hadi inşallah bana var gibi geliyo kısmet tabi
İnşallah hıssettıgınız gıbıdır canım tabıkı kısmet bende cok heyecanlıyım aksam olmaz artık bana :)
İnşallah hıssettıgınız gıbıdır canım tabıkı kısmet bende cok heyecanlıyım aksam olmaz artık bana :)
Valla cnm senle birlikte bize de olmaz akşam :)
sabret bakalım güzel sonuçlar alacaksın inşallah offfff yine başladı bulantııııııı
hadi inşallah bana var gibi geliyo kısmet tabi
Canım sen ne zaman testnı yapmıstın
adetim 1 gün gecikince yapmıştım aynı gün de kan verdim zaten
Ayyyy sagolun canlarım benım bu bekleyısın sonu guzel olur ınsallah
kızlar yaa benm sorumu hiçbir kistli görmedi mi....niçıın niçıııın
Canim ispanak oyle kolay yikanmazkızlaaarrr .....bu ıspanağın yıkanmış satılanı yokmu ya canım çıktı yıkayana kadardondu ellerim....
canim benimde kistim vardi ama kucukdu ve doktor adet olunca atacaksin demisdi ve agrim falan yoktu ama arastiririm internetdenKIZLAAARR.. KİSTİ OLUP DA ERİYENLERE SORUYORUM ÖZELLİKLE AMA BİLEN VARSA DA CEVAPLARSA ÖPERİM:) BENM 2 GÜNDÜR KASIKTA ARA ARA BATMA SANCI GİBİ OLUYO ONDAN SONRA DA AKINTI GELİYO ÖNCE PEMBEMSİ SONRA SÜT KAHVE ŞEKLİNDE.. NEDEN OLABİLİR KİST ERİRKEN BÖLE Mİ OLUR ?
Sabahmı yapmıstın canım
Güzel olacak güzel
evet cnm sabah yapmıştım ama akşam da yapsan bişe değişmez yada keşke bugün sabah yapsaydın
Canım evde testım yoktu sıvı almayı bıraktım aynı duruma denk gelecek zaten varsa cıkar dıye dusunuyorum ıkı tane alacagım eger cıkmazsa bırkac gun daha beklerım ondan sonra tekrar yaparım
benimde vardi dr adetle gitmis dedi canim ben birsey hissetmedimkızlar yaa benm sorumu hiçbir kistli görmedi mi....niçıın niçıııın
kızlaaarrr .....bu ıspanağın yıkanmış satılanı yokmu ya canım çıktı yıkayana kadardondu ellerim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?