evet adamı günaha sokarlar ama yazık eşiminde çok zoruna gitmişti o lafı...ama biz kendimizi biraz çektik biraz kafaları dank ettiii....hayırlısı ya biz yapamıyoruz öle şeyleri yine vicdanımz el vermiyor...bide bebek olunca çok farklı düşüyorlar üstüne...kayınbabam çok sever çocukları başkalarının çocuğunu gözümün önünde bi ayrı seviyo kayınvalidem desen etrafında hamile gelinleri görünce bi tuhaf olup kıskanıyo şekilden şekilden giriyo çok komik oluyo
Kızlar ben ıkı tane test alacagım karar verdm bırını aksam yapacagım kac saat sıvı almamalıyım kesın sonuc ıcın
Hım Allah kolaylıgını versın canım en kısa zamanda atlatırsın ınsallah ama mecburen bır sure ıcekeceksın canım kraker falan yemeye calıs bastırır
2 saat yetrli olur herhalde cnm
:) Hislerim kuvvetldır canımye canım cok faydalı
olmuyo ki herşey şuan bana o kadar kötü geliyo ki anlatamam su bile görmek istemiyorum doğruymuş yani çok kötü
yk yk canım eminim kesin yani hiç öyle şeyler düzensizlikler olmadı bende...hayırlısı olsun senin adınada işallah iyi şeyler olur
Canim 3 4 saat sivi alma :) insaAllah guzel haberlerle gelirsin:):) Hislerim kuvvetldır canımye canım cok faydalı
Anladım canım Allah sabrını kolaylıgnı versın tezzamanda gecer ınsallah bu gunler ama bunlar bebısının sgalıklı oldugunun ve buyudugunun gostergesı canım
inşallah cnm tek öyle olsun da katlanırım bi şekilde napim güzelliği de var zorluğu da sizlerde yaşayıp göreceksiniz en kısa zamanda sende naber kan testini yarın mı vereceksin
amin canım işallah hayırlısı olsun hepimiz adınakıyamam allah onlara kendi torunlarını da sevmeyi nasip etsin inşallah güzellikle :)
Faydalı da balı bir türlü yiyemiyorum küçükken çok severdim şimdi ıyyy
Keçi boynuzu pekmezi aldım aluştım baya bi yiyorum yani :)
Canim 3 4 saat sivi alma :) insaAllah guzel haberlerle gelirsin:)
inşallah cnm tek öyle olsun da katlanırım bi şekilde napim güzelliği de var zorluğu da sizlerde yaşayıp göreceksiniz en kısa zamanda sende naber kan testini yarın mı vereceksin
Aynen cnım her guzel seyın bır zorlugu var mecbur katlanacagız ben beklemedeyım hala canım aksam tets yapacgaım pozıtıf cıkarsa sabah kana gıderım canım
Canim ben lisedeyken baya buyuk kistim vardi hem 1 ay d.k hapi kullanmistim hemde sogan kuru yapmistim o kocaman kist kaybolmustu hemde sogan kuruyle baya zayifladim akintim cok fazla olurdu o zmn ama renginj hatirlamiyorumKIZLAAARR.. KİSTİ OLUP DA ERİYENLERE SORUYORUM ÖZELLİKLE AMA BİLEN VARSA DA CEVAPLARSA ÖPERİM:) BENM 2 GÜNDÜR KASIKTA ARA ARA BATMA SANCI GİBİ OLUYO ONDAN SONRA DA AKINTI GELİYO ÖNCE PEMBEMSİ SONRA SÜT KAHVE ŞEKLİNDE.. NEDEN OLABİLİR KİST ERİRKEN BÖLE Mİ OLUR ?
Hım anladım caım bende bal cevız karıstırıp yıyorum kahvaltıda cok guzel oluyor tavsıye ederm :)
Keçi boynuzu pekmezi yedir yada direk keçi boynuzu yedir kocana inciride kür yap kendin ye cnm yumurtalıkların beslenir.malum benim koca lafını bile ettirmiyo herşey allahtan diyo eskiden annemiz bunlarımı yapıyodu sanki diyo yani bu konuda biraz eski kafalı ben kendim ona çaktırmadan ugraşmaya başladım yeni yeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?