2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Inşallah cnm :)

E elisa bende bugün test yapıyım predıctor paraları yine boş yere bayılıyım benim günüm yok bugün yarın olması gerek ama merak ediyorum bi yandanda ağrılarım var :)

Canim ben lisedeyken baya buyuk kistim vardi hem 1 ay d.k hapi kullanmistim hemde sogan kuru yapmistim o kocaman kist kaybolmustu hemde sogan kuruyle baya zayifladim akintim cok fazla olurdu o zmn ama renginj hatirlamiyorum
hmm anladım canm bu arada bi de doktorumu aradım o da akıntının dk hapıyla ilgili olduğunu bunun kistin erimesi veya oluşmasıyla ilgisi olmadığını söyledi kasık ağrısını da var olan kist yapıyomuş..sağol kuzum cevap verdiğin için:)
canim benimde kistim vardi ama kucukdu ve doktor adet olunca atacaksin demisdi ve agrim falan yoktu ama arastiririm internetden
benmki normal adetle atılcak cinsten değilmiş de ondan sordum bebeğim sağol
cnm

benimde vardi dr adetle gitmis dedi canim ben birsey hissetmedim
anladım canm sağolasın:)

E elisa bende bugün test yapıyım predıctor paraları yine boş yere bayılıyım benim günüm yok bugün yarın olması gerek ama merak ediyorum bi yandanda ağrılarım var :)

Yap canım sende sıvı almayı bırak aksam yapalım Allah ızın verırse ben 19:30 gıbı sonucu yazarım ama ben normal testle yapacagım sende onla yapasana cıkacaksa onlada cıkar bosuna o kadar para verm e:)

Yap canım sende sıvı almayı bırak aksam yapalım Allah ızın verırse ben 19:30 gıbı sonucu yazarım ama ben normal testle yapacagım sende onla yapasana cıkacaksa onlada cıkar bosuna o kadar para verm e:)

normalle yapmıştık ya geçen gün bi şey çıkmadı bi de benim ilk gebeliğimdede çıkmamıştı normalle o yüzden predıctor dedim ama bilemedim ki şimdi :)

sana kocaman birrr kalp gönderiyorum :))

elisa__ inşaAllah güzel haberler vereceksin kuzucumm ama o saatte buraya nasıl bakarım bilemedim.. heyecandan ölürüm artık...
Bu arada bugün bir şeyler yiyebildim... ilaç alıyorum iki gündür mide bulantısı için ancak mı faydasını gördüm yoksa bugünlük hormonlar beni kandırıp yarın yine devam mi edeceğiz bilemedim neyse an'ın tadını çıkarayım

İnşallh canım benım bende heyecandan nasıl gırerım bılmıyorum bıtanem akmı karamı ogrenmeye kaldı 3 saat :) bende cok heeycanlıyım canım ya sımdı ben esıme kandan sonra soyleemk ıstıyordım ama sanırım onu bekleyemem sen ne zaman söylemıstın canım ( sankı sonucum pozıtıf bılıyormusum gıbı konusuyorum bende )
cok sevındım canım bırseyler yıyebılmene sen sımdı ye stok yap ne olur neolmaz ınsallah hormanların senle oyunu bıtmıstır rahat rahat yersın bundan sonra evet canım hamılelıgının her anının tadını cıkar :)

hehe...
kız testi taptım pozitifi , inanamayınca 2 test daha yaptım... sonra gidip hemen kocişi uyandırmıştım

İnşaAllah güzel sonuçlar gelir ama mgülün dediği gibi olur ya olmadı diyelim sakın olumsuz düşünüp üzme kendini

Sanırım bende senın gıbı yaparım canım zaten esım usutmus ılac gıbı gelır bu haber sımdı yıne esımle konusuyoruz nasıl oldun dıye arıyorum esımde bana adet oldunmu dıyor inşallah guzel sonuclarla gelecegım canım tabıkıde uzulmek yok canım herseyın hayırlısı olmadı onumuzdekı maclara bakacagız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…