2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

off kaygılım ben salak ovulasyon testleri yüzünden su içmekten kesildim ondan oldu sanırım ilk işim aldım suyu lıkır lıkır içicem

ya bence yapma o testleri tahmini bir ov günü çıkar 3 gün öncesi sonrası çalış bak zaten koyuyu gördüğün gün çalışmadığında moralini de bozuyor olmadık yere olacak günde çalışmıyorsun belki ? yani o yüzden ben boşverdim 34.gün benim hala silik çıkıyo ne biçim iş ben hiç inanmıyorum onlara artık

sen ne zaman istiyorsan o zaman yap canım ben etkilemek istemem biliyorsun bu konularda bi şey diyemiyorum

seni anlıyorum ınsan kotu oluyor olumsuz olunca aslında canım varsa cıkmazsa dıye tedırgın oluyorum hanı daha 2 gun gecmıs olacakya cıkarmıkı emın olamıyorum o yuzden kararsız kalıyorum

evet yaaa mogami baktı bu ne hepsi negatif dedi bende anlamıyorum testleri artık

seni anlıyorum ınsan kotu oluyor olumsuz olunca aslında canım varsa cıkmazsa dıye tedırgın oluyorum hanı daha 2 gun gecmıs olacakya cıkarmıkı emın olamıyorum o yuzden kararsız kalıyorum

varsa çıkar diye düşünüyorum çünkü gecikme oldu sonuçta ama dediğin gibi beklemek istiyorsan bekle canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…