2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

aaa hadi ya erkenden oldu desene ne yapalım bir dahaki aya kısmetse :) bir de çok şanslısın tam zamanında geliyor hemen hemen
aynen canım o yüzden sıkıntım yok nasip diyelim çoğunluk 28 nadir de olsa 27 olurdu bu ay 26. günde oldum iyi oldu üstümden şimdilik kaygı kalktı...

aynen canım o yüzden sıkıntım yok nasip diyelim çoğunluk 28 nadir de olsa 27 olurdu bu ay 26. günde oldum iyi oldu üstümden şimdilik kaygı kalktı...

aman kaygılı olmayalım iyi bir şey değilll :)) belirsizlik çok kötü kırmızılar geliyorrr sonraaki aya bebiş kısmetse :)

Iyiyim canim herhalde bebiste iyidir arada bir hapsiriyorum o an sol kasigimdan bisey cikacak gibi oluyor bicak saplanir gibi bir agri sonrada kesiliyor umarim iyidr minnakim sende test yapta merakta birakma bizi:)

Aman canım dıkkat bol bol c vıtamını al kuzum ama gogsumun agrısı gectı dıyebılıırm ade olmus gıbı hıssedıyorum wc yw gıdıyorum hıcbırsey yok :)

Üzülme cnm vardır bunda da bi hayır kısmet artık
evet canım hayırlısı da bu ay bebiş düşündüğümüzde tam anlamıyla çatladıktan sonra 2 gün olabildi hafif silikler başladığında düzenli gitmiştik ne olur olmaz diye sonra kaynım geldi yapamadık belkide tam zamanlar o zamandı...sabahta kayınvalidemle knuştuk bide onlar gelirse gerçi şehir dışındalar bide ona denk gelirse bizden bebiş beklemeyi unutsunlar ne zaman düşünsek hep bi aksilik

aksilik değil hayır hayır her şerde bi hayır kayınvalidenlerin gelmesine şer dedim

aman kaygılı olmayalım iyi bir şey değilll :)) belirsizlik çok kötü kırmızılar geliyorrr sonraaki aya bebiş kısmetse :)
hayırlısı artık canım ya bilmiyorum ne olacak bikaç ay daha deneriz sonra baktık doktora gideriz...bide başımdan mol gebelik geçince aslında zamanın ilerlemesi bu yönden iyi

hayırlısı artık canım ya bilmiyorum ne olacak bikaç ay daha deneriz sonra baktık doktora gideriz...bide başımdan mol gebelik geçince aslında zamanın ilerlemesi bu yönden iyi

kesinlikle ne zaman hayırlısı olacaksa o zaman olsun peki kontrole gittin mi herhangi bir şey kullanıyor musun ilaç takviye ya da hamiş olunca kullanacak mısın?

Nasıl denk geliyor öyle yaa bi rahat bırakmamışlar
Tam da zamanıymış neyse cnm belki o ilk günlerde tutmuştur

aksilik değil hayır hayır her şerde bi hayır kayınvalidenlerin gelmesine şer dedim
hahahahah güzeldi ya sevdimmm iyi kadın ama işte arada tripleri tutmuyo değil...allahtan başka şehirdeyizde rahatız bide orda olsak hiç bebiş olmazdı herhal bu knuda en son laf vurdu duyurdu üzüyorlar yani ama farkında değiller kendi bencillikleri yüzünden... hanfendimizin HEVESİ KALMAMIŞŞŞŞ hahahahaha....sanki kendisi doğuruyooo da....bide kürtaj olunca hemen duyurmaları çk kıdı beni sanki kendimi değersiz hissettim benim canımın değeri yok gibi bebek için herşey ama allahtan kocalar akıllı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…