2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

inş elis :) bugün aşure yapacağım benim kabızlık sorununa iyi gelecektir eminim :)

kız kız kızıyorum dün künefe bugün aşure demeyin bunları hamişler varr :) hamişler var vi de canı çeken kaygılı var

Ben asureyı sıcak sıcak severım daha yenı pısmıs olacak sogudumu sevmıyorum yerım ama sıcakken daha bır ıstahla yerım kaygılım ıs yerımde fatıh abı var 1 saat once kadar mutfaga gıttım ekmek arrası bırseyler koydum yedım mıdem bulandı kapıda karsılastık bu sıralar cok yıyorsun dıyor baya dıkkat ceker olmus

BENİM KASIKTA PITPITLAR GÖĞÜS UÇLARINDA PITIRCIKLAR BİDE KARNIMDA GURUL GURUL ACIKAN BİR MİDE VARRR BEN KESİN PSİKOLOJİK ANNE VAK'A SI YAŞIYORUM HANİ KAĞITTA SIFIRI GÖRÜP DOKTORA HAYIIRR SİZ BİLMİYORSUNUZ BEN HAMİLEYİM DİYORLAR YA

bende sıcak severim zaten bizim birbirimizi neden sevdiğimizde belli her şeylerimizz ortak dün teyzeme gittim kuzenim dedi hayırdır bu ne hal bolda giymişsin saklıyo musun dedim nereye saklıyım göbek olmuş karpuz gibi rejime başlıyorsun dedi

Aynen canım cok ortak yonumuz var bırbırmıze cok benzıyoruz sevıyorum senı kaygılım ahhh ah benı bu sıralar goren yok gorseler onlarda soyler benım durumum bellı olsun bende kendıme ona gor bır sekıl verecgım benım arkadas dıyete basladı bır ay olmadan 2.5 kılo vermıs :)

bende seni seviyorum elisam da topicteki herkeşleri çok şeviyoyuz kii biz bireysell olmasın :):):) 2.5 mu ooohhh ne güzel tamam adetten sonra umarım olmaz bu yağdan bebekleri gönderelim :)

• Canim tamamen beyaz olmaz zaten cunku vucudmzda her zmn belirli miktarda lh vardr:)
Aynen bende öyle düşünüyorum.bembeyaz olmasını beklemeyin bencede az miktarda vardır vücutta bu hormondan.koyu devamederse hamilesiniz

yine formundasın bugün kaygılı....benim sana ayak uydurcak halim yok üstümden tren geçmiş sanki .....bu çocuk çalışmaları beni öldürcek

tren değill seninki geçmişşş üstünden geçmesin orda kalsın ki gelsin bebişimiz çok edepsizim çokk bugün keyfim yerinde çk şükür zaten bu hafta pollyana yım

Aynen bende öyle düşünüyorum.bembeyaz olmasını beklemeyin bencede az miktarda vardır vücutta bu hormondan.koyu devamederse hamilesiniz

koyu devam etmedi yani adetten sonra yaptıklarımdan daha koyu ama benim biraz dengesiz o yüzden bıraktım artık ov işini sadece kalanları öylesine yapıyorum :):)

Ayy bende vermek istiyorum 10 gündür daha 1 kilo verdim offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…