gelmiştir cnm ınsallah kaç gun gectı şimdi
inş elis :) bugün aşure yapacağım benim kabızlık sorununa iyi gelecektir eminim :)Ben herseye hazırlıklıyım canım eger olmazsa bu ay hayırlı degılmıs der gecerım yenı calısmaara yelken acarım evet nugun suanın heyecanını yasıyoruz bu heyecanı yasamakta guzel ınsallah devamı gelır canım
inş elis :) bugün aşure yapacağım benim kabızlık sorununa iyi gelecektir eminim :)
inş elis :) bugün aşure yapacağım benim kabızlık sorununa iyi gelecektir eminim :)
kız kız kızıyorum dün künefe bugün aşure demeyin bunları hamişler varr :)hamişler var vi de canı çeken kaygılı var
Ben asureyı sıcak sıcak severım daha yenı pısmıs olacak sogudumu sevmıyorum yerım ama sıcakken daha bır ıstahla yerım kaygılım ıs yerımde fatıh abı var 1 saat once kadar mutfaga gıttım ekmek arrası bırseyler koydum yedım mıdem bulandı kapıda karsılastık bu sıralar cok yıyorsun dıyorbaya dıkkat ceker olmus
belki o da hamiledirkız kız kızıyorum dün künefe bugün aşure demeyin bunları hamişler varr :)hamişler var vi de canı çeken kaygılı var
Canim tsh degerin gayet iyi onunla alakali degil Rabbim twz zamanda hayirli bir bebis verir insaAllah:)Kızlar tsh 2.30 cikti ondan hamile kalamiyom galiba.ne yapicam bilmiyorum.kadin doktorunu ariycam bari ilac falan yazsin.
bende sıcak severim zaten bizim birbirimizi neden sevdiğimizde belli her şeylerimizz ortakdün teyzeme gittim kuzenim dedi hayırdır bu ne hal bolda giymişsin saklıyo musun dedim nereye saklıyım göbek olmuş karpuz gibi rejime başlıyorsun dedi
belki o da hamiledir
kaç gün var batına? bende normalde döngüm 35 gün fln dün 33.gündü hala silik tamamen beyaz olmuyor galiba bazılarında böyl oluyor
Aynen canım cok ortak yonumuz var bırbırmıze cok benzıyoruz sevıyorum senı kaygılımahhh ah benı bu sıralar goren yok gorseler onlarda soyler benım durumum bellı olsun bende kendıme ona gor bır sekıl verecgım benım arkadas dıyete basladı bır ay olmadan 2.5 kılo vermıs :)
yine formundasın bugün kaygılı....benim sana ayak uydurcak halim yok üstümden tren geçmiş sanki .....bu çocuk çalışmaları beni öldürcekyok benimki dediğim vaka psiko kaygılıboğaza bahane ne var ne yok ?arsinlim :)
- Canim tamamen beyaz olmaz zaten cunku vucudmzda her zmn belirli miktarda lh vardr:)
Aynen bende öyle düşünüyorum.bembeyaz olmasını beklemeyin bencede az miktarda vardır vücutta bu hormondan.koyu devamederse hamilesiniz
- Canim tamamen beyaz olmaz zaten cunku vucudmzda her zmn belirli miktarda lh vardr:)
yine formundasın bugün kaygılı....benim sana ayak uydurcak halim yok üstümden tren geçmiş sanki .....bu çocuk çalışmaları beni öldürcek
Aynen bende öyle düşünüyorum.bembeyaz olmasını beklemeyin bencede az miktarda vardır vücutta bu hormondan.koyu devamederse hamilesiniz
Ayy bende vermek istiyorum 10 gündür daha 1 kilo verdim offfAynen canım cok ortak yonumuz var bırbırmıze cok benzıyoruz sevıyorum senı kaygılımahhh ah benı bu sıralar goren yok gorseler onlarda soyler benım durumum bellı olsun bende kendıme ona gor bır sekıl verecgım benım arkadas dıyete basladı bır ay olmadan 2.5 kılo vermıs :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?