kaygılı sende mol gebelik geçirmişmiydin
ben stresten bugun iki poaca yedim bitane yerdim normalde ama simdi oyle yemegi yiyemedim acikmadigim icin oyle stres yaptimki cekirdek citliyorum
aynen canım o yüzden sıkıntım yok nasip diyelim çoğunluk 28 nadir de olsa 27 olurdu bu ay 26. günde oldum iyi oldu üstümden şimdilik kaygı kalktı...aaa hadi ya erkenden oldu desene ne yapalım bir dahaki aya kısmetse :) bir de çok şanslısın tam zamanında geliyor hemen hemen
Canım adet oldum dıye gıdıyorum hıcbırsey yok valla benımkıler nerde hıcır bılgım yok
Öyle olursa o da benimle yiyecek yok öyle ben şişip o ince kalırsa kıskanırımbenle birlikte o da alsın kilo
aynen canım o yüzden sıkıntım yok nasip diyelim çoğunluk 28 nadir de olsa 27 olurdu bu ay 26. günde oldum iyi oldu üstümden şimdilik kaygı kalktı...
Iyiyim canim herhalde bebiste iyidir arada bir hapsiriyorum o an sol kasigimdan bisey cikacak gibi oluyor bicak saplanir gibi bir agri sonrada kesiliyor umarim iyidr minnakimsende test yapta merakta birakma bizi:)
Bende sevmem bilir yemeyeceğimi o yüzden yer benimle :)Benımle esımde yer mecbur ben tek yemeyı sevmem :)
bizimkiler gelirken yolda buluştu sohbete daldılar sanırım
evet canım hayırlısı da bu ay bebiş düşündüğümüzde tam anlamıyla çatladıktan sonra 2 gün olabildi hafif silikler başladığında düzenli gitmiştik ne olur olmaz diye sonra kaynım geldi yapamadık belkide tam zamanlar o zamandı...sabahta kayınvalidemle knuştuk bide onlar gelirse gerçi şehir dışındalar bide ona denk gelirse bizden bebiş beklemeyi unutsunlar ne zaman düşünsek hep bi aksilikÜzülme cnm vardır bunda da bi hayır kısmet artık
evet canım hayırlısı da bu ay bebiş düşündüğümüzde tam anlamıyla çatladıktan sonra 2 gün olabildi hafif silikler başladığında düzenli gitmiştik ne olur olmaz diye sonra kaynım geldi yapamadık belkide tam zamanlar o zamandı...sabahta kayınvalidemle knuştuk bide onlar gelirse gerçi şehir dışındalar bide ona denk gelirse bizden bebiş beklemeyi unutsunlar ne zaman düşünsek hep bi aksilik
hayırlısı artık canım ya bilmiyorum ne olacak bikaç ay daha deneriz sonra baktık doktora gideriz...bide başımdan mol gebelik geçince aslında zamanın ilerlemesi bu yönden iyiaman kaygılı olmayalım iyi bir şey değilll :)) belirsizlik çok kötükırmızılar geliyorrr sonraaki aya bebiş kısmetse :)
hayırlısı artık canım ya bilmiyorum ne olacak bikaç ay daha deneriz sonra baktık doktora gideriz...bide başımdan mol gebelik geçince aslında zamanın ilerlemesi bu yönden iyi
Bende sevmem bilir yemeyeceğimi o yüzden yer benimle :)
evet canım hayırlısı da bu ay bebiş düşündüğümüzde tam anlamıyla çatladıktan sonra 2 gün olabildi hafif silikler başladığında düzenli gitmiştik ne olur olmaz diye sonra kaynım geldi yapamadık belkide tam zamanlar o zamandı...sabahta kayınvalidemle knuştuk bide onlar gelirse gerçi şehir dışındalar bide ona denk gelirse bizden bebiş beklemeyi unutsunlar ne zaman düşünsek hep bi aksilik
:) bebklerını dusunmek zorunda baska sansları yok
Kızlar ne oluyor hemen umutsuzluğa kapılıyorsunuz bekleyin gelmeden çağırıyorsunuz yaa
Pozitif olun :)
Aynen cnm bide bende demir eksikliği var tutarsa arkamda dolaşır artık
hahahahah güzeldi ya sevdimmm iyi kadın ama işte arada tripleri tutmuyo değil...allahtan başka şehirdeyizde rahatız bide orda olsak hiç bebiş olmazdı herhalaksilik değil hayır hayır her şerde bi hayır kayınvalidenlerin gelmesine şer dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?