2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Karnımdan baktı canım 15mm kese göründü 5 haftalık dedi.Bir yerde okumuştum kese hergün 1mm büyüyormuş 25mm bebek görünür dedi İki hafta sonraya randevu verdi
Karindan 1 hafta sonra hem bebek hemde kalp atisinj gorursun ama garanti olsun diye 2 hafta sonra git cnm insaAllah minnakini goruceksin

Kızlar benim eşimle hikayem öyle güzel ki yani bizce öyle. Biz internette tanıştık, benim önceki sevgilim veteriner hekimdi. Ayrılmıştık ve depresyondaydım. Eşiminde 3 senelik ilişkisi yeni bitmiş ama o da üzerinden ayrılık acısını atamamış biriydi. Ben dalgasına konuşmaya biraz olsun unutmaya çabaladım. Bu arada eşimide eski kız arkadaşıyla barıştırmaya çabalıyorum. İstersen ben konuşabilirim falan diyorum. (Ben kimsem) Bu arada eşim bana sürekli buluşalım diyor tabi ben güvenemiyorum hep erteliyorum. O da bir daha bana böyle bir teklifle gelmeyeceğini istersem bir gün benim ona teklif etmem gerekeceğini söylüyor. Her neyse bu konuşmadan yaklaşık 1-2 ay sonra başka bir nedenle hazırlanıp dışarı çıkıyorum ama güzel olduğum günlerden biri. Ayağımda topuklu, altında streç pantolon ve üzerimde güzel bir bluz vardı. Müsaitsen şurda, şu saatte buluşalım diyorum. (Evime en yakın yeri söylüyorum güvenmediğimden bildiğim bir yer olsun diye) Giderkende onu rahat tanıyabileyim diye üzerinde ne var diyeceğime, içinde ne var diyorum. Tabi bizimki şok olmuş. Gelelim buluşma anına... Gördüm ve ben bu adamla evlenirim dedim içimden. Buluştuktan sonra hemen hemen hergün tekrar buluştuk. 1-2 ay kadar ben ona platonik aşıktım. Elele tutuşmadan arkadaş gibi sinemaya gider, yemek yer, sahilde yürürdük. Bir gün ben neyim dedim. Senin için ne ifade ediyorum. Bir sürü erkek arkadaşım var ama ben hergün seninleyim. Hiç biriyle seninle paylaştıklarımı paylaşmıyorum. Ya bana çıkma teklifi et artık ya da görüşmeyelim dedim. O da benden hoşlanıyordu ama söylemiyordu şapşik. İstediğim çıkma teklifini aldım. 2009 mayıs ayında. 20.11.2011'de isteme oldu. 03.12.2011'de nişan, 14.09.2013 düğün. 2015'te de bebeğimizi kucağımıza almayı planlıyoruz inşallah.

Sende ne bahtsız bedevi çıktın evi bile onlardan uzaktan almak isterken şimdi her sabah kv nin evinde oluyosun.keçinin sevmediği ot burnunda bitermiş o misali.şükür ki sol kolu kırılmış sağ kolu kırılmamış.2 aydan erken iyileşmez o.Benim görümcemde kolunu kırmıştı yemegini kızı yapıyodu ama temizligini tek koluyla yapmaya çalışıyodu kadıncağız.ben denk geldigimde ben yardım ediyodum.inşaallah çabuk iyileşirde sende rahat nefes alırsın cnm

Canim eleviti sakin icme onunla ayni icerik olan decaviti ic elwvitte domuz jelatini var ve ilac firmasida kabul etti bunu

Kıyamam kuzum..
Bazen sadece sarılmakta yetiyor valla.. Ohh miss.. Sevgili kucağı

Aaaaaaaaaaaaaaaa süpersin ablacıgımmmmmmmmmmmmmmmm :) gırdınmı ıcerı
Yuzumde gulumse oldu aılemı gormus gıbı oldum ablacım :)
Yok tatlım girmedim çünkü sabah 7de çektim bu fotoyu çocukları okula götürdüğümde :) Ne mutlu bana yüzünü güldürdüysem

Unutuyorum bazen durumu o derece normalim çok ağrı yok bulantı yok uyku hali yok sadece çok çabuk yoruluyorum artık
bende unutuyorum canım ya hanı bı psikolojı yaratılmıs insanlarda mıdesı bulanan aseren hamıle gibi bende onlar yok agrılar var sadece unutuyo ınsan hakkaten :)

Valla oyle oldu deme 2 aymi hapi yuttum ben bide hamile kalirsam isim dahada zorlasir rabbim hayirlisini versin ne diyeyim cabuk iyilrsir insallah sabahtan aksama kadar cok yoruluyorum bugun pek gelen olmadi rahatim babanne yemegide yapmis bugun yemek kaygimda yok bugunluk neysr iyilessinde bizde yilbasindan sonra ev bakariz esim insaatken alalim diyor 1 senede oyle surer biraz daha sikayim disimi dis kalirsa

kısmett ayy piliç edebiyatından roman okur gibi okudum :) allahım daim etsin bu güzel evliliği :) evet allah bize seçenekler sunuyor ama aşk tamamen kaderin işi diyorum :) eşimin ilk sevgilisiyimm keşke başkasıyla çıksaydın da seni ne kadar çok sevdiğimi daha iyi anlardın diyorum :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…