Tamam kuzum ogrenebilirsem biraz beceriksizim ama sizin icin ogrenmeye calisirimDenk gelirsen öğrenirsen çok isterim bizede verirsin tarifini
Karindan 1 hafta sonra hem bebek hemde kalp atisinj gorursun ama garanti olsun diye 2 hafta sonra git cnm insaAllah minnakini goruceksinKarnımdan baktı canım 15mm kese göründü 5 haftalık dedi.Bir yerde okumuştum kese hergün 1mm büyüyormuş 25mm bebek görünür dedi İki hafta sonraya randevu verdi
Bugünü ütü günü olarak ilan ettim bende..her gün ütü mü yok yok kalsın su içerim ben tüm evi temizlerim ama ütü deyince ayaklarr geri geri gidiyor hiç sevmiyorum
Sende ne bahtsız bedevi çıktın evi bile onlardan uzaktan almak isterken şimdi her sabah kv nin evinde oluyosun.keçinin sevmediği ot burnunda bitermiş o misali.şükür ki sol kolu kırılmış sağ kolu kırılmamış.2 aydan erken iyileşmez o.Benim görümcemde kolunu kırmıştı yemegini kızı yapıyodu ama temizligini tek koluyla yapmaya çalışıyodu kadıncağız.ben denk geldigimde ben yardım ediyodum.inşaallah çabuk iyileşirde sende rahat nefes alırsın cnmİnsallah rabbim gonlune gore verir tatlim hayirli saglikli bir evlat nasip etsin
sukur tuvaletine falan kendi gidiyor sol kolu kirildi ben sabah gozumu acar acmaz ordayim aksama kadar evi supur sil camasir bulasik misafir hic eksik degil gelende bana takmis bebek varmi gelin kilo almis diyorlar halbuki zayifladim 1 haftadir afedersin kicimin ustune oturamiyorum istese tek eliylede biseyler yapabilir kv gelem sakin kalkma yerinden gelin bakar diyorlar sanki ben bakmiyorum
Canim eleviti sakin icme onunla ayni icerik olan decaviti ic elwvitte domuz jelatini var ve ilac firmasida kabul etti bunuelevit verdi günde 1 tane ilişki için bişe demei zaten ben hamileliğimi öğreneli 15 gün falan oldu yaklaşık o günden beri yapmıyorum bişe korkuyorum çünkü Allah korusun tam tutunma aşaması sonuçta
Kıyamam kuzum..ya benim aklıma taa geçmiş günler geldi hey gidi heyy az mı kaçak göçek buluştuk gizli saklı telefonda konuştuk şimdi duygulandırdınız beni ya kocacığımı özledim bi an önce akşam olsun da görim onu ama yaklaşık 15 gündür bacı kardaş gibiyiz tık yokneyse onu görmek bile bana yeter
Babamın ıs yerı :)
Yok tatlım girmedim çünkü sabah 7de çektim bu fotoyu çocukları okula götürdüğümde :) Ne mutlu bana yüzünü güldürdüysemAaaaaaaaaaaaaaaa süpersin ablacıgımmmmmmmmmmmmmmmm :) gırdınmı ıcerı
Yuzumde gulumse oldu aılemı gormus gıbı oldum ablacım :)
İyiyim güzelim işler çok iyi bugün keyfim yerine geldiİyiyim kuzumm sen nasılsınnnn?
