hımmm peki sonunda yine adet olunabiliyor yanibenimkide bunun aynısıydı dün ama sırrıeyvan bunun normal olduğunu söyledi :)
InsaAllah canimhergun gorebilsek keske
Ewt cnm hamiş olunca yaparız mecburen :)Aynen canım bende kahvaltı yapmıyorum ama mınık tospam gelmısse eger her sbaah kahvaltımı yaparım artık :)
Su ıyıdır canım bol bol su ıc
Ayyy bi test yapta icimizi rahatlat ya:)Benım kırmızılar rötarlı gelecek sanırım kızlar cunku sadece bel agrım var gogus agrım azaldı
Ewt cnm hamiş olunca yaparız mecburen :)
Benim ki kızıyor zaten evde yapmıyorum diye öyle olunca artık zorla yedirir herhalde
Ayyy bi test yapta icimizi rahatlat ya:)
ben stresten bugun iki poaca yedim bitane yerdim normalde ama simdi oyle yemegi yiyemedim acikmadigim icin oyle stres yaptimki cekirdek citliyorumdemek sen hızlı kılo alıp hızlı kılo verıyorsun ahhh pogacalar yokmu mıs gıbı kokarlar :)
Benımkı kendıde yemıyor o yuzden bırsey demıyor ama hamıle kalınca benımkıde yedıırır
Iyiyim canim herhalde bebiste iyidir arada bir hapsiriyorum o an sol kasigimdan bisey cikacak gibi oluyor bicak saplanir gibi bir agri sonrada kesiliyor umarim iyidr minnakimElıfım nasılsın canım bebıs nasıl
Valla dayanamadım bende çikolata yedimben stresten bugun iki poaca yedim bitane yerdim normalde ama simdi oyle yemegi yiyemedim acikmadigim icin oyle stres yaptimki cekirdek citliyorum
ins cnm göbek buyutuyoz valla kılo almısım 4 kılo hıc bır kıyafetım olmuyor alısverıs yaptım kendıme krıze gırdım hemencık kılo almısım
Evet canım herkesı sevıyoruzzzzzzevet canım ya ne suyu var dedı bak ısmını yıne unuttum o sudan ıcıyormus ph dengelıyormus tokluk hıssı verıyormus mıde kuuluyormus az yemeye baslıyormussun alkalı suydu sanırım
hafif pembemsiler geldi canım zaten şimdimalesef evet
hafif pembemsiler geldi canım zaten şimdiadet oldummm yaniiii yarınada tam anlamıyla söker
kaygılı sende mol gebelik geçirmişmiydinmalesef evet
hafif pembemsiler geldi canım zaten şimdiadet oldummm yaniiii yarınada tam anlamıyla söker
hayırrr onu duydum zararlı onlarr öyle şeyler herkesin bünyesine farklı etki yapıyor çok alınınca böbreklere zararı var o yüzden sakın kullanma doğal olmayan hiç bir şeyi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?