2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Nasıl denk geliyor öyle yaa bi rahat bırakmamışlar
Tam da zamanıymış neyse cnm belki o ilk günlerde tutmuştur
yok canım yok yeni pembişler geldi yarına tam söker kırmızılar....

en önemlisi de bu eşinin onlara uymaması klasik kv iki ileri bi geri işte :):) hevesi kalmamış mı ahhh canımmm ne yapıcak çocuk babane sevgisiz çok üzüldük o mis gibi bebeği görünce hevesi kalmasında göreyimm hıhhkoklatmayızz öptürtmeyizz altındaki küçük pisliğini bile aldırtmayız ona yeterki allah sağlık versinn :) hem allahın gücüne gider zaten hevesim kalmadı olsa ne olur der gibi boşverr yaşlılık oluyor öyle istemdışı gelgitler sennn keyfine bak arada geliyorlarmış 3 günlük dünya gönüllerini hoş et sende o gidince elaleme çok çabuk duyurursun o şimdi öbür tarafta diye töbe yine günaha girdim bugün

kesinlikle ne zaman hayırlısı olacaksa o zaman olsun peki kontrole gittin mi herhangi bir şey kullanıyor musun ilaç takviye ya da hamiş olunca kullanacak mısın?
ben mol üzüm gebeliği geçirince kan vermem vardı beta hcg değerleimi takip ettiler düştü şükür 5, 5 ay geçti işte bebiş düşünmüştük bu ay ilk kez...hani hazırlık olsun diye flik asit içtim soğan kürüde yaptım olmadı ilk gebeliğimde soğan kürü yapmıştım olmuştu ama şimdi olmadı...doktorum değerlerimin düştüğünde bebek düşünebilir dedi... biz bekledik işte biraz zaman geçsin diye yani tam anlamıyla ne eşim ne ben kontrole gitmedik bundan sonra ki aylarda bakcaz artık canım ya

rabbim önce sana sağlık versinn sonra hayırlısıyla çok bekletmeden hayırlı zamanda bebişinizi versin:) hepimize hayırlı zamanda nasip etsin inşallah sağlıklı uzun ömürlü evlatlar .:)

Keçi boynuzu pekmezi yedir yada direk keçi boynuzu yedir kocana inciride kür yap kendin ye cnm yumurtalıkların beslenir.malum benim koca lafını bile ettirmiyo herşey allahtan diyo eskiden annemiz bunlarımı yapıyodu sanki diyo yani bu konuda biraz eski kafalı ben kendim ona çaktırmadan ugraşmaya başladım yeni yeni

kızlar ben çok kötüyüm mide bulantısı mahvetti beni gözümü açamıyorum daha şimdi kalkabildim mutfağa giremiyorum aklıma yemek gelince kötü oluyorum kustum kusacam offfffff

Bakkk bırde mıdem bulanmıyor dıyordun al ıste sana mıde bulantııs sevın canım bak bebegın buyuyor anne ben buyuyorum dıyor sana

evet adamı günaha sokarlar ama yazık eşiminde çok zoruna gitmişti o lafı...ama biz kendimizi biraz çektik biraz kafaları dank ettiii....hayırlısı ya biz yapamıyoruz öle şeyleri yine vicdanımz el vermiyor...bide bebek olunca çok farklı düşüyorlar üstüne...kayınbabam çok sever çocukları başkalarının çocuğunu gözümün önünde bi ayrı seviyo kayınvalidem desen etrafında hamile gelinleri görünce bi tuhaf olup kıskanıyo şekilden şekilden giriyo çok komik oluyo

Bakkk bırde mıdem bulanmıyor dıyordun al ıste sana mıde bulantııs sevın canım bak bebegın buyuyor anne ben buyuyorum dıyor sana

öylede berbat bi durum olduğunu biliyodum zaten ay ağzımı açtığım an varya sanki ne var ne yok çıkacak kendimi zor tutuyorum iğrenç bişee

rabbim önce sana sağlık versinn sonra hayırlısıyla çok bekletmeden hayırlı zamanda bebişinizi versin:) hepimize hayırlı zamanda nasip etsin inşallah sağlıklı uzun ömürlü evlatlar .:)
amin canım işallah herkesin duasını almak güzel işallah rabbim sizlerede versin geciktirmeden

öylede berbat bi durum olduğunu biliyodum zaten ay ağzımı açtığım an varya sanki ne var ne yok çıkacak kendimi zor tutuyorum iğrenç bişee

Hım Allah kolaylıgını versın canım en kısa zamanda atlatırsın ınsallah ama mecburen bır sure ıcekeceksın canım kraker falan yemeye calıs bastırır

kızlar ben çok kötüyüm mide bulantısı mahvetti beni gözümü açamıyorum daha şimdi kalkabildim mutfağa giremiyorum aklıma yemek gelince kötü oluyorum kustum kusacam offfffff

evet ben burdayım diyor bebiş sen değil misin kesede bebiş göreyim diyen olacak o kadar :)

Kızlar ben ıkı tane test alacagım karar verdm bırını aksam yapacagım kac saat sıvı almamalıyım kesın sonuc ıcın

yk yk canım eminim kesin yani hiç öyle şeyler düzensizlikler olmadı bende...hayırlısı olsun senin adınada işallah iyi şeyler olur
Sağol tatlum inşallah rabbim herkese gönlüne göre versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…