2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Sanrım birazcık böyle devam edecek bizde yeme içme durumları...yiyecek ismi duymaya gelmiyorum...midem fena :)
canım siliklik hep olur zaten... ona takılma ,azcık koyulaşmaya doğru giderse ovulasyon testi bize bir şeyler söylemeye çalışırr :)

dun benimde kasigimda agri oldu gecede oldum zaten insallah sen hamissindir

yok ben hamiş olduğumu düşünmüyorum sol kasık ağrısına takmıştım bu ay iki gün önce normal test yaptım hiç bi şey çıkmadı zaten ay ortasından kan testim var negatif kocaman :) o yüzden beklemedeyim bakalım 40 günü bulacak mı benimkiler

yaw kuzum öğlen arasına kadar sıvı alma git eczaneden al bi test, çıkacağı varsa çıkar o sen hiç merak etme tamam mı :)
böyle merakta kalıp kendini sıkmazsın hem...

Canım saglık ocagına gıttım bakmadılar kaydım orda degıl dıye bende aksam gıderken test alırım sabah yaparım artık

olsun rabbim başka şeyler vermesin bunlar olağan bizim ufaklık annesini fit tutmak için elinden geleni yapıyorrr :) yesin onun göbüşünü teyzesiii :) bembeyaz olacak hemen kızarır iki sevsem :) :) siliklik olacak öyleyse hep ama ben zaten daha yapmayacağım :)

kaç gün var batına? bende normalde döngüm 35 gün fln dün 33.gündü hala silik tamamen beyaz olmuyor galiba bazılarında böyl oluyor
hımm anladım canım uzunmuş seninki ben 28 günde olurum. bugün 26. günüm ya yarın ya da diğer gün olcam

Hmm neden o kadar uzun oluyor ki normalde öylemiydi cnm belki hamişsindir :)

hımm anladım canım uzunmuş seninki ben 28 günde olurum. bugün 26. günüm ya yarın ya da diğer gün olcam

benim uzun sorma bekle bekle gelmiyor :) senin son 2 benimde son 1 :):) belirtim yok umudum yok öyle takılıyorum işte belli belirsiz :) inşallah olmazsın koyuyu görünce çalıştınız mı hep?

Cnm ben internetten bakıyorum eşim eczacı olduğundan biliyor

Hastahaanenınkı netten bakıyorumda saglık ocagınınkını bılmıyordum ama gıttım kan almadılar mısafır olunca kaydının oldugu yere gıt dedıler bende sansımı fazla zorlmayacagım bekleyecegım once evde test yapacagım

Hmm neden o kadar uzun oluyor ki normalde öylemiydi cnm belki hamişsindir :)

benim normalde 31 32 günde bir oluyordu hamiş olmadan önceki ay 40 ları buldu düşükten sonra da geciktirici aldım tam bir siklusum yok :) ama 35 gün benim tahminim :) keşke hamişlikten olsa :) senin sonucun ne oldu dün sordum ama görmedin sanırm dedim haberler olumlu olsaydı tebrikleri görürdüm burda :)

benim uzun sorma bekle bekle gelmiyor :) senin son 2 benimde son 1 :):) belirtim yok umudum yok öyle takılıyorum işte belli belirsiz :) inşallah olmazsın koyuyu görünce çalıştınız mı hep?
hayırlısı olsun canım ya vaktini bekliyorlardır minnoşlarşöyle oldu bizde canım 10.günde silik çizgileri gördüm 14. gün en yakın gündü o güne kadar değerlendirdik ne olur ne olmaz diye...ne yazıkki 14. gün olmadı eşim çok yorgundu işten dolayı...15. gün oldu ve 18. gün oldu...ertesi günde zaten kaynım askerden geldi bize olamazdı zaten evde bi ben bi eşim bi kaynım var yani...belkide kısmet değilmiş engel oldu...

Ewt cnm olumlu bütün değerler normal sadece demirim çok düşmüş 3 aylık ilaç verdi hem bu sayede daha çabuk olur dedi :) sonuçları yazdım ama senin yazdığını görmedim cnm yoğundum dün
2 gündür küçük hırsızlar var onlarla uğraşıyordum kasadan para çalmışlar

Ben sağlıkocağını da netten öğreniyorum cnm
Aa neden bakmadılar ki bakması gerekir yanında aile hekimi olan biriyle gitseydin bakarlardı neyse sen önce testini yap cnm merakla bekliyoruz :)

Ben sağlıkocağını da netten öğreniyorum cnm
Aa neden bakmadılar ki bakması gerekir yanında aile hekimi olan biriyle gitseydin bakarlardı neyse sen önce testini yap cnm merakla bekliyoruz :)

Evet canım ya bende bakarlar dıye gıttım ama bakmadılar bende saat ılerledıkce daha cok merak edıyorum yıne belım agrımaya basladı sabah ola hayrola dıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…