- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
canim brnim esimde cift taarafli varikosel vardi amrliyat olman gerek dediler yasta onrmliymis ne kadar erken tedavi o kadar iyi sonuc . benim esim 25 yasinda cocuk olmaz cok zor drdiler simdiye kadar 1 cocuk olsaydi bile ikinci olmaz dedi dr. ameliuat oldu esim basarili gecti. ben ameliuattan birkacgin once hamile kalmisim dusun hic kafaya takmayin Allah isterse olurYa dedim doktor ameliyat olmazsan çocuğun olmaz mi dedi diye, sormazdim ama ameliyat türü neydi söylemediöyle deyince surati düştü öyle cevapladı evet diye. Üzüldüm bende kafasina da takar o zaten böyle şeyleri
Canim ya artik test yapsan diyorum iyi olmaZmiGünaydın kızlar güzel bir gün bizim olsun gecede gelen giden olmamıs ınsallah bugunde 9 ay boyuncada olmaz
günaydın canm :)Günaydın kimler burada bakalm
günaydın canm inşallah gelmez kırmızılar :) daha önce geciktin mi böle:)Günaydın kızlar güzel bir gün bizim olsun gecede gelen giden olmamıs ınsallah bugunde 9 ay boyuncada olmaz
Merakla ve heyecanla beklıyoruzzzAman aman Allah korusun canım inşallah bugun iş cıksıına kadar olmazsam sabah yapacagım canım umarım hıslerınız dogru cıkar
umarım tatlım bi sorun teşkil etmez bizde decanim brnim esimde cift taarafli varikosel vardi amrliyat olman gerek dediler yasta onrmliymis ne kadar erken tedavi o kadar iyi sonuc . benim esim 25 yasinda cocuk olmaz cok zor drdiler simdiye kadar 1 cocuk olsaydi bile ikinci olmaz dedi dr. ameliuat oldu esim basarili gecti. ben ameliuattan birkacgin once hamile kalmisim dusun hic kafaya takmayin Allah isterse olur
larsoncum bakalım bi süre olmazsa çocuk daha yeni olduğumuz içinşimdilik değil de , o zaman derim eşime tabi de bu konuyu açmak istemiyorum onaVarikosel zamanla kendini tekrarlayabiliyor cnm.yeniden ameliyat olmasıgerekebilir.
Benim bat günümde regli agrılarım oldu lakin regli olmayınca şüphelendim.çünkü benim agrılarım kırmızılarla birlikte başlar.öncesinde hiç agrım olmazdı.senin oluyormuydu regli öncesi agrı sızı ?
sağol tatlım en az 4-5 sene önce olmuş ameliyatıTatlim ameliyat olmus bence sorun cikmaz burdan biride ameliyat olmustu 2 tane cocugu oldu icini rahat tut kuzum
beti o yumurtan çatlasın da civciv çıksın e miAnacim erkekler de pek hassas biz o kadar uğraşıyoruz ne olsa soyluyoruz onlarınki kıymetli malesef ☺
ameliyatı olmuş kuzum larsonun dediği gibi tekrar etmişse mecburen olacak ancak bi 4 ay falan daha deneriz bebişi olmazsa gideriz doktora daha yeniyiz gerçkte 2. denememiz oldu bu sefer ki :)Canim.uygun bi dille sor ortak bi konu hu sonucta hem kotu bise degil.ki cogu erkekte oluyo tedavisi de var hem açık konusun bence çünkü ortak mesele bu bebis ☺
esimin ailesinde bircok kiside varmis canim hep ameliyat olmuslar hepsininnde 3-4 cocuklari var su an . ama rahatlamak icin urolojiye gitmesi yararli olur tabi. varikosel sadece cocuk icin deil ilerde damarlarin agrisindan duramazmis o yuzden ameliyat onemli iyiki olmus yani .umarım tatlım bi sorun teşkil etmez bizde de
Canim ya artik test yapsan diyorum iyi olmaZmi
günaydın canm :)
günaydın canm inşallah gelmez kırmızılar :) daha önce geciktin mi böle:)
Merakla ve heyecanla beklıyoruzzz
Hmm anladım canm hadi o zaman ver bize müjdeyi:)Kuzum cesaret edemıyorum test yapmaya ama en azından cesaretım toplayıp yapayım dıyorum yada yarın sabah dırek kana gıdım dıye dusunuyorum :)
İnşalalh gelmezler canım korunmayı ılk bıraktıgımay 4 gun gecıktı canım onun dısında zamanında olur :)
Bende merak ve heyecanla beklıyorum eskıden olsa hemen testyapmak ısterım ama bu defa yapamıyorum korkuyorum sanırsam sabah dırek kanamı gıtsem dıyorum :):)
gelmesi kırmızılar elisam :) inş umduğumuz gibi çıkarKuzum cesaret edemıyorum test yapmaya ama en azından cesaretım toplayıp yapayım dıyorum yada yarın sabah dırek kana gıdım dıye dusunuyorum :)
İnşalalh gelmezler canım korunmayı ılk bıraktıgımay 4 gun gecıktı canım onun dısında zamanında olur :)
Bende merak ve heyecanla beklıyorum eskıden olsa hemen testyapmak ısterım ama bu defa yapamıyorum korkuyorum sanırsam sabah dırek kanamı gıtsem dıyorum :):)
Hmm anladım canm hadi o zaman ver bize müjdeyi:)
gelmesi kırmızılar elisam :) inş umduğumuz gibi çıkar
iyiyiz canımm sen nasılsınSelam kizlar nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?