Bak bu dediğin doğru en güzeli oAynen canım hemen olsun ıstıyoruz ama sabırla elde ettıklerımızın tadı daha guzel dıye dusunuyorum
Ayy ne kdr heyecanliii garibim esinde ne kdr heyecanlandiysaiyiyiz canim cok sukur kalp atisimizi duyduk cok heyecanliyfi esime video cek dedim heycandan kendini cekmis : ama surekli halsizlik istahsizlik var aradada bulanti dusuk olmasin diye ilac yazdi kac tane dr ins olmaz. darisida size tatlim ins bu ay
ay insallah sen inan ama teste ben agladim inanmiyorum bu bozuk dedim sirf biz heves yapip uzilelim diye fln
O iki çizgi çıksınKuzumben testı gormeden ınanamıyorum dahaadetım gecıkmezdı bugun 2 gunum bu saatte oldu gelen gıden yok ben buna bıle ınanamıyorum teste ıkıncıyı gorunce ne yaparım bılmıyorum kesın baslarım aglamaya
Allah razi olsun canim her namazda sizlere ve tum isteyenlere dua ediyorum . esim yardimci oluyo islerde bi tasinma isi var onu da sirket halletcez biz yavas yavas dizcez annnem birsey elletmiyoçok güldüm yazık ya heyecandan kendini çekmiş :) canım çok sevindim allah bebişin sağlığını daim etsin inşallah bol bol dinlen bu iki hafta hiç bir şey yapma lütfen. bi de amin :)
O iki çizgi çıksın
Havalara ucucaz hep beraber
aynen canim bize cocuk zor olur demislerdi mucizr gibi birsey oldu heyecanimiz ondan olsa gerekAyy ne kdr heyecanliii garibim esinde ne kdr heyecanlandiysa
:)Aynen canım benım havalara ucarız ayyy aksam olsada yapsam
insallah ya canim hemen yap gider gitmez testi agla olsun nolcak mutluluk gozyaslariKuzumben testı gormeden ınanamıyorum dahaadetım gecıkmezdı bugun 2 gunum bu saatte oldu gelen gıden yok ben buna bıle ınanamıyorum teste ıkıncıyı gorunce ne yaparım bılmıyorum kesın baslarım aglamaya
:)
O zaman
sabır sabır ya sabır nil Karaibrahimgil den gelsin
Inşallah tatlım inan sen yeter ki biz hep birlikte evrene pozitif düşünceler gönderiyoruz olacak bu iş
Aynen canım benım sabır sonucta guzel olacak bana nur topu gıbı bır mınık tospa gelecek ınsallah :)
Allah razi olsun canim her namazda sizlere ve tum isteyenlere dua ediyorum . esim yardimci oluyo islerde bi tasinma isi var onu da sirket halletcez biz yavas yavas dizcez annnem birsey elletmiyo
:)
O zaman
sabır sabır ya sabır nil Karaibrahimgil den gelsin
insallah ya canim hemen yap gider gitmez testi agla olsun nolcak mutluluk gozyaslari
Inşallah tatlım inan sen yeter ki biz hep birlikte evrene pozitif düşünceler gönderiyoruz olacak bu iş
dogru soyluyosun canim bi olsunlar da neler yapariz onlara omrumuzu adarizsizdende razı olsun canım bak ne olursa olsun kendini iyi hissetsende iki hafta bir şey yapma anneciğine kıyamazsın ama senelerdir her şeyini yapmış bırak bi iki hafta daha yapsın sonra sende anne olunca meleğine yaparsın :):)
Ayy cnm benim ya :)İnşallah canım sagolun olacak olcak aksama bebısım bana merhaba annecııgm dıyecek
Sonradan aklıma geldi cnmkız onu göksel söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?