Teşekkür ederim :) Hem sizinle heyecanı paylaşmak hem de bilgi alışverişi yapmak benimde hoşuma gidecek eminimHosgeldın aramıza bız burda bırbırımızın sevıncını uzuntusunu paylasmak ıcın burdayız ıcımızde kotuluk yoktur sohbet ettıkce burayı daha cok seveceksın samımıyetı sıcaklıgı goreceksın ve hıc cıkmak ıstemeyeceksın bagımlılık yaparız ınsallah hayrlı haberler almak nasıp olur :)
Teşekkür ederim :) Hem sizinle heyecanı paylaşmak hem de bilgi alışverişi yapmak benimde hoşuma gidecek eminim
sen kesın hamıssın :)Kızlar bugun tuvalete gıtmekten usandım
canm batım tahminen 15 kasım.. 19 aralıkta da kontrolüm var ama ben bu ay da gitcem sanırım merak ediyorum kist ne durumda..
sen kesın hamıssın :)
HADİ BAKALIM CANIM HAMİŞİİM DE BUrdann..İnşallah cnaım Nerden anladın canım :) aksam öğrenecegım bakalım canım ısten bır cıksaydım
İnşallah cnaım Nerden anladın canım :) aksam öğrenecegım bakalım canım ısten bır cıksaydım
HADİ BAKALIM CANIM HAMİŞİİM DE BUrdann..
eczaneye gidip test mi alsam ağrılarım artarsa diye bir buscopan mı alsam bilemedim
inşALALH canım seni çok iyi anlıyiliyorum..İnşallah nasip olurda derim canımmmmmmmmmmm okadar cok ısterımkı
inşALALH canım seni çok iyi anlıyiliyorum..
tatlim orasi hic belli olmaz biliyosun ben yumurta takibime gitmistom 16 . gin felan catliyodu . ama ben adetten bi gin once hamis kaldim bi guzel adetimide oldum o yavrucak orada tutunmus. bakma sen yumurtaya falanSenden haberleri bekliyoruz canım hayırlısıyla bende çok çalışma olmadı ay ortasında negatifi gördüm şimdi şimdi kasık ağrım başladı günümde geçmedi yani bebiş ihtimali %1 oda tamamen rabbimin işinden :)
Slm canim bendede vardi bu illetten eriyene kadar oyle gelir zaten 2-3aya duzelir kist icin bisey kullaniyomusunKIZLAAARR.. KİSTİ OLUP DA ERİYENLERE SORUYORUM ÖZELLİKLE AMA BİLEN VARSA DA CEVAPLARSA ÖPERİM:) BENM 2 GÜNDÜR KASIKTA ARA ARA BATMA SANCI GİBİ OLUYO ONDAN SONRA DA AKINTI GELİYO ÖNCE PEMBEMSİ SONRA SÜT KAHVE ŞEKLİNDE.. NEDEN OLABİLİR KİST ERİRKEN BÖLE Mİ OLUR ?
Ahh canim benim testin de insallah tamamlar icindeki sevincini.İnşallah canım sagolun olacak olcak aksama bebısım bana merhaba annecııgm dıyecek
kızlar öyle güzel ruyalar gördum ki pazar yeri yemyeşil marullar maydanzlar pırasalar sadece yesıllık vardı.bide uzaktan çilek kokusu alıyorum ileride satılıyomus mevsımı degıl yemem almayayım dıyorum bide hamıle arkadasımı gördum göbegı cıkmıs sevıyorum onun göbegını cok sevınclı oldugunu söyluyo bana.tabırlerınede baktım hepsı cok guzel
Ahh canim benim testin de insallah tamamlar icindeki sevincini.
tatlim orasi hic belli olmaz biliyosun ben yumurta takibime gitmistom 16 . gin felan catliyodu . ama ben adetten bi gin once hamis kaldim bi guzel adetimide oldum o yavrucak orada tutunmus. bakma sen yumurtaya falan
kızlar öyle güzel ruyalar gördum ki pazar yeri yemyeşil marullar maydanzlar pırasalar sadece yesıllık vardı.bide uzaktan çilek kokusu alıyorum ileride satılıyomus mevsımı degıl yemem almayayım dıyorum bide hamıle arkadasımı gördum göbegı cıkmıs sevıyorum onun göbegını cok sevınclı oldugunu söyluyo bana.tabırlerınede baktım hepsı cok guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?