2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

bence çok iyi olmuş çalışmalar yani bu ay nasipte varsaa bu çalışmalar gayet ideal olmuş o zaman bekliyoruz iki güncük daha :)

benimde elim ayağım buz bende demire bir baktırsam iyi olacak demir için ilaç kullanırken çalışmalara devam mı edeceksiniz? bir de ooo hırsızlarla uğraşmak çok zorrr allah bi şekilde onların önüne çıkarsın

Canım gıttım mısafır olarak bakmıyoruz nerde kayıtlıysan oraya gıt dedı kan almadı
yaa ben de dun gıttım degıstırdım once kayıt oldum kayıt oldugum yer uzaktı bende bu yakın olan yerı tercıh ettım gunun gectıyse ıdrar da cıkar belkı cnm yapsan

Evet canım ya bende bakarlar dıye gıttım ama bakmadılar bende saat ılerledıkce daha cok merak edıyorum yıne belım agrımaya basladı sabah ola hayrola dıyorum :)
Inşallah cnm hayırlı haberler verirsin herşey gönlünce olsun sakın stres yapma olur mu pozitif ol hep :)

yaa ben de dun gıttım degıstırdım once kayıt oldum kayıt oldugum yer uzaktı bende bu yakın olan yerı tercıh ettım gunun gectıyse ıdrar da cıkar belkı cnm yapsan

Ben evlendıkten sonra kaydımı yenı yere aldırmadım daha eskı yerde sabahkı testte pozıtfı gorursem canım sabah ıs yerını ararım gec gıderım once kaydımı aldırrım kanımı verırı ıs yerıne gecerım hem hamıssemkaydımı zaten oraya aldırmam gerekecek

Amin cnm takip ettim zaten kamera var ama özellikle denedim sonra konuşturdum 3 kişilk grup ya yaşları 13 _ 14 hiç utanmıyorlar bi de..
Ewt cnm çalışmalar a devam :) çok üşüyorum elim ayağım buz evde ne kadar yelek patik giysemde üşüyorum kutuplardayım sanki

bence çok iyi olmuş çalışmalar yani bu ay nasipte varsaa bu çalışmalar gayet ideal olmuş o zaman bekliyoruz iki güncük daha :)
nerdeeeeeeeeeee canım işallah hayırlısını ve sağlıklı versin rabbim...ovu testim bitti zaten artık hem öğrenmiş oldum artık ona göre davranırız...eğer bebiş olmazsa...baak bunu yeni çektim bugünki ovu işte bugün dünkinden daha belirgindi şaştım kaldım canım ya

Sımdı kızlar benım gunum tamam gecıyor ama sadece ara ara belım agrıyor baska bırsey yok bu normalmıkı hamılelık varsa eger

canım normal tabi ,herkesde başka belirtiler oluyor.Ama adet gecikmesi en önemli belirti zaten. Birşeyler var gibi sen de sanki. Hayırlısı...:)
Sımdı kızlar benım gunum tamam gecıyor ama sadece ara ara belım agrıyor baska bırsey yok bu normalmıkı hamılelık varsa eger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…