2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

İnşallh canım benim Rabbim dualarımızı duysun cumaya baglayan bu gecede kabul eylesın yuzmuzu guldrsun hepımıze hayırlı saglıklı bebekler nasıp etsın
Kız yapmadınmı daha sen test kansere koydun biziiiii meraktann içim şiştiiii

Hadi inşaallah ozamana kadar da eczaneler kapanırsa tam patlarız artık

Yok canım eczaneye yetısıyorum en 6 da cıkıyorum evım uzak ancak 7 de evde oluyorum yaparım ınsallah bucuk olmadan sonucu yazarım

kızlar ya benım bu ay tutmadı saırım hıc oyle kasık agrım falan yok erkenmı acaba :) 3 kasımda catladı yumurtam

bacılar kaldı 4 test yarın yapimmi yine yoksa bi gün ara verimmi yine

kızlar ya benım bu ay tutmadı saırım hıc oyle kasık agrım falan yok erkenmı acaba :) 3 kasımda catladı yumurtam
canım benimm ne bu acele kendimi dinleme lütfen adetini beklee..benim de hiç belirtim yok olmadı zannaımca ama belki de demiyor değilim...

Ya kızlar ben heyecandan mı bu kadar laavboya gıdıyorum yoksa bebeısten mı bebıs varsa ıdrara cıkma sımdıden baslarmıkı ıs arkadasları ne dusunduler bugun bılmıyorum daha yenı gıttım geldım yıne gıdesım var utandım valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…