2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kızlaaarrr .....bu ıspanağın yıkanmış satılanı yokmu ya canım çıktı yıkayana kadar dondu ellerim....
Canim ispanak oyle kolay yikanmaz camuru baya fazla olur ben dograyip bir legene koyuyorum ustunu su doldurup yarim saat 1 saat bekletiyorum butun camur sokuluyor zaten :)

canim benimde kistim vardi ama kucukdu ve doktor adet olunca atacaksin demisdi ve agrim falan yoktu ama arastiririm internetden

evet cnm sabah yapmıştım ama akşam da yapsan bişe değişmez yada keşke bugün sabah yapsaydın

Canım evde testım yoktu sıvı almayı bıraktım aynı duruma denk gelecek zaten varsa cıkar dıye dusunuyorum ıkı tane alacagım eger cıkmazsa bırkac gun daha beklerım ondan sonra tekrar yaparım

Canım evde testım yoktu sıvı almayı bıraktım aynı duruma denk gelecek zaten varsa cıkar dıye dusunuyorum ıkı tane alacagım eger cıkmazsa bırkac gun daha beklerım ondan sonra tekrar yaparım

yani değişen bişe olmaz sen akşam yap çıkıncada yarın sabah erkenden kan verirsin

kızlaaarrr .....bu ıspanağın yıkanmış satılanı yokmu ya canım çıktı yıkayana kadar dondu ellerim....

var satıyorlar ama ne kadar sağlıklı olabilir ki sende şöyle yap ıspanakları suya batır sirke koy bir iki dk bekle sonra bir daha yıka iyice sonra tek tek yıka ben öyle yapıyorum :) bu da çok kısa oldu sanki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…