Iyiyim canim benim sizleri ozledim geldimİyiyiz anniş sen nasılsın hoşgeldin
Ayy kiz uclarinin acimasi da guzel gun asiri olunca yumu kacirmamissindir hadi insallah rabbim ol demistirde bebisin gobusundedirUçlarıda sızlıyo arada bir hatta geçen gece uykudan uyandırdı sağ göğüs sızlaması ama ben üşümekten olmasına yoruyorum çünkü ovulasyon takibi yapmadım bu ay ilişki sıklığıda gün aşırı oldu grnelde
Akşam yemeklerini etli ye cnm seni tok tutar hem bebegede faydalıCok acim yemek yememek icin kendimi zor tutuyorum canim
Hoşgeldin sefa getirdin bebiş nasılIyiyim canim benim sizleri ozledim geldim
Bebisi ac birakma kiz az az yeCok acim yemek yememek icin kendimi zor tutuyorum canim
Bu aksam pek bisey yemedim o yuzden cok acimmmmmAkşam yemeklerini etli ye cnm seni tok tutar hem bebegede faydalı
Bari peynir zeytin yiyim canim yiyincede nefesim daraliyor az da yesem cok yemis gibi oluyorumBebisi ac birakma kiz az az ye
Dış vajinal mantar la uğraşıyorum adet döneminde antibiyotik aldım ama idrar yollarında enfeksiyon vardı onun için.vajinal kaşıntı oldu krem kullanıyorum arada ama pek umutlu degilim bide umurlanmakta istemiyorum.Ayy kiz uclarinin acimasi da guzel gun asiri olunca yumu kacirmamissindir hadi insallah rabbim ol demistirde bebisin gobusundedir
Oyy minnakini yerim ben aksam az yediginden acikiyorsundur oyy kiyamam sana yaBu aksam pek bisey yemedim o yuzden cok acimmmmm
Bari peynir zeytin yiyim canim yiyincede nefesim daraliyor az da yesem cok yemis gibi oluyorum
Anladim canim haklisin umutlanipta olmayinca uzuluyor insan sogan kuru enfeksiyonu gecirmistir bende de vardi enfeksiyon kurle gectigini dusunuyorumDış vajinal mantar la uğraşıyorum adet döneminde antibiyotik aldım ama idrar yollarında enfeksiyon vardı onun için.vajinal kaşıntı oldu krem kullanıyorum arada ama pek umutlu degilim bide umurlanmakta istemiyorum.
Çok az var dedi zaten doktor böbrek kumlanıyo bazen benim ondan olcanı da tahmin ediyorum.Ben oyüzden soğan kürü uyguladım enfeksiyon gitsin diye.mantarı da azalttım iç çamaşırlarımı ütüleyip kullanmaya başladım çünkü mantarlar sadece kaynatınca ölüyomuş bende ütünün buharıyla öldürüyorumAnladim canim haklisin umutlanipta olmayinca uzuluyor insan sogan kuru enfeksiyonu gecirmistir bende de vardi enfeksiyon kurle gectigini dusunuyorum
Ye minnakimi teyzesiOyy minnakini yerim ben aksam az yediginden acikiyorsundur oyy kiyamam sana ya
GünaydınnnnGünaydın kimler burada bakalm
Ama sen bıze erken dogum yaptırcaksın meraktanYap artık su testııı ınsallah hıslerınız dogru cıkar canım benımm
Varikosel zamanla kendini tekrarlayabiliyor cnm.yeniden ameliyat olmasıgerekebilir.
Benim bat günümde regli agrılarım oldu lakin regli olmayınca şüphelendim.çünkü benim agrılarım kırmızılarla birlikte başlar.öncesinde hiç agrım olmazdı.senin oluyormuydu regli öncesi agrı sızı ?
Oyy kiyamam... Ben ayniyim canim o yuzden bir varım bir yokum..:)
kv nin icine mi dogdu acaba insallah kuzum hamissindir evet cok istiyorlar ama bende bu durumdan cok rahatsiz oluyorum her firsatta da olmazki boyle off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?