2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Aynen canım bende kahvaltı yapmıyorum ama mınık tospam gelmısse eger her sbaah kahvaltımı yaparım artık :)
Su ıyıdır canım bol bol su ıc
Ewt cnm hamiş olunca yaparız mecburen :)
Benim ki kızıyor zaten evde yapmıyorum diye öyle olunca artık zorla yedirir herhalde

Benımkı kendıde yemıyor o yuzden bırsey demıyor ama hamıle kalınca benımkıde yedıırır

Öyle olursa o da benimle yiyecek yok öyle ben şişip o ince kalırsa kıskanırım benle birlikte o da alsın kilo

Elıfım nasılsın canım bebıs nasıl
Iyiyim canim herhalde bebiste iyidir arada bir hapsiriyorum o an sol kasigimdan bisey cikacak gibi oluyor bicak saplanir gibi bir agri sonrada kesiliyor umarim iyidr minnakim sende test yapta merakta birakma bizi:)

hayırrr onu duydum zararlı onlarr öyle şeyler herkesin bünyesine farklı etki yapıyor çok alınınca böbreklere zararı var o yüzden sakın kullanma doğal olmayan hiç bir şeyi(

hafif pembemsiler geldi canım zaten şimdi adet oldummm yaniiii yarınada tam anlamıyla söker

aaa hadi ya erkenden oldu desene ne yapalım bir dahaki aya kısmetse :) bir de çok şanslısın tam zamanında geliyor hemen hemen

hayırrr onu duydum zararlı onlarr öyle şeyler herkesin bünyesine farklı etki yapıyor çok alınınca böbreklere zararı var o yüzden sakın kullanma doğal olmayan hiç bir şeyi(

Hım tamam canım sagol bılmıyordum kullanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…