2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ben örerim hep bir şeyler şu anda elimde battaniye var hatta
genelde resimden model de çıkarırım ama bu battaniye bence el örgüsü değil... yada ben resimden anlamadım...
el örgüsü canım tek şişle oruluyo parca parca sonra tığla birbirine takılmış üzeride işlenmiş

dakikada üç kezz fikir değiştiriyorum bi erken al diyorum bi akşam yap diyorum bi hiç yapma diyorum kendi kendime düşünüp duruyorum

Sen benıde gectın canım fıkır degıstırme konusunda ıcıne nasıl sınecekse öyle yap canım benım hakkımzda hayırlsıı olsun

Sen benıde gectın canım fıkır degıstırme konusunda ıcıne nasıl sınecekse öyle yap canım benım hakkımzda hayırlsıı olsun

amin inşallah benimkini biliyorsun maksat eğlence gecikince :) testten önce kırmızılar gelirse şaşırmam :) çünkü ağrım var adet olacaksam zamanında geldiği için sevinirim :)

amin inşallah benimkini biliyorsun maksat eğlence gecikince :) testten önce kırmızılar gelirse şaşırmam :) çünkü ağrım var adet olacaksam zamanında geldiği için sevinirim :)

Anladım canım ınsallah hamıs degılsek cok gecıkmeden zamnında gelırler ama ınsallah aksam ıkımızde hamıs cıkarız :)

Anladım canım ınsallah hamıs degılsek cok gecıkmeden zamnında gelırler ama ınsallah aksam ıkımızde hamıs cıkarız :)

Senden haberleri bekliyoruz canım hayırlısıyla bende çok çalışma olmadı ay ortasında negatifi gördüm şimdi şimdi kasık ağrım başladı günümde geçmedi yani bebiş ihtimali %1 oda tamamen rabbimin işinden :)

Anladım canım inşalalh güzel haberler vermek nasip olur canım bende heyecanlanmaya basladım artık :)

Herkese merhabalar :) Ne kadar güzel arkadaşlıklar kurmuşssunuz, birbirinizin sevinçlerine heyecanlarına ortak oluyorsunuz. Ben 1,5 senelik evliyim, bu ay korunmadığımız 2. ayımız. Bat 16 Kasım, inşallah hayırlısıyla bende sizin gibi heyecanınıza ortak olurum :)

Hosgeldın aramıza bız burda bırbırımızın sevıncını uzuntusunu paylasmak ıcın burdayız ıcımızde kotuluk yoktur sohbet ettıkce burayı daha cok seveceksın samımıyetı sıcaklıgı goreceksın ve hıc cıkmak ıstemeyeceksın bagımlılık yaparız ınsallah hayrlı haberler almak nasıp olur :)

est. o ne demek canım ben öyle yazınca haklı olrak öyle dedinn :) batın ne zaman doktor ne zaman kontrol e gel dedi?
canm batım tahminen 15 kasım.. 19 aralıkta da kontrolüm var ama ben bu ay da gitcem sanırım merak ediyorum kist ne durumda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…