2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

canım normal tabi ,herkesde başka belirtiler oluyor.Ama adet gecikmesi en önemli belirti zaten. Birşeyler var gibi sen de sanki. Hayırlısı...:)

Hım tamam canım bunu öğrenmek rahatlattı inşalalh canım benim beklıyorum inşallah hayırlısyla güzel sonuçlar alırım :)

Canlarım selamlar hepinize
SırrıEyvanım bebişin başladı tabii ben burdayım demeye, olacak o bulantılar. Benim kuzenimin eşi çubuk krakerle bastırıyodu bulantısını.
Elisam yarın hemen yap testini. Çok merak ediyorummmm.
Mogişim kayıtta kolay gelsin, şimdiden hayırlı olsun :)

canım 2,30 çok yüksek değil ki benim dr 2,50 ye kadar normal demişti.Hatta ben hamile kaldığım da tsh 4,50 di.Sen dr ile bir konuş en fazla bir hap verir o hap da çok etkili zaten 10 gün içinde düşer değerin.
Kızlar tsh 2.30 cikti ondan hamile kalamiyom galiba.ne yapicam bilmiyorum.kadin doktorunu ariycam bari ilac falan yazsin.

Selam canım inşalalh yarına kadar gelmezse yapacagım canım :)

Insallah duser 2 nin altinda olmasi ideal diye biliyorum.kimyasal gecirdigimde 1.79 cikmisti simdi yukseldi.moralim bozuldu.kadin doktoru bugun yok yarin ariycam bu ay 2.30 la hamile kalamam kesin

vallahi bende anlamadım inan... doğru düzgün yediğim bir şey yok ama göbüşüm çıktı , hiç te fit tutmadı beni

Yapma yapma beceremedin zatiiii

ewet en yakında olması ıyı olur senın ıcın gıdıosun oraya bı cıhazları oluyo kalp atısını dınlıosun bebişinin :) ultrasona her zaman gırılmıo

Sımdı kızlar benım gunum tamam gecıyor ama sadece ara ara belım agrıyor baska bırsey yok bu normalmıkı hamılelık varsa eger
elis bel ağrısı bebiş varsa olabiliyormuş yaa hadi sevindir bizi test yapma ugün azcık daha heyecan olsun sabah ilk idrarlla yap ama :)

Sımdı kızlar benım gunum tamam gecıyor ama sadece ara ara belım agrıyor baska bırsey yok bu normalmıkı hamılelık varsa eger
bende bel ağrısı oluyo cnm ayaklarım üşüyo bıde adet olmadım daha başka belırtı yok gogus ucların acıo mu

bende öyle diyorum bura türkiye benim yaşam tarzım sibirya

benimkide bunun aynısıydı dün ama sırrıeyvan bunun normal olduğunu söyledi :)

ewet en yakında olması ıyı olur senın ıcın gıdıosun oraya bı cıhazları oluyo kalp atısını dınlıosun bebişinin :) ultrasona her zaman gırılmıo

Hım anladım canım ama ıs yerımdekıne yaptırmayacagım evımın ordakıne kaydımı yaptırcagım canım öyle daha ıyı olur dıye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…