günaydın kızlarr :)
Kuzum cesaret edemıyorum test yapmaya ama en azından cesaretım toplayıp yapayım dıyorum yada yarın sabah dırek kana gıdım dıye dusunuyorum :)
İnşalalh gelmezler canım korunmayı ılk bıraktıgımay 4 gun gecıktı canım onun dısında zamanında olur :)
Bende merak ve heyecanla beklıyorum eskıden olsa hemen testyapmak ısterım ama bu defa yapamıyorum korkuyorum sanırsam sabah dırek kanamı gıtsem dıyorum :):)
yaa ama bu bebek cook sınırlı :)günaydın kızlarr :)
ay hadııı ya guzel sonuclarla gelin :)
deme oyle napalım olmazsa bırdaha denerız Allahın ıznıyle bebekler gelecekler ınsallahİnşallah canım en bugunde adet olmazsam yarın bıl test yapmaya cesaretım yok ınanamıyorum cunku :)
deme oyle napalım olmazsa bırdaha denerız Allahın ıznıyle bebekler gelecekler ınsallah
ameliyatı olmuş kuzum larsonun dediği gibi tekrar etmişse mecburen olacak ancak bi 4 ay falan daha deneriz bebişi olmazsa gideriz doktora daha yeniyiz gerçkte 2. denememiz oldu bu sefer ki :)
Catlasin da patlasin amin ☺☺ canim.coook yesinisin hele bi dur tabi ne ki 2.deneme olur en kisa zamanda insalllahhameliyatı olmuş kuzum larsonun dediği gibi tekrar etmişse mecburen olacak ancak bi 4 ay falan daha deneriz bebişi olmazsa gideriz doktora daha yeniyiz gerçkte 2. denememiz oldu bu sefer ki :)
kızlar ben iş yerinde eci kabız oldum gene geçen ay da hatırlayan vardır 1 saat lavabodaydımşimdi de çok kastım yum 3 gündür geçtim, ve lekelenmem oldu şu an kasıklarıma iğneler batıyor gibiyim çok kötüyüm ben nedir bu böyle
eğer bebişim olursa böyle olcak çünkü babası da çooooook sinirliyaa ama bu bebek cook sınırlı :)
Günaydın canım çok sukur gelmedıler bakalım bugun ne olacak :) ama yarın bıle test yapmaya cesaretım yok ınanamıyorum sanırım :)
anlamadım elisam feci ağrım var kasıktan çok kastığım için mi oldu peçetde ki kırmızımsı akıntı gördüm sonra başladı ağrılarımCanım kendını zorlama ne lekelenmesı nasıl bırseykı gecmıs olsun canım
kızlar ben iş yerinde eci kabız oldum gene geçen ay da hatırlayan vardır 1 saat lavabodaydımşimdi de çok kastım yum 3 gündür geçtim, ve lekelenmem oldu şu an kasıklarıma iğneler batıyor gibiyim çok kötüyüm ben nedir bu böyle
bugünüde atlatırsan yarın bir test yapmayı haketti o bünye bence :):):) ya da biz hakettik merak ede ede :)
anlamadım elisam feci ağrım var kasıktan çok kastığım için mi oldu peçetde ki kırmızımsı akıntı gördüm sonra başladı ağrılarım
Tamam canım sanırım hak edıyoruz sabah yaparım Allah ızın verırse sırf sıızn hatrınız ıcın yoksa bana kalsa daha yapmam :):)
off kaygılım ben salak ovulasyon testleri yüzünden su içmekten kesildim ondan oldu sanırım ilk işim aldım suyu lıkır lıkır içicemama ben sana diyorum kasma kendini öyle diyezeytinyağ lı salata domates ye sabahları aç karnına mutlaka kayısı ye su iç ama ıkınıp sıkınma bak sonra basur olur ayrıca bi şey varsa ona zarar verirsin
veli toplantım vardı onu yapmam odada otururum tatlım ayağım için izin almıştım ya yine alamayabilrimCanım ızın alabılırsen ızın al ve dınlen kendını zorlama bence gulum eve gıt ılık suya otur ıyı gelır derler ama kesınlıkle zorlama kendını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?