Bekliyoruz bakalim sana ne diyecek doktorun.. ben de 14 unde tekrar gdcem anlariz o zaman catlar mi patlar mi artik. Bugun hastanede bi kadin vardı doguma geldim diyo ilk cocuk mu dedim yok kazaynan oldu dedi üçüncüymus hay maşallah dedim teyzeme yaşı da kirk ustu..su kaza bize de ugrasa biara ☺yok kuzum 7. gün ve gelen giden yok...yarın geliyorum ankaraya kaydı yapıp döneceğim dersler şubatta başlıyor...24 mm büyükmüş ve evet çatlamdan bu kadar büyümesi çok sinir bozucu...bende de pazartesi gittiğimde 21 mm dedi (yüksek ihtimal yumurta) yuh dedim çatlamadan kalmış sanırsam...çatlatamadık bu ay pek nazlı çıktı yumoşlar
Oyy kiyamam... Ben ayniyim canim o yuzden bir varım bir yokum..:)Canım ben dun ılıskı olsun ıstıyordum olmadı bugunde esım yanasıyordu dedım daha adet olmadım eger bebek varsa bugun yapmayalım dedım esımde benımde aklıma gelıyor yapmayalım dedı esımden ılk defa bunları duyuyorum acaba ıcınemı doguyor :) inşallah canım benim saat gectıkce heyecanlanıyorum :)
Anladim canim bende üzüldüm şimdi... Anlatır belki sana...Ya dedim doktor ameliyat olmazsan çocuğun olmaz mi dedi diye, sormazdim ama ameliyat türü neydi söylemediöyle deyince surati düştü öyle cevapladı evet diye. Üzüldüm bende kafasina da takar o zaten böyle şeyleri
Kadina sorsaydin kaza nasil oluyor diye benim annemde kardesime kazayla hamile kalmisti o zaman 40 yasindaydi kardesim 11 yasinda simdiBekliyoruz bakalim sana ne diyecek doktorun.. ben de 14 unde tekrar gdcem anlariz o zaman catlar mi patlar mi artik. Bugun hastanede bi kadin vardı doguma geldim diyo ilk cocuk mu dedim yok kazaynan oldu dedi üçüncüymus hay maşallah dedim teyzeme yaşı da kirk ustu..su kaza bize de ugrasa biara ☺
Canım o kazara bize göre değil :) biz zaten birinci çocuk dan sonra korunmamıza gerek yok zaten ikinci olana kadar ilk çocuk 3 bilemedin 4 yaşında olurBekliyoruz bakalim sana ne diyecek doktorun.. ben de 14 unde tekrar gdcem anlariz o zaman catlar mi patlar mi artik. Bugun hastanede bi kadin vardı doguma geldim diyo ilk cocuk mu dedim yok kazaynan oldu dedi üçüncüymus hay maşallah dedim teyzeme yaşı da kirk ustu..su kaza bize de ugrasa biara ☺
Şimdi girebildim cnm.Cnm şöyle oluyor yapı denetimi bitmediği için elektirik ve su aboneliği alamıyosun binanın elektrigi ve suyu inşaat şirketinin üzerinde görünüyo.Binanın elektirigi ve suyu tek sayaçtan geçtigi için kimin ne kadar yaktıgı belli olmadığı için 24 daireye bölüştürülüyo nekadar çıkarsa ödemeye mecbursun.olay bu yani şekerim o yüzden iyice araştırmadan evraklarını belediyeden ve tapudan araştıtmadan ödemeye yapma cnm.beni bu konuda uyaran olmadı ben seni uyaraym hemşerimHimm anladim canim esim arastiriyor bilindikmutaitlerden bakiyor neden odetiyorlar yapi denetimi bitmeden tamam canim tesekkur ederim
İnş sorun yoktur cnm allah korusun hepsiniCanim ilaçtan sonra kesildi ama sürekli dinlenme halindeyim ondan mi bilmiyorum sadece bi akinti belki ama panik oldum
Ben kaza ya inanmıyorum sahsen erkeklerin oyunu o kadin anlamiyo erkek içine bosaliveriuo bence. Iyi olmus kardes senin icin ☺Kadina sorsaydin kaza nasil oluyor diye benim annemde kardesime kazayla hamile kalmisti o zaman 40 yasindaydi kardesim 11 yasinda simdi
