyorum kunefe yapmayi antakyalilar daha cok biliyorlar oyy kuzum canin mi cekti paket yaptirip gondereyim sana
ayyy dur kız o kadar ileriye gitme şimdiden yaşlanmak istemiyoruuumm
Cokta hamarat degilim kiz yok bilmiyorum kunefe yapmayi antakyalilar daha cok biliyorlar oyy kuzum canin mi cekti paket yaptirip gondereyim sana
Yok kuzum bilmiyorum hic yapilirken gormedim ama esimin yengesi yapiyormus istersen ona sorup soylerim sanaYok yememeliyim daha fazla kilo aldı başını gidiyor ama yapımıyla ilgili tüyoların varsa istiycektim senden :)
ya benimde canım çektiii ama bu yapılmazkiiii dimi
buldum buldum bebısım iyi gidiyoda kasık ve bel agrım var canım ya normalmı bunlarBulmuşsun topiği :) Hoşgeldin canım nasıl gidiyor hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?