Evet iyi oldu halini gorseydinAnlamasın bu seferde iyi olmuş hahahaa
İyiyiz tatlim sen nasilsinSelam kızlar naslsnz
Benimkide bozuluyor evde yokken yada uyudugu zaman giriyorum elimde teli gorunceyinemi girdin kk ya diyor kiziyor benimle ilgilen varsa yoksa kk diyor artik dikkat ediyorum o yuzden 1 de gelecek gelene kadar burdayimBugün tesisatçı geldi çok giremedim ama arada okudum bide akşam yemegini eşim dışarda yiyelim dedi onun yanında çok girmiyorum malum biraz bozuluyo
Benimki uyudu az önce allahtan başını yastıga koyduğu anda uyur.Yemekten sonra alışveriş merkezine gittik H&M den bir peluş içerde giyilen çizme gibi şeyler varya ondan aldık ilk defa bugün ısındı ayaklarım hergün demir gibi oluyodu çorapla ısınmıyoduBenimkide bozuluyor evde yokken yada uyudugu zaman giriyorum elimde teli gorunceyinemi girdin kk ya diyor kiziyor benimle ilgilen varsa yoksa kk diyor artik dikkat ediyorum o yuzden 1 de gelecek gelene kadar burdayim
İncir kürüne başla bacım sende ne kaybedeceksin dene allahım herşeyin çaresini doğada vermişgece gece geldiler kirmuzilar bugun bat gunumdu ya kizlar kasimda insallah hamis oluruz rabbim bizim icin de ol der insallah
canim yeni bata 4 aralik 5. deneme yazarmisinyok kuzum 7. gün ve gelen giden yok...yarın geliyorum ankaraya kaydı yapıp döneceğim dersler şubatta başlıyor...24 mm büyükmüş ve evet çatlamdan bu kadar büyümesi çok sinir bozucu...bende de pazartesi gittiğimde 21 mm dedi (yüksek ihtimal yumurta) yuh dedim çatlamadan kalmış sanırsam...çatlatamadık bu ay pek nazlı çıktı yumoşlar
Benimkide oyle kafayi atinca hemen uyur ohh iyi yapmissin sicak sicak tut kendini benimde kis gelince elim ayagim buz olur corap ustune patik anca isinir ayaklarimBenimki uyudu az önce allahtan başını yastıga koyduğu anda uyur.Yemekten sonra alışveriş merkezine gittik H&M den bir peluş içerde giyilen çizme gibi şeyler varya ondan aldık ilk defa bugün ısındı ayaklarım hergün demir gibi oluyodu çorapla ısınmıyodu
Kiz gogus agrisi gebelik belirtisi insallah bebis agritiyorrdur tatlim batada az kalmis hadi hayirlisiBenim adet habercisi sivilcem kendini gösterdi dün 6 gün var bata buay gögüslerimin yanları çok agrıdı hatta sağ göğsüm koluma vuruyo ağrısı başıma iş açmasa bari
Hayirlisi olsun canim insallah hepimiz hamis oluruzgece gece geldiler kirmuzilar bugun bat gunumdu ya kizlar kasimda insallah hamis oluruz rabbim bizim icin de ol der insallah
Bu ay ben çok üşüyorum evdende kaynaklanıyo yüksek giriş ve binanın en gölge cephesi altımızda bodrum.iklimi zaten hep yagışlı haliyle ev yazın bile serinBenimkide oyle kafayi atinca hemen uyur ohh iyi yapmissin sicak sicak tut kendini benimde kis gelince elim ayagim buz olur corap ustune patik anca isinir ayaklarim
İyiyiz tatlim sen ne yapiyorsunKizlar napiyorsunuz
Uçlarıda sızlıyo arada bir hatta geçen gece uykudan uyandırdı sağ göğüs sızlaması ama ben üşümekten olmasına yoruyorum çünkü ovulasyon takibi yapmadım bu ay ilişki sıklığıda gün aşırı oldu grneldeKiz gogus agrisi gebelik belirtisi insallah bebis agritiyorrdur tatlim batada az kalmis hadi hayirlisi
Cok acim yemek yememek icin kendimi zor tutuyorum canimİyiyiz tatlim sen ne yapiyorsun
Himm anladim canim aman usutme siki siki giyin tatlim dikkat et kendineBu ay ben çok üşüyorum evdende kaynaklanıyo yüksek giriş ve binanın en gölge cephesi altımızda bodrum.iklimi zaten hep yagışlı haliyle ev yazın bile serin
Canim umutlndrmak istemem ama gogus ucu agridi gebelik belirtisiUçlarıda sızlıyo arada bir hatta geçen gece uykudan uyandırdı sağ göğüs sızlaması ama ben üşümekten olmasına yoruyorum çünkü ovulasyon takibi yapmadım bu ay ilişki sıklığıda gün aşırı oldu grnelde
İyiyiz anniş sen nasılsın hoşgeldinKizlar napiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?