2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kızlar esım diyorkı döl yataklarım kurudu :) malum bız bu ara bıraz sık yaptık bazen arka arkaya adamı sabah 6 da uyandırıp hadı yapmamız lazım bıle dedim :):) sureklı tahınlı pekme ıncır yedırıyorum ınsallah tutmustur daha kac ay dayanırı bılemedım :):)

tren değill seninki geçmişşş üstünden geçmesin orda kalsın ki gelsin bebişimiz çok edepsizim çokk bugün keyfim yerinde çk şükür zaten bu hafta pollyana yım
ne zaman normal insanlar gibi olacaz merak ediyorum 17 aylık evliyiz ne o hızını alabildi ne ben alışabildim ....ben heralde daha edepsiz pollyna iyidir iyi iyi düşün iyi olsun .....

benimkide diyorki ilerde çocuğum yaramazlık yapınca bana bak bana seni yapana kadar suyumuz cıktı rahat dur :))

ins cnm göbek buyutuyoz valla kılo almısım 4 kılo hıc bır kıyafetım olmuyor alısverıs yaptım kendıme krıze gırdım hemencık kılo almısım

Canim tsh degerin gayet iyi onunla alakali degil Rabbim twz zamanda hayirli bir bebis verir insaAllah:)
Ayyy insallah iyidir canim 2.50 sınırmış 2 altı olmasi en ideali dusurmem lazim dereotu iyi geliyormus aliyim de yogurtla falan yiyim.allah hepimizin yardimci olsun.

bende seni seviyorum elisam da topicteki herkeşleri çok şeviyoyuz kii biz bireysell olmasın :):):) 2.5 mu ooohhh ne güzel tamam adetten sonra umarım olmaz bu yağdan bebekleri gönderelim :)

Evet canım herkesı sevıyoruzzzzzz evet canım ya ne suyu var dedı bak ısmını yıne unuttum o sudan ıcıyormus ph dengelıyormus tokluk hıssı verıyormus mıde kuuluyormus az yemeye baslıyormussun alkalı suydu sanırım

Valla doktora söylememek için bunu bende kendimi zor tutmuştum. Siz bilmiyorsunuz ben hasta değilim hamileyim diye oda kan tahlili kesin hamiel olmadığını gösteriyor diyince ve diğer şeyleri söyleyince kendimi salmıştım.

Bende bu sıralar cok yemeye basladım ama sende masallah ıyı vermıssın devamı gelır eger adet olursma bende sıkı dıyete baslayacagım
Ewt cnm 1 kilo verdim büyük başarı
10 günde mi 15 günde mi 6 kilo birden aldım karşımda poğaça cı var ondan şimdi yemiyorum 65 ti 64 oldum

demek sen hızlı kılo alıp hızlı kılo verıyorsun ahhh pogacalar yokmu mıs gıbı kokarlar :)
Aynen cnm kahvaltı yapmam o yüzden direk saldırıya geçiyorum
Şimdi sıkı bi şekilde başladım akşam bi baktım 1.5 litre suyu yarım saatte içtim kendime şaşıyorum yaa

Aynen cnm kahvaltı yapmam o yüzden direk saldırıya geçiyorum
Şimdi sıkı bi şekilde başladım akşam bi baktım 1.5 litre suyu yarım saatte içtim kendime şaşıyorum yaa

Aynen canım bende kahvaltı yapmıyorum ama mınık tospam gelmısse eger her sbaah kahvaltımı yaparım artık :)
Su ıyıdır canım bol bol su ıc

kızlar yaa ben bu ay çatlatma iğnesi yaptırdım ya erken gebelik testi yapılmıyormuş mecburen adet günümü bekleyeceğim öfff çok bozuldum ya çatlatma iğnesi hamilelik hormonu içerdiğinden test hep pozitif çıkıyormuş
aslında hiç çift çizgi görmedim ya alıp yapsam azcık kendimi eğlesem mi

Benım kırmızılar rötarlı gelecek sanırım kızlar cunku sadece bel agrım var gogus agrım azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…