2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kıyamam allah onlara kendi torunlarını da sevmeyi nasip etsin inşallah güzellikle :)

Hım Allah kolaylıgını versın canım en kısa zamanda atlatırsın ınsallah ama mecburen bır sure ıcekeceksın canım kraker falan yemeye calıs bastırır

olmuyo ki herşey şuan bana o kadar kötü geliyo ki anlatamam su bile görmek istemiyorum doğruymuş yani çok kötü

olmuyo ki herşey şuan bana o kadar kötü geliyo ki anlatamam su bile görmek istemiyorum doğruymuş yani çok kötü

Anladım canım Allah sabrını kolaylıgnı versın tezzamanda gecer ınsallah bu gunler ama bunlar bebısının sgalıklı oldugunun ve buyudugunun gostergesı canım

Anladım canım Allah sabrını kolaylıgnı versın tezzamanda gecer ınsallah bu gunler ama bunlar bebısının sgalıklı oldugunun ve buyudugunun gostergesı canım

inşallah cnm tek öyle olsun da katlanırım bi şekilde napim güzelliği de var zorluğu da sizlerde yaşayıp göreceksiniz en kısa zamanda sende naber kan testini yarın mı vereceksin

Faydalı da balı bir türlü yiyemiyorum küçükken çok severdim şimdi ıyyy
Keçi boynuzu pekmezi aldım aluştım baya bi yiyorum yani :)

Hım anladım caım bende bal cevız karıstırıp yıyorum kahvaltıda cok guzel oluyor tavsıye ederm :)

kızlar yaa benm sorumu hiçbir kistli görmedi mi ....niçıın niçıııın

KIZLAAARR.. KİSTİ OLUP DA ERİYENLERE SORUYORUM ÖZELLİKLE AMA BİLEN VARSA DA CEVAPLARSA ÖPERİM:) BENM 2 GÜNDÜR KASIKTA ARA ARA BATMA SANCI GİBİ OLUYO ONDAN SONRA DA AKINTI GELİYO ÖNCE PEMBEMSİ SONRA SÜT KAHVE ŞEKLİNDE.. NEDEN OLABİLİR KİST ERİRKEN BÖLE Mİ OLUR ?

inşallah cnm tek öyle olsun da katlanırım bi şekilde napim güzelliği de var zorluğu da sizlerde yaşayıp göreceksiniz en kısa zamanda sende naber kan testini yarın mı vereceksin

Aynen cnım her guzel seyın bır zorlugu var mecbur katlanacagız ben beklemedeyım hala canım aksam tets yapacgaım pozıtıf cıkarsa sabah kana gıderım canım

Canim ben lisedeyken baya buyuk kistim vardi hem 1 ay d.k hapi kullanmistim hemde sogan kuru yapmistim o kocaman kist kaybolmustu hemde sogan kuruyle baya zayifladim akintim cok fazla olurdu o zmn ama renginj hatirlamiyorum

ayy yemıyor ılla sende kecıboynuzu yıyeceksın ozaman dıyor bende yesem ters teper falan ondan yanasamadım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…