yani değişen bişe olmaz sen akşam yap çıkıncada yarın sabah erkenden kan verirsin
tatlim ben adetimin 2. gunu aksam yaptim testi yarim saatlik idrarla ve kopkoyu bir cift cizgi cikti varsa eminim cikar ins. vardir. sonra acile gidip kan verdimCanım evde testım yoktu sıvı almayı bıraktım aynı duruma denk gelecek zaten varsa cıkar dıye dusunuyorum ıkı tane alacagım eger cıkmazsa bırkac gun daha beklerım ondan sonra tekrar yaparım
ta
tatlim ben adetimin 2. gunu aksam yaptim testi yarim saatlik idrarla ve kopkoyu bir cift cizgi cikti varsa eminim cikar ins. vardir. sonra acile gidip kan verdim
Bi de ben göreydim o günleriBende öyle hıssedıyorum ama suan ben adet olmadııgıma bıle ınanamıyorum :)
Evet canım öyle yaparım ıs yerını ararım gec gıderım once bebıs :)
Bi de ben göreydim o günleri
e yaniiii önce minikler
bekarlık sultanlıktır ne demek olduğunu ıspanak yıkayınca anladım :)Canim ispanak oyle kolay yikanmazcamuru baya fazla olur ben dograyip bir legene koyuyorum ustunu su doldurup yarim saat 1 saat bekletiyorum butun camur sokuluyor zaten :)
yemesek nasıl olur .....ne gerek var bu kada zahmete :) ....yani kolay yolu yokvar satıyorlar ama ne kadar sağlıklı olabilir ki sende şöyle yap ıspanakları suya batır sirke koy bir iki dk bekle sonra bir daha yıka iyice sonra tek tek yıka ben öyle yapıyorum :)bu da çok kısa oldu sanki :)
insalah canim benim hic belirtim yoktu aslinda umudimda yoktu ama sadece o gun bas donmem ates ve halsizlik vardi. lazere gidecektim ertesi gunu gitmeden yine bi test yapayim dedim nolur nolmaz diye oyle koyu cikinca test bozuktur dedim geldik bu gunlere cok sukurHadi ya bak bunu duyduguma cok sevındım ıcım rahatladı bende aksam yapacagım Allah ızın verırse ınsallah cıkar senın belırtılerın neydı canım
insalah canim benim hic belirtim yoktu aslinda umudimda yoktu ama sadece o gun bas donmem ates ve halsizlik vardi. lazere gidecektim ertesi gunu gitmeden yine bi test yapayim dedim nolur nolmaz diye oyle koyu cikinca test bozuktur dedim geldik bu gunlere cok sukur
iyiyiz canim cok sukur kalp atisimizi duyduk cok heyecanliyfi esime video cek dedim heycandan kendini cekmis : ama surekli halsizlik istahsizlik var aradada bulanti dusuk olmasin diye ilac yazdi kac tane dr ins olmaz. darisida size tatlim ins bu aymeleğiiimmm nasılsınızzzz :)
orası öyle tabi de sabırsısız işte..Dur canım dur benımkıde bellı degılkı hatıceye degıl netıceye bakmak lazım :) bakalım bızım netıce ne olacak gorursun canım gorur Allah'ın ıznıyle hepımz gorecegız
orası öyle tabi de sabırsısız işte..
Inşallah cnm ağzından bal damlıyor :)
Deli kizz yaabekarlık sultanlıktır ne demek olduğunu ıspanak yıkayınca anladım :)
yemesek nasıl olur .....ne gerek var bu kada zahmete :) ....yani kolay yolu yok
iyiyiz canim cok sukur kalp atisimizi duyduk cok heyecanliyfi esime video cek dedim heycandan kendini cekmis : ama surekli halsizlik istahsizlik var aradada bulanti dusuk olmasin diye ilac yazdi kac tane dr ins olmaz. darisida size tatlim ins bu ay
ay insallah sen inan ama teste ben agladim inanmiyorum bu bozuk dedim sirf biz heves yapip uzilelim diye flnBin maşallah ne guzel canım bende masalah turp gıbıyım :) sadece bel agrım oluyor ara ara ama suan bır halsızlık coktuku sorma gozumu acamıyorum umarım bende senın gıbı koyu bır kırmızı gorurum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?