2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ayy kiz uclarinin acimasi da guzel gun asiri olunca yumu kacirmamissindir hadi insallah rabbim ol demistirde bebisin gobusundedir

Ayy kiz uclarinin acimasi da guzel gun asiri olunca yumu kacirmamissindir hadi insallah rabbim ol demistirde bebisin gobusundedir
Dış vajinal mantar la uğraşıyorum adet döneminde antibiyotik aldım ama idrar yollarında enfeksiyon vardı onun için.vajinal kaşıntı oldu krem kullanıyorum arada ama pek umutlu degilim bide umurlanmakta istemiyorum.

Bu aksam pek bisey yemedim o yuzden cok acimmmmm

Bari peynir zeytin yiyim canim yiyincede nefesim daraliyor az da yesem cok yemis gibi oluyorum
Oyy minnakini yerim ben aksam az yediginden acikiyorsundur oyy kiyamam sana ya

Anladim canim haklisin umutlanipta olmayinca uzuluyor insan sogan kuru enfeksiyonu gecirmistir bende de vardi enfeksiyon kurle gectigini dusunuyorum

Anladim canim haklisin umutlanipta olmayinca uzuluyor insan sogan kuru enfeksiyonu gecirmistir bende de vardi enfeksiyon kurle gectigini dusunuyorum
Çok az var dedi zaten doktor böbrek kumlanıyo bazen benim ondan olcanı da tahmin ediyorum.Ben oyüzden soğan kürü uyguladım enfeksiyon gitsin diye.mantarı da azalttım iç çamaşırlarımı ütüleyip kullanmaya başladım çünkü mantarlar sadece kaynatınca ölüyomuş bende ütünün buharıyla öldürüyorum

Günaydın kızlar güzel bir gün bizim olsun gecede gelen giden olmamıs ınsallah bugunde 9 ay boyuncada olmaz

Ama sen bıze erken dogum yaptırcaksın meraktan Yap artık su testııı ınsallah hıslerınız dogru cıkar canım benımm

Aman aman Allah korusun canım inşallah bugun iş cıksıına kadar olmazsam sabah yapacagım canım umarım hıslerınız dogru cıkar

Genelde olmaz canım agrım olsada hemen kırmızılar gelırdı gecen ay mesela cok sancılandım lavaboya gıtmıstım adet olmusum ınsallah bugunude atlatırsam bakalım ve bu dea ara ara belım agrıyor benım belım bu sekılde agrımazdı

gunaydinlar kizlar nasilsiniz bu ay hepinize coook iyi gelor insallah. mogami hasta oldu mu merak ettim . umarim hamistir

kv nin icine mi dogdu acaba insallah kuzum hamissindir evet cok istiyorlar ama bende bu durumdan cok rahatsiz oluyorum her firsatta da olmazki boyle off

Bilemedim ki canım olabılır ınsallah dogmustur ne dıyım :) evet canım her fırsatta söylenınce hos olmuyor sıkıntı basıyor artık cok haklısıın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…