Değişiyor mu bilmem ama bizim burda 11 e kadar herhalde aynıdır
gece benimki geldi kirmizilar sen ne durumdasin canim
insallah senin minik tospan gelir de seviniriz11 ekadar alıyorlarmıs sonucta yarın 2 2.5 gıbı cıkıyormus cok gec degılmı
canım bızım burda saat ona kadar alıor saglık ocakları 3.5 -4 gıbı cıkıorKızlar ben bugun kan versem saglık ocagında ogleden sonraya yetısırmı sonuc
topluolar canım herkes kan verıyo laba gonderıyıolar aksam ya da ertesı gun o yuzden gec oluyo normal hastanelerde 2 saattte cıkarinsallah senin minik tospan gelir de seviniriz
bana çekerse çok ezilir ben biraz sessizim hakkımı bile kolay kolay savunamam hep eşim kollar çok çektim bu huyumdan ama elimde değilkız oyle olmasın yumusak yuzlu bebıs olsun bosver Babasını sana ceksın :)
Cnm ben internetten bakıyorum eşim eczacı olduğundan biliyor11 ekadar alıyorlarmıs sonucta yarın 2 2.5 gıbı cıkıyormus cok gec degılmı
yaw kuzum öğlen arasına kadar sıvı alma git eczaneden al bi test, çıkacağı varsa çıkar o sen hiç merak etme tamam mı :)11 ekadar alıyorlarmıs sonucta yarın 2 2.5 gıbı cıkıyormus cok gec degılmı
gece benimki geldi kirmizilar sen ne durumdasin canim
vallaa elisa benim umudum yok ya kasıkların ağrısı bende de varrr.... ovu testini bugün yaptım meraktan siliklik hala gitmiyoooCanım ara ara belım agrıyor gecıyor gelen gıden bırsey yok bakalım beklıyoruz yarında atlatrsam test yapacagım
bana çekerse çok ezilir ben biraz sessizim hakkımı bile kolay kolay savunamam hep eşim kollar çok çektim bu huyumdan ama elimde değil
vallaa elisa benim umudum yok ya kasıkların ağrısı bende de varrr.... ovu testini bugün yaptım meraktan siliklik hala gitmiyooo
yaw kuzum öğlen arasına kadar sıvı alma git eczaneden al bi test, çıkacağı varsa çıkar o sen hiç merak etme tamam mı :)
böyle merakta kalıp kendini sıkmazsın hem...
26. günüm bugün kaygılı yaaaaa anlam veremedim yani mantiken düşünürsem lh seviyesi vücutta hala var demekki tutturamadıkkaçıncı günün?
belki de canım inşallah hiçbirimiz uğramayalım :)çok canın yanmamış çok kötü şeyler olmamışki bu yanın gelişmemiş ama olsun gelişmesinnn hakkını sonuna kadar savunacağın haksızlıklara hiç uğrama inşallah :)
kaygılı canım sen kaçıncı günündesinnn pekigünaydın canım bugün nasılsınız yeme içme durumları? esmam ben ov testi yaptım dün silik çizgi çıktı sanırım bazılarında bu çizgi sürekli oluyor bu testlerde herkesin farklı bir huyu var
dun benimde kasigimda agri oldu gecede oldum zaten insallah sen hamissindirsağlık olsun benimkiler henüz gelmedi ama bugün kasıklarda bir iki defa inceden bir ağrı oldubelki hazırlnıyorlardır ama göğüslerim acır mutlaka şu an tık yok geleceklerse gecikmesinler yarın 35.gün
26. günüm bugün kaygılı yaaaaa anlam veremedim yani mantiken düşünürsem lh seviyesi vücutta hala var demekki tutturamadık
insallah senin minik tospan gelir de seviniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?