Inşallah değecek cnm :) güzel hisler var içimde senin içinTamam canım öyle yapalım :) Bu catlamanın sonucu guzel olsa barı degse canım
vallahi bende anlamadım inan... doğru düzgün yediğim bir şey yok ama göbüşüm çıktı , hiç te fit tutmadı beni
Yapma yapma beceremedin zatiiii
elis bel ağrısı bebiş varsa olabiliyormuş yaa hadi sevindir bizi test yapma ugün azcık daha heyecan olsun sabah ilk idrarlla yap ama :)
bende bel ağrısı oluyo cnm ayaklarım üşüyo bıde adet olmadım daha başka belırtı yok gogus ucların acıo mu
Inşallah değecek cnm :) güzel hisler var içimde senin için
Inşallah cnm benim :)Ayyyyyy canım benım ne guzel dusnuyorsunuz yerım ben sıızn hıslerınızı ınsalah hıssettıklerımız dogru cıkar :)
Inşallah cnm benim :)
Yarın bi bakmışız senin haberle burası yıkılıyo
Aynen cnm yıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrr :)Ayyyy bak ben nasılda mutlu oldummmm
Artık derım buralrı yıkılı benım mınık tospamdan yıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrr
BİZDE iyiyiz tatlım gün sayıyoruzasimmm iyiyiz sen nasılsın?
BİZDE iyiyiz tatlım gün sayıyoruz
ısıııırrr teyzesiiii , zaten doğduğunda önce ben ısırırım onun totosunuuuyedim kafaya şaplağııı ama kızartırım bebişin totosunu ısırır kızdırırım senii :):)
usume bel ağrısı bebişin habercısı olabılır cnmBenımde aksamları bırkac gun ust uste cok usud u ayaklarım gogs uclarım cok degıl elımle bastırdıgımda acıyor sadece
ısıııırrr teyzesiiii , zaten doğduğunda önce ben ısırırım onun totosunuuu
usume bel ağrısı bebişin habercısı olabılır cnm
inşallah canımbu sefer gelicek minik tosbaan adet olucanı hıssedıyosun zaten genelde kadınlar hısseder sen hıssedıomusunİnşalalh öyledir canım bekliyorum bakalım
elisam bak üzülmeni istemiyorum lovely ikinci çizgi görmesine rağmen hamiş değildi burda sana güzel güzel konuşuyoruz olmasını çok istiyoruz elbette heyecan olacak ama olmazsa üzülmemek için bir pay bırak tatlım olur mu :) bak moggami de göremedi kırmzıları ama hamiş de değilmişGercektenmı hadı ınsallah canım valla saat ılerledıkce olmadıkca benım heyecan doruklara cıkıyor evet canım öyle sabah ılk ıdrarla yapacgaım :)
inşallah canımbu sefer gelicek minik tosbaan adet olucanı hıssedıyosun zaten genelde kadınlar hısseder sen hıssedıomusun
gelmiştir cnm ınsallah kaç gun gectı şimdiYanı canım bazen adet olmusum gıbı hıssedıyorum gııdyorum lavaboya bırsey yok ama onun dıısnda bırsey hıssetmıyorum inşallah gelmıstır mınık tospam
elisam bak üzülmeni istemiyorum lovely ikinci çizgi görmesine rağmen hamiş değildi burda sana güzel güzel konuşuyoruz olmasını çok istiyoruz elbette heyecan olacak ama olmazsa üzülmemek için bir pay bırak tatlım olur mu :) bak moggami de göremedi kırmzıları ama hamiş de değilmişinş güzel bi haber çıkar çıkmazsa da diğer ayda aynı heyecanla devam ederiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?