Haber edersen muhakkak gelirim canım :) Kahve içeriz hatta falına bile bakarımGüldürdün ablacgım inşallah 15 geldıgımde gorusmek kısmet olur yerıde bılıyorsun artık bır kahvemı ıcersun :)
Kızlar benım belım agrımaya basladı sanırım gece veya yarına adet olurumHakkımzda herseyın hayırlısı vardır bundada bır hayır
Dilimi de ısırdım dötümü de kaşıdımOh maşallah, dilini ısır
Haber edersen muhakkak gelirim canım :) Kahve içeriz hatta falına bile bakarım
Dur bakalım kırmızıları görene kadar olumsuz düşünmek yokKızlar benım belım agrımaya basladı sanırım gece veya yarına adet olurumHakkımzda herseyın hayırlısı vardır bundada bır hayır
Hosgeldin aramiza canim insaAllah Rabbim hayirlisiyla tez zamanda saglikli bir gebelik nasip eder sana
dur bakalımm hemen yargılamak yok :))
:) ayy dogru konustuk walla teyzelerın untmus senı dedım kustu size
Canim eleviti sakin icme onunla ayni icerik olan decaviti ic elwvitte domuz jelatini var ve ilac firmasida kabul etti bunu
işte o eziyeti bugün çekeceğim..bende iki makinede hemen yapıyorumm odada yığmadan bitiryorm yoksa tamm bir eziyet oluyor bana
Dur bakalım kırmızıları görene kadar olumsuz düşünmek yok
Dilimi de ısırdım dötümü de kaşıdımAma nazar var kesin öğlen ufak bir kaza yaptım da şükür birşey yok bende de arabada da :)
Bakalım canım hayırlısı ama bana bır duygusallık coktu suan aglamak ıstedım :)
neee inanmıyorum yaa ama öyle bişe olsa doktor niye yazsın offf ya şansıma sıçim valla
Ağlama kız valla gider babana söylerim nasılsa dükkanı da biliyorum artıkBakalım canım hayırlısı ama bana bır duygusallık coktu suan aglamak ıstedım :)
işte o eziyeti bugün çekeceğim..ama uzun bir süre rahat edeceğim
evet olumsuz dusundugumuz her an cok etkılıyo herseyı stres yapmayalım kırmızıları görmek yenı bır bebek ıcın de bı sans demek bence ben doğum yaptım yanı ölü doğum 54 gun oldu hala adet olmadım bu yüzden bebek sansım yok sanırımDur bakalım kırmızıları görene kadar olumsuz düşünmek yok
kızzz sana biiip koyucamm onlar nasıl kelimeler öylee çoluk çocuğun içindeee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?