bende unutuyorum canım ya hanı bı psikolojı yaratılmıs insanlarda mıdesı bulanan aseren hamıle gibi bende onlar yok agrılar var sadece unutuyo ınsan hakkaten :)Unutuyorum bazen durumu o derece normalim çok ağrı yok bulantı yok uyku hali yok sadece çok çabuk yoruluyorum artık
Valla oyle oldu deme 2 aymi hapi yuttum ben bide hamile kalirsam isim dahada zorlasir rabbim hayirlisini versin ne diyeyim cabuk iyilrsir insallah sabahtan aksama kadar cok yoruluyorum bugun pek gelen olmadi rahatim babanne yemegide yapmis bugun yemek kaygimda yok bugunluk neysr iyilessinde bizde yilbasindan sonra ev bakariz esim insaatken alalim diyor 1 senede oyle surer biraz daha sikayim disimi dis kalirsaSende ne bahtsız bedevi çıktın evi bile onlardan uzaktan almak isterken şimdi her sabah kv nin evinde oluyosun.keçinin sevmediği ot burnunda bitermiş o misali.şükür ki sol kolu kırılmış sağ kolu kırılmamış.2 aydan erken iyileşmez o.Benim görümcemde kolunu kırmıştı yemegini kızı yapıyodu ama temizligini tek koluyla yapmaya çalışıyodu kadıncağız.ben denk geldigimde ben yardım ediyodum.inşaallah çabuk iyileşirde sende rahat nefes alırsın cnm
ayy boşuna tuhaf olmamışsın ne kadar değişik ben bile tuhaf oldum uzaksınız ya hiç kıyamamm sana :)
Yok tatlım girmedim çünkü sabah 7de çektim bu fotoyu çocukları okula götürdüğümde :) Ne mutlu bana yüzünü güldürdüysem
aynen canım cok sık wc gıdıyorum zaten korkuyorum gercı progestan kullanıyorum ben mecburen salak doktorum vermıstı ılk bır doktora gıttım gıtmez olaydım onun yuzunden ıcıyorum o ılacıAllah korusun kanama olmadığı sürece normal hepsi
:) ayy dogru konustuk walla teyzelerın untmus senı dedım kustu sizebebişinlee :):)
İyiyim güzelim işler çok iyi bugün keyfim yerine geldi
Kızlar benim eşimle hikayem öyle güzel ki yani bizce öyle. Biz internette tanıştık, benim önceki sevgilim veteriner hekimdi. Ayrılmıştık ve depresyondaydım. Eşiminde 3 senelik ilişkisi yeni bitmiş ama o da üzerinden ayrılık acısını atamamış biriydi. Ben dalgasına konuşmaya biraz olsun unutmaya çabaladım. Bu arada eşimide eski kız arkadaşıyla barıştırmaya çabalıyorum. İstersen ben konuşabilirim falan diyorum. (Ben kimsem) Bu arada eşim bana sürekli buluşalım diyor tabi ben güvenemiyorum hep erteliyorum. O da bir daha bana böyle bir teklifle gelmeyeceğini istersem bir gün benim ona teklif etmem gerekeceğini söylüyor. Her neyse bu konuşmadan yaklaşık 1-2 ay sonra başka bir nedenle hazırlanıp dışarı çıkıyorum ama güzel olduğum günlerden biri. Ayağımda topuklu, altında streç pantolon ve üzerimde güzel bir bluz vardı. Müsaitsen şurda, şu saatte buluşalım diyorum. (Evime en yakın yeri söylüyorum güvenmediğimden bildiğim bir yer olsun diye) Giderkende onu rahat tanıyabileyim diye üzerinde ne var diyeceğime, içinde ne var diyorum.Tabi bizimki şok olmuş. Gelelim buluşma anına... Gördüm ve ben bu adamla evlenirim dedim içimden. Buluştuktan sonra hemen hemen hergün tekrar buluştuk. 1-2 ay kadar ben ona platonik aşıktım. Elele tutuşmadan arkadaş gibi sinemaya gider, yemek yer, sahilde yürürdük. Bir gün ben neyim dedim. Senin için ne ifade ediyorum. Bir sürü erkek arkadaşım var ama ben hergün seninleyim. Hiç biriyle seninle paylaştıklarımı paylaşmıyorum. Ya bana çıkma teklifi et artık ya da görüşmeyelim dedim. O da benden hoşlanıyordu ama söylemiyordu şapşik. İstediğim çıkma teklifini aldım. 2009 mayıs ayında. 20.11.2011'de isteme oldu. 03.12.2011'de nişan, 14.09.2013 düğün. 2015'te de bebeğimizi kucağımıza almayı planlıyoruz inşallah.
Bugünü ütü günü olarak ilan ettim bende..yoksa az sonra bir dağ oluşacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?