2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

elis bel ağrısı bebiş varsa olabiliyormuş yaa hadi sevindir bizi test yapma ugün azcık daha heyecan olsun sabah ilk idrarlla yap ama :)

Gercektenmı hadı ınsallah canım valla saat ılerledıkce olmadıkca benım heyecan doruklara cıkıyor evet canım öyle sabah ılk ıdrarla yapacgaım :)

bende bel ağrısı oluyo cnm ayaklarım üşüyo bıde adet olmadım daha başka belırtı yok gogus ucların acıo mu

Benımde aksamları bırkac gun ust uste cok usud u ayaklarım gogs uclarım cok degıl elımle bastırdıgımda acıyor sadece

Gercektenmı hadı ınsallah canım valla saat ılerledıkce olmadıkca benım heyecan doruklara cıkıyor evet canım öyle sabah ılk ıdrarla yapacgaım :)
elisam bak üzülmeni istemiyorum lovely ikinci çizgi görmesine rağmen hamiş değildi burda sana güzel güzel konuşuyoruz olmasını çok istiyoruz elbette heyecan olacak ama olmazsa üzülmemek için bir pay bırak tatlım olur mu :) bak moggami de göremedi kırmzıları ama hamiş de değilmiş inş güzel bi haber çıkar çıkmazsa da diğer ayda aynı heyecanla devam ederiz :)

inşallah canımbu sefer gelicek minik tosbaan adet olucanı hıssedıyosun zaten genelde kadınlar hısseder sen hıssedıomusun

Yanı canım bazen adet olmusum gıbı hıssedıyorum gııdyorum lavaboya bırsey yok ama onun dıısnda bırsey hıssetmıyorum inşallah gelmıstır mınık tospam

Yanı canım bazen adet olmusum gıbı hıssedıyorum gııdyorum lavaboya bırsey yok ama onun dıısnda bırsey hıssetmıyorum inşallah gelmıstır mınık tospam
gelmiştir cnm ınsallah kaç gun gectı şimdi

Ben herseye hazırlıklıyım canım eger olmazsa bu ay hayırlı degılmıs der gecerım yenı calısmaara yelken acarım evet nugun suanın heyecanını yasıyoruz bu heyecanı yasamakta guzel ınsallah devamı gelır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…