- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
Bende de oluyor ara ara kısa sürüyor geçiyor sonra bugün doktoruma sordum normal dedi
Bazen dusnmuyor degilim vallahi :)
bi an aklıma düşüyo sonradan geçiyo ki
kımınle canım :)ne güzel bir haber inşallah duyarsınız allahın izniyle biz yokken siz ikiniz muhabbet mi ettiniz bakalım :):)
geçsede sen ye aklında kalmasın canım :)
benım belım bacaklarım sureklı agrıyor kasıklarıma arada gırıyor ama zorluyor bırazbende de oluyo 1 dk falan sonra geçiyo bu aralar biraz fazla oldu kese oluşumundan kaynaklanıyo bence
gecen hafta gordum canım 5 haftalıkken goruluyomus ben ilk gittm 4 +1 di 4 5 gun snra tekrar gttım gorduk cok sukur banada iki hafta sonra gel dedi haftaya gidicem kısmetse 7 haftalık olucaz bebısımle :) senn nasıl gidiyor canım
benım belım bacaklarım sureklı agrıyor kasıklarıma arada gırıyor ama zorluyor bıraz
Selam örtmenim nasılsınSelam kızlar
kımınle canım :)
Kuzum canin cekerse iste gonderirim haha sismedi mi bebise sut yapiyorhahahadur bakim yok yok aynı bi değişiklik yok çok mersi şekerim yemiş kadar oldum
bu tarifi bir ara babam yapıyordu.. Çok ta işe yarıyor kızlar.. Fırsatınız olursa yapın derim ben@Mogami canım Ahmet maranki nin bi tarifi var siyah turp un alt kısmını ufacık kesip ust tarafınıda kesipp az oyuyorsun içine bi kaşık bal koyup bardağı n üstüne koyup alt delikten çıkan suyu içince bişi kalmaz
şimdiden fazla üstelemek istemiyorum sonra sen de ne kadar bok boğazmışın demesin
Amin kuzum rabbim agzimizin tadini bozmasinallahh mutluluğunuzu daim etsin bir ömür canım benimm :) kısmetten öteye yol yok işte siz birbirinize yazılmışsınız ister 1 ay ister 10 ay olsun:)
Aaaaaaaaaaaaaaaa süpersin ablacıgımmmmmmmmmmmmmmmm :) gırdınmı ıcerı
Yuzumde gulumse oldu aılemı gormus gıbı oldum ablacım :)
ora nere ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?