2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kızlar tsh 2.30 cikti ondan hamile kalamiyom galiba.ne yapicam bilmiyorum.kadin doktorunu ariycam bari ilac falan yazsin.

Canım ara ara belım agrıyor gecıyor gelen gıden bırsey yok bakalım beklıyoruz yarında atlatrsam test yapacagım
vallaa elisa benim umudum yok ya kasıkların ağrısı bende de varrr.... ovu testini bugün yaptım meraktan siliklik hala gitmiyooo

bana çekerse çok ezilir ben biraz sessizim hakkımı bile kolay kolay savunamam hep eşim kollar çok çektim bu huyumdan ama elimde değil

çok canın yanmamış çok kötü şeyler olmamışki bu yanın gelişmemiş ama olsun gelişmesinnn hakkını sonuna kadar savunacağın haksızlıklara hiç uğrama inşallah :)

yaw kuzum öğlen arasına kadar sıvı alma git eczaneden al bi test, çıkacağı varsa çıkar o sen hiç merak etme tamam mı :)
böyle merakta kalıp kendini sıkmazsın hem...

günaydın canım bugün nasılsınız yeme içme durumları? esmam ben ov testi yaptım dün silik çizgi çıktı sanırım bazılarında bu çizgi sürekli oluyor bu testlerde herkesin farklı bir huyu var

çok canın yanmamış çok kötü şeyler olmamışki bu yanın gelişmemiş ama olsun gelişmesinnn hakkını sonuna kadar savunacağın haksızlıklara hiç uğrama inşallah :)
belki de canım inşallah hiçbirimiz uğramayalım :)

kaygılı canım sen kaçıncı günündesinnn peki

dun benimde kasigimda agri oldu gecede oldum zaten insallah sen hamissindir

26. günüm bugün kaygılı yaaaaa anlam veremedim yani mantiken düşünürsem lh seviyesi vücutta hala var demekki tutturamadık

kaç gün var batına? bende normalde döngüm 35 gün fln dün 33.gündü hala silik tamamen beyaz olmuyor galiba bazılarında böyl oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…