Elisanın günü geçtiki iki gün :) benimde günüm yok yapıyım gitsin belki yapana kadar gelirler :)
tamam cannım akşam namazımın ardından edicem sana dua ...allah hakkına hayırlısını nasip etsinTamam izin verdiysen üstüne birde dua isterim ama aksam test yapacgaım :)
tamam cannım akşam namazımın ardından edicem sana dua ...allah hakkına hayırlısını nasip etsin
el örgüsü canım tek şişle oruluyo parca parca sonra tığla birbirine takılmış üzeride işlenmişBen örerim hep bir şeyler şu anda elimde battaniye var hatta
genelde resimden model de çıkarırım ama bu battaniye bence el örgüsü değil... yada ben resimden anlamadım...
Aksammı yapacaksın canım karar verdınmı hangıısyla yapacaksın
sana kocaman birrr kalp gönderiyorum :))
ben de sanaaaa öpücükk:)
Bi an önce eve gitmek ve kahvemi yudumlamak istiyorumsuan da cikolata yiyorum yaninda neskafe
dakikada üç kezz fikir değiştiriyorum bi erken al diyorum bi akşam yap diyorum bi hiç yapma diyorum kendi kendime düşünüp duruyorum
tarhanayanındada sıcak bir ... çorbası sen anladın onu :):):)
Sen benıde gectın canım fıkır degıstırme konusundaıcıne nasıl sınecekse öyle yap canım benım hakkımzda hayırlsıı olsun
tarhana
amin inşallah benimkini biliyorsun maksat eğlence gecikince :)testten önce kırmızılar gelirse şaşırmam :) çünkü ağrım var adet olacaksam zamanında geldiği için sevinirim :)
yaaaa aman ne aptalım benben onu duymasınlar hamişlerin canı çekmesin diye demediydimm sana :)Allah iyiliğini versin afroditim :) tam kış çorbası :)
Anladım canım ınsallah hamıs degılsek cok gecıkmeden zamnında gelırler ama ınsallah aksam ıkımızde hamıs cıkarız :)
yaaaa aman ne aptalım benkızlaar kimin canı çektiyse yollıyım söleyin yeter:)
Senden haberleri bekliyoruz canım hayırlısıyla bende çok çalışma olmadı ay ortasında negatifi gördüm şimdi şimdi kasık ağrım başladı günümde geçmedi yani bebiş ihtimali %1 oda tamamen rabbimin işinden :)
Herkese merhabalar :) Ne kadar güzel arkadaşlıklar kurmuşssunuz, birbirinizin sevinçlerine heyecanlarına ortak oluyorsunuz. Ben 1,5 senelik evliyim, bu ay korunmadığımız 2. ayımız. Bat 16 Kasım, inşallah hayırlısıyla bende sizin gibi heyecanınıza ortak olurum :)
canm batım tahminen 15 kasım.. 19 aralıkta da kontrolüm var ama ben bu ay da gitcem sanırım merak ediyorum kist ne durumda..est. o ne demek canım ben öyle yazınca haklı olrak öyle dedinn :) batın ne zaman doktor ne zaman kontrol e gel dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?