ağlamak yokk belin ağrıdı diye bozdun moralini hayır şartlama kendini rahat bırak :)
Saol canım şükür ufak birşeydi, korktum biraz sadeceayyy geçmiş olsun bu ay kaza yok artık bu son olsunnn hepimiz iyi olalım kaza bela ayından çıkalım
kızzz sana biiip koyucamm onlar nasıl kelimeler öylee çoluk çocuğun içindeee :)
Ağlama kız valla gider babana söylerim nasılsa dükkanı da biliyorum artık
Hoşgeldin canım, çok geçmiş olsun.. Kesinlikle katılıyorum sana en azındanevet olumsuz dusundugumuz her an cok etkılıyo herseyı stres yapmayalım kırmızıları görmek yenı bır bebek ıcın de bı sans demek bence ben doğum yaptım yanı ölü doğum 54 gun oldu hala adet olmadım bu yüzden bebek sansım yok sanırım
Gıdıp uyumak ıstıyorum canım yok aslında onun ıcın degıl belkıde bebısten agrıyordur canım hıc bellı olmaz ama ben adetı dusunuyorum eger gelırde hayal kırıklıgı olmasın :)
Gıdıp uyumak ıstıyorum canım yok aslında onun ıcın degıl belkıde bebısten agrıyordur canım hıc bellı olmaz ama ben adetı dusunuyorum eger gelırde hayal kırıklıgı olmasın :)
sen bebeği düşün onun içindir onun için
Gel birde öpeyim iyice keyiflenBak yıne guldurdun benı abla evet yerıde bılıyorsun benım artık dıkkatlı olmam laızm
gelirsede gelir giden gide kalan sağlar bizimdirrr umutlar devreder en fazla canımız sağolsun bakk babamızın dükkanı var babamız annemiz senin kardeşin var bu ayda mutluyuz çok şükür :)
Gel birde öpeyim iyice keyiflenHerşeyin hayırlısını iste rabbim nasıl layık görürse onu yaşıyoruz..
Canim bir cok arkadasim doktoruna sormustu kendileride dogrulamis sonrasinda decavit vermistineee inanmıyorum yaa ama öyle bişe olsa doktor niye yazsın offf ya şansıma sıçim valla
Saol canım şükür ufak birşeydi, korktum biraz sadeceİnşallahhhhh
Hoşgeldin canım, çok geçmiş olsun.. Kesinlikle katılıyorum sana en azındanelisa__ nın adetleri düzensiz değil her ay şansı yenileniyor..Sana da rabbim en kısa zamanda yeniden hamile kalmayı ve bebeğini kucağına almayı nasip etsin :)
dur kız canım sıkıldı ayda yılda bi ilaç içecektim onda da domuz şeysi varmış
Hahhh aferin şöyle pozitif ol :)Ohhh rahatladım bende senı optum ablacım öyle abla dua ederken hep öyle dıyorum ne verırsen hayırlısını ver RABBIM dıyorum ılla dıye dıretmıyorum sadece hayırlısını sgalıklısını dılıyorum nasıp ne zamansa o zaman olur
Amin canım aminnrabbim beterinden korusun sen dikkatlisindir bide olmasak biz bayanlar
Benimki simdiden 20 gun sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?