2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Hemen esını ara siparişi ver canım

:)geçen de yatıyorum aklıma patlıcan salatası düştü ayy yatamadım gecenin bi yarısı eşime söyledim e hemen alim gelim diyo lan dur dedim bu saatte hangi akıllı patlıcan salatası yapar dedim zor vazgeçirdim yoksa giyindi yollara düşecekti

Dilim baglandi sanki birbirimizi yillardir taniyormusuz gibiydik bizi birbirimize cok benzetiyorlar kardesmisiniz diyorlar yok kocam diyorum evet 20 senede tanisan huylaridegisiyor

allahh mutluluğunuzu daim etsin bir ömür canım benimm :) kısmetten öteye yol yok işte siz birbirinize yazılmışsınız ister 1 ay ister 10 ay olsun:)

senın nasıl gidiyor canım 1 hafta buyuksun benden :) 7. hafta diyo ama benım adetler gec oluyoya 6. haftamdaym aslında duzeltebılıyomuyum onu ya

Bende de 7 hafta yazıyor ama bugün doktora gittim 5 haftalıkmış mercimek keseyi gördük şükür iki hafta sonraya randevu verdi. Sen gittinmi doktora keseyi gördünüzmü

Oyyyyyy taze babaya bak sennnn kendı yapı vereymıs hemennnnnnnnn :)

Bende de 7 hafta yazıyor ama bugün doktora gittim 5 haftalıkmış mercimek keseyi gördük şükür iki hafta sonraya randevu verdi. Sen gittinmi doktora keseyi gördünüzmü
gecen hafta gordum canım 5 haftalıkken goruluyomus ben ilk gittm 4 +1 di 4 5 gun snra tekrar gttım gorduk cok sukur banada iki hafta sonra gel dedi haftaya gidicem kısmetse 7 haftalık olucaz bebısımle :) senn nasıl gidiyor canım

iyiyim bende cok sukur canım internet kopukluğu var kac haftadr gıremıyordum o yuzden iyi gidiyo canım ya hafta minnakın kalp atıslarını duyacagız ınsallah :)

ne güzel bir haber inşallah duyarsınız allahın izniyle biz yokken siz ikiniz muhabbet mi ettiniz bakalım :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…