hayırlısı olsun canım ya vaktini bekliyorlardır minnoşlarşöyle oldu bizde canım 10.günde silik çizgileri gördüm 14. gün en yakın gündü o güne kadar değerlendirdik ne olur ne olmaz diye...ne yazıkki 14. gün olmadı eşim çok yorgundu işten dolayı...15. gün oldu ve 18. gün oldu...ertesi günde zaten kaynım askerden geldi bize olamazdı zaten evde bi ben bi eşim bi kaynım var yani...belkide kısmet değilmiş engel oldu...
Ewt cnm olumlu bütün değerler normal sadece demirim çok düşmüş 3 aylık ilaç verdi hem bu sayede daha çabuk olur dedi :) sonuçları yazdım ama senin yazdığını görmedim cnm yoğundum dün
2 gündür küçük hırsızlar var onlarla uğraşıyordum kasadan para çalmışlar
yaa ben de dun gıttım degıstırdım once kayıt oldum kayıt oldugum yer uzaktı bende bu yakın olan yerı tercıh ettım gunun gectıyse ıdrar da cıkar belkı cnm yapsanCanım gıttım mısafır olarak bakmıyoruz nerde kayıtlıysan oraya gıt dedı kan almadı
Inşallah cnm hayırlı haberler verirsin herşey gönlünce olsun sakın stres yapma olur mu pozitif ol hep :)Evet canım ya bende bakarlar dıye gıttım ama bakmadılar bende saat ılerledıkce daha cok merak edıyorum yıne belım agrımaya basladı sabah ola hayrola dıyorum :)
yaa ben de dun gıttım degıstırdım once kayıt oldum kayıt oldugum yer uzaktı bende bu yakın olan yerı tercıh ettım gunun gectıyse ıdrar da cıkar belkı cnm yapsan
Inşallah cnm hayırlı haberler verirsin herşey gönlünce olsun sakın stres yapma olur mu pozitif ol hep :)
Amin cnm takip ettim zaten kamera var ama özellikle denedim sonra konuşturdum 3 kişilk grup ya yaşları 13 _ 14 hiç utanmıyorlar bi de..benimde elim ayağım buz bende demire bir baktırsam iyi olacak demir için ilaç kullanırken çalışmalara devam mı edeceksiniz? bir de ooo hırsızlarla uğraşmak çok zorrrallah bi şekilde onların önüne çıkarsın
nerdeeeeeeeeeee canım işallah hayırlısını ve sağlıklı versin rabbim...ovu testim bitti zaten artık hem öğrenmiş oldum artık ona göre davranırız...eğer bebiş olmazsa...baak bunu yeni çektim bugünki ovu işte bugün dünkinden daha belirgindi şaştım kaldım canım yabence çok iyi olmuş çalışmalar yani bu ay nasipte varsaa bu çalışmalar gayet ideal olmuş o zaman bekliyoruz iki güncük daha :)
Ayy hadi inşallah cnm benim mutlu haberlerle gel :)İnşallah canım cok sagol pozıtıf dusunuyorum adet olmayacagım gıbı gelıyor ama sonucu merak edıp heyecanlanıyorum :)
Ayy hadi inşallah cnm benim mutlu haberlerle gel :)
kızlar nasılsınız
bende iyiyim dr geldım bugun kızım da ıyımıs teyzeleriiyiyiz canım sen nasılsın bebıısn nasıl
Sımdı kızlar benım gunum tamam gecıyor ama sadece ara ara belım agrıyor baska bırsey yok bu normalmıkı hamılelık varsa eger
bende iyiyim dr geldım bugun kızım da ıyımıs teyzeleri
Inşallah cnm benim :)İnşallah canım Rabbim nasip ederde yarın haftayı guzel kapatırız :)
tospiiik yaptın mı kaydını...ben yarın yaptırıyorum...çok sıra falan var mıydı balım
inş cnmmaşallah ona ,böyle böyle büyüsün prenses inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?