Inşallah cnm :)günaydın demek isterdim hatunlar ama hem iş yoğunluğu hemde oku oku bitmeyen sayfalar için geç kaldım zannımca
O zaman size iyi öğleden sonraları hatunlar... Güzel haberler alacağınız bir gün olsun inşaAllah :)
hmm anladım canm bu arada bi de doktorumu aradım o da akıntının dk hapıyla ilgili olduğunu bunun kistin erimesi veya oluşmasıyla ilgisi olmadığını söyledi kasık ağrısını da var olan kist yapıyomuş..sağol kuzum cevap verdiğin için:)Canim ben lisedeyken baya buyuk kistim vardi hem 1 ay d.k hapi kullanmistim hemde sogan kuru yapmistim o kocaman kist kaybolmustu hemde sogan kuruyle baya zayifladim akintim cok fazla olurdu o zmn ama renginj hatirlamiyorum
benmki normal adetle atılcak cinsten değilmiş de ondan sordum bebeğim sağolcanim benimde kistim vardi ama kucukdu ve doktor adet olunca atacaksin demisdi ve agrim falan yoktu ama arastiririm internetden
anladım canm sağolasın:)cnm
benimde vardi dr adetle gitmis dedi canim ben birsey hissetmedim
Yap canım sende sıvı almayı bırak aksam yapalım Allah ızın verırse ben 19:30 gıbı sonucu yazarım ama ben normal testle yapacagım sende onla yapasana cıkacaksa onlada cıkar bosuna o kadar para verm e:)
suan da cikolata yiyorum yaninda neskafeValla dayanamadım bende çikolata yedim
normalle yapmıştık ya geçen gün bi şey çıkmadı bi de benim ilk gebeliğimdede çıkmamıştı normalle o yüzden predıctor dedim ama bilemedim ki şimdi :)
suan da cikolata yiyorum yaninda neskafe
hmm anladım canm bu arada bi de doktorumu aradım o da akıntının dk hapıyla ilgili olduğunu bunun kistin erimesi veya oluşmasıyla ilgisi olmadığını söyledi kasık ağrısını da var olan kist yapıyomuş..sağol kuzum cevap verdiğin için:)
benmki normal adetle atılcak cinsten değilmiş de ondan sordum bebeğim sağol
anladım canm sağolasın:)
elisa__ inşaAllah güzel haberler vereceksin kuzucumm ama o saatte buraya nasıl bakarım bilemedim.. heyecandan ölürüm artık...
Bu arada bugün bir şeyler yiyebildim... ilaç alıyorum iki gündür mide bulantısı için ancak mı faydasını gördüm yoksa bugünlük hormonlar beni kandırıp yarın yine devam mi edeceğiz bilemedimneyse an'ın tadını çıkarayım
hehe...İnşallh canım benım bende heyecandan nasıl gırerım bılmıyorum bıtanem akmı karamı ogrenmeye kaldı 3 saat :) bende cok heeycanlıyım canım ya sımdı ben esıme kandan sonra soyleemk ıstıyordım ama sanırım onu bekleyemem sen ne zaman söylemıstın canım ( sankı sonucum pozıtıf bılıyormusum gıbı konusuyorum bende )
cok sevındım canım bırseyler yıyebılmene sen sımdı ye stok yap ne olur neolmazınsallah hormanların senle oyunu bıtmıstır rahat rahat yersın bundan sonra evet canım hamılelıgının her anının tadını cıkar :)
o zaman sana izin verdim yapabilirsinBenim günüm gectı bugun 2 gun canım
hehe...
kız testi taptım pozitifi , inanamayınca 2 test daha yaptım... sonra gidip hemen kocişi uyandırmıştım
İnşaAllah güzel sonuçlar gelir ama mgülün dediği gibi olur ya olmadı diyelim sakın olumsuz düşünüp üzme kendini
o zaman sana izin verdim yapabilirsin
Ben örerim hep bir şeyler şu anda elimde battaniye var hattaEki Görüntüle 1294958 Eki Görüntüle 1294959 bu ikisini örebilen var mı aranızda bebişim olunca isterim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?