Him anladim canim tesekkur ederim hemserim esim arastiriyor haklisin uyaran olmayinca bilemiyor insan bizde ilk defa alacagimiz icin bilmiyoruz ev alan arkadaslarina soruyor esim arastirmadan almaz insallah su yapidenetim biterde sizde rahatlarsinizŞimdi girebildim cnm.Cnm şöyle oluyor yapı denetimi bitmediği için elektirik ve su aboneliği alamıyosun binanın elektrigi ve suyu inşaat şirketinin üzerinde görünüyo.Binanın elektirigi ve suyu tek sayaçtan geçtigi için kimin ne kadar yaktıgı belli olmadığı için 24 daireye bölüştürülüyo nekadar çıkarsa ödemeye mecbursun.olay bu yani şekerim o yüzden iyice araştırmadan evraklarını belediyeden ve tapudan araştıtmadan ödemeye yapma cnm.beni bu konuda uyaran olmadı ben seni uyaraym hemşerim
Himm evet erkeklerin oyunu evet iyiki olmus cok zeki akilli masallah annem istemedi once biz istedik 5 kardestik simdide iyki olmus diyor annem ahh 1 tane yapivereydik iyiydi bende mi kazayla oldu desemBen kaza ya inanmıyorum sahsen erkeklerin oyunu o kadin anlamiyo erkek içine bosaliveriuo bence. Iyi olmus kardes senin icin ☺
Varikosel zamanla kendini tekrarlayabiliyor cnm.yeniden ameliyat olmasıgerekebilir.Kızlar eşim varikosel ameliyatı olmuş eskiden yıllar önce doktor olmazsan çocuğun olmaz demiş şu an soramiyorum Alıngandir bu konuda ama bizim için sıkıntı çıkarir mi bilgisi olan var mi
Benim bat günümde regli agrılarım oldu lakin regli olmayınca şüphelendim.çünkü benim agrılarım kırmızılarla birlikte başlar.öncesinde hiç agrım olmazdı.senin oluyormuydu regli öncesi agrı sızı ?Canım ara ara belım agrıyor gecıyor gelen gıden bırsey yok bakalım beklıyoruz yarında atlatrsam test yapacagım
Ama sen bıze erken dogum yaptırcaksın meraktanEvet canım kac gundur ılıskı olmuyordu bugunde adet olmayınca ılıskı olmasın dedık bebek varsa dıye esımde benmde aklıma gelıyor dedı ılk defa esımden bunu duydum :) tesekkr ederım bıtanem guzel dılekelrın ıcın ınsallah kuzum
Haa haa kadının kursagında koymuşsun:))Evet tatlim 1 gun gecmis oluyor ahh su kv ler herseyi nasilda bebege getiriyorlar bizde tv izliyorduk reklamda bebek besigi gordu kv bak besik dedi bende duymamazliktan geldim sonra teli caldi kv nin komsusu aradi gelinin sure okuyabilirmi diye bende okuyamam adetim dedim kvnin surati dustu
Masallah canim.. oyle diyelim gel zaten soranlara düşünüyoruz henuz diyorum yalanimo sevsinler ☺☺☺Himm evet erkeklerin oyunu evet iyiki olmus cok zeki akilli masallah annem istemedi once biz istedik 5 kardestik simdide iyki olmus diyor annem ahh 1 tane yapivereydik iyiydi bende mi kazayla oldu desem
Haa haa kadının kursagında koymuşsun:))
Anlamasın bu seferde iyi olmuş hahahaaAynen oyle oldu ben adet oldugum zaman hep anlardi gununu bile takip ederdi esimin yenggesiyle ayni zamanda oluyoruz bu adetimi anlamadi ondan dumur oldu kadin
Bende oyle diyorum halbuki bilseler cabaladigimiziMasallah canim.. oyle diyelim gel zaten soranlara düşünüyoruz henuz diyorum yalanimo sevsinler ☺☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?