2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Teşekkür ederim :) Hem sizinle heyecanı paylaşmak hem de bilgi alışverişi yapmak benimde hoşuma gidecek eminim

eczaneye gidip test mi alsam ağrılarım artarsa diye bir buscopan mı alsam bilemedim

Bence sen bugun bekle test alma eve gıt kendıne guzel bır cay yap sıcak sıcak ıc ayakcıgına patıcıklerını gıy kendını sıcak tut bır guzel uyu yarın ola hayrola olmadı yarın yaparsın hala olmazsan :)

tatlim orasi hic belli olmaz biliyosun ben yumurta takibime gitmistom 16 . gin felan catliyodu . ama ben adetten bi gin once hamis kaldim bi guzel adetimide oldum o yavrucak orada tutunmus. bakma sen yumurtaya falan

kızlar öyle güzel ruyalar gördum ki pazar yeri yemyeşil marullar maydanzlar pırasalar sadece yesıllık vardı.bide uzaktan çilek kokusu alıyorum ileride satılıyomus mevsımı degıl yemem almayayım dıyorum bide hamıle arkadasımı gördum göbegı cıkmıs sevıyorum onun göbegını cok sevınclı oldugunu söyluyo bana.tabırlerınede baktım hepsı cok guzel

Slm canim bendede vardi bu illetten eriyene kadar oyle gelir zaten 2-3aya duzelir kist icin bisey kullaniyomusun

Mevsımınde gorulen sebzeler hayırlara vesıle olurmus canım ruyan cok guzel hayırlara cıksın sen adet oldunmu canım
benımde ruyamda yagmus yagıyordu penceren bakıyordum sadece onu hatırlıyorum

tatlim orasi hic belli olmaz biliyosun ben yumurta takibime gitmistom 16 . gin felan catliyodu . ama ben adetten bi gin once hamis kaldim bi guzel adetimide oldum o yavrucak orada tutunmus. bakma sen yumurtaya falan

hey güzel rabbim ne mucizeleri var :) meleğim onu demek istedim bende yani bende ne çalışma oldu ama rabbim verecekse her türlü nasip olur o yüzden ihtimal her zaman vardır diye test yapıyorum :)

ne güzeller allah hayırlara yazsın :)):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…