Oyy kuzum gonderirim sismesin seyinbende hamileyim bana da paket yatırsana yaa şeyim şişmesim
kaygılım nabersın :)
senın nasıl gidiyor canım 1 hafta buyuksun benden :) 7. hafta diyo ama benım adetler gec oluyoya 6. haftamdaym aslında duzeltebılıyomuyum onu yaBulmuşsun topiği :) Hoşgeldin canım nasıl gidiyor hamilelik
Hemen esını ara siparişi ver canım
Yok kuzum bilmiyorum hic yapilirken gormedim ama esimin yengesi yapiyormus istersen ona sorup soylerim sana
Dilim baglandi sanki birbirimizi yillardir taniyormusuz gibiydik bizi birbirimize cok benzetiyorlar kardesmisiniz diyorlar yok kocam diyorum evet 20 senede tanisan huylaridegisiyor
Bende bayılırım sıcak sıcak nasıl güzel gider puff
senın nasıl gidiyor canım 1 hafta buyuksun benden :) 7. hafta diyo ama benım adetler gec oluyoya 6. haftamdaym aslında duzeltebılıyomuyum onu ya
iyiyim bende cok sukur canım internet kopukluğu var kac haftadr gıremıyordum o yuzden iyi gidiyo canım ya hafta minnakın kalp atıslarını duyacagız ınsallah :)iyiyim sen nasılsın nerelerdesin :) nasıl gidiyor?
Oyy kuzum gonderirim sismesin seyin
1 2 hafta giremedım ya kaybettım sızı yahuu :) olmuyo sızsız yanlzı hıssettm cok kendımı
:)geçen de yatıyorum aklıma patlıcan salatası düştü ayy yatamadım gecenin bi yarısı eşime söyledim e hemen alim gelim diyo lan dur dedim bu saatte hangi akıllı patlıcan salatası yapar dedim zor vazgeçirdim yoksa giyindi yollara düşecekti
:)geçen de yatıyorum aklıma patlıcan salatası düştü ayy yatamadım gecenin bi yarısı eşime söyledim e hemen alim gelim diyo lan dur dedim bu saatte hangi akıllı patlıcan salatası yapar dedim zor vazgeçirdim yoksa giyindi yollara düşecekti
buldum buldum bebısım iyi gidiyoda kasık ve bel agrım var canım ya normalmı bunlar
gecen hafta gordum canım 5 haftalıkken goruluyomus ben ilk gittm 4 +1 di 4 5 gun snra tekrar gttım gorduk cok sukur banada iki hafta sonra gel dedi haftaya gidicem kısmetse 7 haftalık olucaz bebısımle :) senn nasıl gidiyor canımBende de 7 hafta yazıyor ama bugün doktora gittim 5 haftalıkmış mercimek keseyi gördük şükür iki hafta sonraya randevu verdi. Sen gittinmi doktora keseyi gördünüzmü
Oyyyyyy taze babaya bak sennnn kendı yapı vereymıs hemennnnnnnnn :)
Bazen dusnmuyor degilim vallahi :)koşa koşa da evlendikk akıl yok bizde
ama ye mutlaka :):)
iyiyim bende cok sukur canım internet kopukluğu var kac haftadr gıremıyordum o yuzden iyi gidiyo canım ya hafta minnakın kalp atıslarını duyacagız ınsallah :)
bi an aklıma düşüyo sonradan geçiyo ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?