2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ağlamak yokk belin ağrıdı diye bozdun moralini hayır şartlama kendini rahat bırak :)

Gıdıp uyumak ıstıyorum canım yok aslında onun ıcın degıl belkıde bebısten agrıyordur canım hıc bellı olmaz ama ben adetı dusunuyorum eger gelırde hayal kırıklıgı olmasın :)

Hoşgeldin canım, çok geçmiş olsun.. Kesinlikle katılıyorum sana en azından elisa__ nın adetleri düzensiz değil her ay şansı yenileniyor..Sana da rabbim en kısa zamanda yeniden hamile kalmayı ve bebeğini kucağına almayı nasip etsin :)

Gıdıp uyumak ıstıyorum canım yok aslında onun ıcın degıl belkıde bebısten agrıyordur canım hıc bellı olmaz ama ben adetı dusunuyorum eger gelırde hayal kırıklıgı olmasın :)

gelirsede gelir giden gider kalan sağlar bizimdirrr umutlar devreder en fazla canımız sağolsun bakk babamızın dükkanı var babamız annemiz senin kardeşin var bu ayda mutluyuz çok şükür :)

Son düzenleme:
gelirsede gelir giden gide kalan sağlar bizimdirrr umutlar devreder en fazla canımız sağolsun bakk babamızın dükkanı var babamız annemiz senin kardeşin var bu ayda mutluyuz çok şükür :)

Öyle canım cok sukur gelırse yapacak bırsey yok bu hayırlı degılmıs der gecerız yenı calısmalara yelken acarız cok sukur mutluyuz bebıste gelır bu mutlulugun ustune :)

Gel birde öpeyim iyice keyiflen Herşeyin hayırlısını iste rabbim nasıl layık görürse onu yaşıyoruz..

Ohhh rahatladım bende senı optum ablacım öyle abla dua ederken hep öyle dıyorum ne verırsen hayırlısını ver RABBIM dıyorum ılla dıye dıretmıyorum sadece hayırlısını sgalıklısını dılıyorum nasıp ne zamansa o zaman olur

hosbuldum canımm cok sagol amın ıns rabbım nasıp etsın hepımıze

Hahhh aferin şöyle pozitif ol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…