off kaygılım ben salak ovulasyon testleri yüzünden su içmekten kesildim ondan oldu sanırım ilk işim aldım suyu lıkır lıkır içicem
sen ne zaman istiyorsan o zaman yap canım ben etkilemek istemem biliyorsun bu konularda bi şey diyemiyorum
evet yaaa mogami baktı bu ne hepsi negatif dedi bende anlamıyorum testleri artıkya bence yapma o testleri tahmini bir ov günü çıkar 3 gün öncesi sonrası çalış bak zaten koyuyu gördüğün gün çalışmadığında moralini de bozuyor olmadık yere olacak günde çalışmıyorsun belki ? yani o yüzden ben boşverdim 34.gün benim hala silik çıkıyo ne biçim iş ben hiç inanmıyorum onlara artık
veli toplantım vardı onu yapmam odada otururum tatlım ayağım için izin almıştım ya yine alamayabilrim
tatlım benim sağol yaaa bebekken de böyleymişim zavallı benHım anladım canım bolbol su ıc ve sabahları ac karnına yogurdun suyunu ıc yogurt ye
tatlım benim sağol yaaa bebekken de böyleymişim zavallı benartık 3 lt su içicem
seni anlıyorum ınsan kotu oluyor olumsuz olunca aslında canım varsa cıkmazsa dıye tedırgın oluyorum hanı daha 2 gun gecmıs olacakya cıkarmıkı emın olamıyorum o yuzden kararsız kalıyorum
eğer bebişim olursa böyle olcak çünkü babası da çooooook sinirli
varsa çıkar diye düşünüyorum çünkü gecikme oldu sonuçta ama dediğin gibi beklemek istiyorsan bekle canım :)
Günaydın kızlar ben geldim?
Kızlar ben bugun kan versem saglık ocagında ogleden sonraya yetısırmı sonuc
Cnm internetten bak çıkmazsa bile
çıkar diye biliyorum ben
Kan alıyorlardır dımı saat 10:00 oldu ama sankı saat 10:00 a kadar kan alıyorlardı dıye bılıyorumda
Kan alıyorlardır dımı saat 10:00 oldu ama sankı saat 10:00 a kadar kan alıyorlardı dıye bılıyorumda
Bizim ordaki 9 buçuktan sonra almmıyor
gece benimki geldi kirmizilar sen ne durumdasin canimvarsa çıkar diye düşünüyorum çünkü gecikme oldu sonuçta ama dediğin gibi beklemek istiyorsan bekle canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?