2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Bekliyoruz bakalim sana ne diyecek doktorun.. ben de 14 unde tekrar gdcem anlariz o zaman catlar mi patlar mi artik. Bugun hastanede bi kadin vardı doguma geldim diyo ilk cocuk mu dedim yok kazaynan oldu dedi üçüncüymus hay maşallah dedim teyzeme yaşı da kirk ustu..su kaza bize de ugrasa biara ☺

Oyy kiyamam... Ben ayniyim canim o yuzden bir varım bir yokum..:)

Anladim canim bende üzüldüm şimdi... Anlatır belki sana... ama bir sorun olsa söylerdi sonuçta bebek için uğraşıyorsunuz...

Kadina sorsaydin kaza nasil oluyor diye benim annemde kardesime kazayla hamile kalmisti o zaman 40 yasindaydi kardesim 11 yasinda simdi

Canım o kazara bize göre değil :) biz zaten birinci çocuk dan sonra korunmamıza gerek yok zaten ikinci olana kadar ilk çocuk 3 bilemedin 4 yaşında olur

Himm anladim canim esim arastiriyor bilindikmutaitlerden bakiyor neden odetiyorlar yapi denetimi bitmeden tamam canim tesekkur ederim
Şimdi girebildim cnm.Cnm şöyle oluyor yapı denetimi bitmediği için elektirik ve su aboneliği alamıyosun binanın elektrigi ve suyu inşaat şirketinin üzerinde görünüyo.Binanın elektirigi ve suyu tek sayaçtan geçtigi için kimin ne kadar yaktıgı belli olmadığı için 24 daireye bölüştürülüyo nekadar çıkarsa ödemeye mecbursun.olay bu yani şekerim o yüzden iyice araştırmadan evraklarını belediyeden ve tapudan araştıtmadan ödemeye yapma cnm.beni bu konuda uyaran olmadı ben seni uyaraym hemşerim

Kadina sorsaydin kaza nasil oluyor diye benim annemde kardesime kazayla hamile kalmisti o zaman 40 yasindaydi kardesim 11 yasinda simdi
Ben kaza ya inanmıyorum sahsen erkeklerin oyunu o kadin anlamiyo erkek içine bosaliveriuo bence. Iyi olmus kardes senin icin ☺

Him anladim canim tesekkur ederim hemserim esim arastiriyor haklisin uyaran olmayinca bilemiyor insan bizde ilk defa alacagimiz icin bilmiyoruz ev alan arkadaslarina soruyor esim arastirmadan almaz insallah su yapidenetim biterde sizde rahatlarsiniz

Ben kaza ya inanmıyorum sahsen erkeklerin oyunu o kadin anlamiyo erkek içine bosaliveriuo bence. Iyi olmus kardes senin icin ☺
Himm evet erkeklerin oyunu evet iyiki olmus cok zeki akilli masallah annem istemedi once biz istedik 5 kardestik simdide iyki olmus diyor annem ahh 1 tane yapivereydik iyiydi bende mi kazayla oldu desem

Kızlar eşim varikosel ameliyatı olmuş eskiden yıllar önce doktor olmazsan çocuğun olmaz demiş şu an soramiyorum Alıngandir bu konuda ama bizim için sıkıntı çıkarir mi bilgisi olan var mi
Varikosel zamanla kendini tekrarlayabiliyor cnm.yeniden ameliyat olmasıgerekebilir.

Canım ara ara belım agrıyor gecıyor gelen gıden bırsey yok bakalım beklıyoruz yarında atlatrsam test yapacagım
Benim bat günümde regli agrılarım oldu lakin regli olmayınca şüphelendim.çünkü benim agrılarım kırmızılarla birlikte başlar.öncesinde hiç agrım olmazdı.senin oluyormuydu regli öncesi agrı sızı ?

Ama sen bıze erken dogum yaptırcaksın meraktan Yap artık su testııı ınsallah hıslerınız dogru cıkar canım benımm

Haa haa kadının kursagında koymuşsun:))

Himm evet erkeklerin oyunu evet iyiki olmus cok zeki akilli masallah annem istemedi once biz istedik 5 kardestik simdide iyki olmus diyor annem ahh 1 tane yapivereydik iyiydi bende mi kazayla oldu desem
Masallah canim.. oyle diyelim gel zaten soranlara düşünüyoruz henuz diyorum yalanimo sevsinler ☺☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…