2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ay hadııı ya guzel sonuclarla gelin :)

GÜNAYDIN :)

BENİMDE 34.GÜN DÜN OV TESTİ YAPTIM T ÇİZGİSİ HALA SİLİKTE OLSA VAR BEN BU OV İŞİNE İNANMIYORUM E elisa gelmemişler çok şükür :)

GÜNAYDIN :)

BENİMDE 34.GÜN DÜN OV TESTİ YAPTIM T ÇİZGİSİ HALA SİLİKTE OLSA VAR BEN BU OV İŞİNE İNANMIYORUM E elisa gelmemişler çok şükür :)

Günaydın canım çok sukur gelmedıler bakalım bugun ne olacak :) ama yarın bıle test yapmaya cesaretım yok ınanamıyorum sanırım :)

deme oyle napalım olmazsa bırdaha denerız Allahın ıznıyle bebekler gelecekler ınsallah

Canım negatıfı gormek ıcın degıl gunum gecme yolunda ılerlıyor ama buna bıle ınanamıyorum pozıtıfe bıle sankı o yuzden canım tabıkı Allah'ın ıznıyle hepımızın bebısı olacak bu ay olmazsa dıger aya onumuzdekı calısmalara bakacagız :)

kızlar ben iş yerinde eci kabız oldum gene geçen ay da hatırlayan vardır 1 saat lavabodaydım şimdi de çok kastım yum 3 gündür geçtim, ve lekelenmem oldu şu an kasıklarıma iğneler batıyor gibiyim çok kötüyüm ben nedir bu böyle

ameliyatı olmuş kuzum larsonun dediği gibi tekrar etmişse mecburen olacak ancak bi 4 ay falan daha deneriz bebişi olmazsa gideriz doktora daha yeniyiz gerçkte 2. denememiz oldu bu sefer ki :)

ameliyatı olmuş kuzum larsonun dediği gibi tekrar etmişse mecburen olacak ancak bi 4 ay falan daha deneriz bebişi olmazsa gideriz doktora daha yeniyiz gerçkte 2. denememiz oldu bu sefer ki :)
Catlasin da patlasin amin ☺☺ canim.coook yesinisin hele bi dur tabi ne ki 2.deneme olur en kisa zamanda insalllahh

Canım kendını zorlama ne lekelenmesı nasıl bırseykı gecmıs olsun canım

ama ben sana diyorum kasma kendini öyle diye zeytinyağ lı salata domates ye sabahları aç karnına mutlaka kayısı ye su iç ama ıkınıp sıkınma bak sonra basur olur ayrıca bi şey varsa ona zarar verirsin

bugünüde atlatırsan yarın bir test yapmayı haketti o bünye bence :):):) ya da biz hakettik merak ede ede :)

Tamam canım sanırım hak edıyoruz sabah yaparım Allah ızın verırse sırf sıızn hatrınız ıcın yoksa bana kalsa daha yapmam :):)

anlamadım elisam feci ağrım var kasıktan çok kastığım için mi oldu peçetde ki kırmızımsı akıntı gördüm sonra başladı ağrılarım

Canım ızın alabılırsen ızın al ve dınlen kendını zorlama bence gulum eve gıt ılık suya otur ıyı gelır derler ama kesınlıkle zorlama kendını

Tamam canım sanırım hak edıyoruz sabah yaparım Allah ızın verırse sırf sıızn hatrınız ıcın yoksa bana kalsa daha yapmam :):)

sen ne zaman istiyorsan o zaman yap canım ben etkilemek istemem biliyorsun bu konularda bi şey diyemiyorum

ama ben sana diyorum kasma kendini öyle diye zeytinyağ lı salata domates ye sabahları aç karnına mutlaka kayısı ye su iç ama ıkınıp sıkınma bak sonra basur olur ayrıca bi şey varsa ona zarar verirsin
off kaygılım ben salak ovulasyon testleri yüzünden su içmekten kesildim ondan oldu sanırım ilk işim aldım suyu lıkır lıkır içicem

Canım ızın alabılırsen ızın al ve dınlen kendını zorlama bence gulum eve gıt ılık suya otur ıyı gelır derler ama kesınlıkle zorlama kendını
veli toplantım vardı onu yapmam odada otururum tatlım ayağım için izin almıştım ya yine alamayabilrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…