bende iyiyim dr geldım bugun kızım da ıyımıs teyzeleri
canım normal tabi ,herkesde başka belirtiler oluyor.Ama adet gecikmesi en önemli belirti zaten. Birşeyler var gibi sen de sanki. Hayırlısı...:)
elisa__ test yapmadınmı kuzum
Kızlar tsh 2.30 cikti ondan hamile kalamiyom galiba.ne yapicam bilmiyorum.kadin doktorunu ariycam bari ilac falan yazsin.
Canlarım selamlar hepinize
SırrıEyvanım bebişin başladı tabii ben burdayım demeye, olacak o bulantılar. Benim kuzenimin eşi çubuk krakerle bastırıyodu bulantısını.
Elisam yarın hemen yap testini. Çok merak ediyorummmm.
Mogişim kayıtta kolay gelsin, şimdiden hayırlı olsun :)
inş hamişssindir cnm hakkında hayırlısı cnmYok canım bat dundu olmadım arada bel agrım oluyor gecıyor yarını bekleyecegım yarına kadar olmazsam yarın sabah yapacagım
Insallah duser 2 nin altinda olmasi ideal diye biliyorum.kimyasal gecirdigimde 1.79 cikmisti simdi yukseldi.moralim bozuldu.kadin doktoru bugun yok yarin ariycam bu ay 2.30 la hamile kalamam kesincanım 2,30 çok yüksek değil ki benim dr 2,50 ye kadar normal demişti.Hatta ben hamile kaldığım da tsh 4,50 di.Sen dr ile bir konuş en fazla bir hap verir o hap da çok etkili zaten 10 gün içinde düşer değerin.
inş hamişssindir cnm hakkında hayırlısı cnm
vallahi bende anlamadım inan... doğru düzgün yediğim bir şey yok ama göbüşüm çıktı , hiç te fit tutmadı beniolsun rabbim başka şeyler vermesin bunlar olağan bizim ufaklık annesini fit tutmak için elinden geleni yapıyorrr :)yesin onun göbüşünü teyzesiii :) bembeyaz olacak hemen kızarır iki sevsem :) :) siliklik olacak öyleyse hep ama ben zaten daha yapmayacağım :)
Oy canım... madem öğleni geçirdik yarın sabaha yap ilk idrarla..ne yapalım çatlaya çatlaya hal kalmadıı:) Kız Allah korusun sen aksam yap varsa cıkarmı dıyorsun sımdı sen ne dersen onu dınleyecegım kuzum soz Cıkmazsa dıye dusunuyorumda ben
ewet en yakında olması ıyı olur senın ıcın gıdıosun oraya bı cıhazları oluyo kalp atısını dınlıosun bebişinin :) ultrasona her zaman gırılmıoBen evlendıkten sonra kaydımı yenı yere aldırmadım daha eskı yerde sabahkı testte pozıtfı gorursem canım sabah ıs yerını ararım gec gıderım once kaydımı aldırrım kanımı verırı ıs yerıne gecerım hem hamıssemkaydımı zaten oraya aldırmam gerekecek
elis bel ağrısı bebiş varsa olabiliyormuş yaa hadi sevindir bizi test yapma ugün azcık daha heyecan olsun sabah ilk idrarlla yap ama :)Sımdı kızlar benım gunum tamam gecıyor ama sadece ara ara belım agrıyor baska bırsey yok bu normalmıkı hamılelık varsa eger
bende bel ağrısı oluyo cnm ayaklarım üşüyo bıde adet olmadım daha başka belırtı yok gogus ucların acıo muSımdı kızlar benım gunum tamam gecıyor ama sadece ara ara belım agrıyor baska bırsey yok bu normalmıkı hamılelık varsa eger
Amin cnm takip ettim zaten kamera var ama özellikle denedim sonra konuşturdum 3 kişilk grup ya yaşları 13 _ 14 hiç utanmıyorlar bi de..
Ewt cnm çalışmalar a devam :) çok üşüyorum elim ayağım buz evde ne kadar yelek patik giysemde üşüyorum kutuplardayım sanki
nerdeeeeeeeeeee canım işallah hayırlısını ve sağlıklı versin rabbim...ovu testim bitti zaten artık hem öğrenmiş oldum artık ona göre davranırız...eğer bebiş olmazsa...baak bunu yeni çektim bugünki ovu işte bugün dünkinden daha belirgindi şaştım kaldım canım ya
kızlar nasılsınız
bende öyle diyorumbura türkiye benim yaşam tarzım sibirya
Oy canım... madem öğleni geçirdik yarın sabaha yap ilk idrarla..ne yapalım çatlaya çatlaya hal kalmadıı
ewet en yakında olması ıyı olur senın ıcın gıdıosun oraya bı cıhazları oluyo kalp atısını dınlıosun bebişinin :) ultrasona her zaman gırılmıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?