2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

iyiyiz canim cok sukur kalp atisimizi duyduk cok heyecanliyfi esime video cek dedim heycandan kendini cekmis : ama surekli halsizlik istahsizlik var aradada bulanti dusuk olmasin diye ilac yazdi kac tane dr ins olmaz. darisida size tatlim ins bu ay
Ayy ne kdr heyecanliii garibim esinde ne kdr heyecanlandiysa

ay insallah sen inan ama teste ben agladim inanmiyorum bu bozuk dedim sirf biz heves yapip uzilelim diye fln

Kuzumben testı gormeden ınanamıyorum daha adetım gecıkmezdı bugun 2 gunum bu saatte oldu gelen gıden yok ben buna bıle ınanamıyorum teste ıkıncıyı gorunce ne yaparım bılmıyorum kesın baslarım aglamaya

O iki çizgi çıksın
Havalara ucucaz hep beraber

çok güldüm yazık ya heyecandan kendini çekmiş :) canım çok sevindim allah bebişin sağlığını daim etsin inşallah bol bol dinlen bu iki hafta hiç bir şey yapma lütfen. bi de amin :)
Allah razi olsun canim her namazda sizlere ve tum isteyenlere dua ediyorum . esim yardimci oluyo islerde bi tasinma isi var onu da sirket halletcez biz yavas yavas dizcez annnem birsey elletmiyo

insallah ya canim hemen yap gider gitmez testi agla olsun nolcak mutluluk gozyaslari

Allah razi olsun canim her namazda sizlere ve tum isteyenlere dua ediyorum . esim yardimci oluyo islerde bi tasinma isi var onu da sirket halletcez biz yavas yavas dizcez annnem birsey elletmiyo

sizdende razı olsun canım bak ne olursa olsun kendini iyi hissetsende iki hafta bir şey yapma anneciğine kıyamazsın ama senelerdir her şeyini yapmış bırak bi iki hafta daha yapsın sonra sende anne olunca meleğine yaparsın :):)

dogru soyluyosun canim bi olsunlar da neler yapariz onlara omrumuzu adariz

günaydın demek isterdim hatunlar ama hem iş yoğunluğu hemde oku oku bitmeyen sayfalar için geç kaldım zannımca
O zaman size iyi öğleden sonraları hatunlar... Güzel haberler alacağınız bir gün olsun inşaAllah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…