Kız yapmadınmı daha sen test kansere koydun biziiiii meraktann içim şiştiiiiİnşallh canım benim Rabbim dualarımızı duysun cumaya baglayan bu gecede kabul eylesın yuzmuzu guldrsun hepımıze hayırlı saglıklı bebekler nasıp etsın
Kız yapmadınmı daha sen test kansere koydun biziiiii meraktann içim şiştiiii
Hadi inşaallah ozamana kadar da eczaneler kapanırsa tam patlarız artıkAz kaldı canım benım 2 saate yapacagım ısten bır cıksaydım
Hadi inşaallah ozamana kadar da eczaneler kapanırsa tam patlarız artık
Hadi inşaallah ozamana kadar da eczaneler kapanırsa tam patlarız artık
BEN ÇIKIYORUM MESAİ BİTERR ÜPERİM SİZLERİ TATLI BAYANLARIMMM :)
Hayırlı haberlerini alırız inşallah :)Yok canım eczaneye yetısıyorum en 6 da cıkıyorum evım uzak ancak 7 de evde oluyorum yaparım ınsallah bucuk olmadan sonucu yazarım
Hayırlı haberlerini alırız inşallah :)
beklıyoruz:)Yok canım eczaneye yetısıyorum en 6 da cıkıyorum evım uzak ancak 7 de evde oluyorum yaparım ınsallah bucuk olmadan sonucu yazarım
beklıyoruz:)
canım benimm ne bu acele kendimi dinleme lütfen adetini beklee..benim de hiç belirtim yok olmadı zannaımca ama belki de demiyor değilim...kızlar ya benım bu ay tutmadı saırım hıc oyle kasık agrım falan yok erkenmı acaba :) 3 kasımda catladı yumurtam
bende gebelık testı sandım neredeyse cıglık atacaktım :)Eki Görüntüle 1295008 bacılar kaldı 4 test yarın yapimmi yine yoksa bi gün ara verimmi yine
kızlar ya benım bu ay tutmadı saırım hıc oyle kasık agrım falan yok erkenmı acaba :) 3 kasımda catladı yumurtam
ınsallah kuzum ya ne bıleyım mıllet hemen anlıyor aarkadascanım benimm ne bu acele kendimi dinleme lütfen adetini beklee..benim de hiç belirtim yok olmadı zannaımca ama belki de demiyor değilim...
ınsallah ınsallahInsallah sızı sevındırebılırım testte cıft cızgıyı gorebılırım saat yaklastıkca heyecan bastı ısten bır cıksaydım :)
testi yaparken aynen öyle heyecanlanıyorum......ne olacaz biz böyle....ama bigün hamile kalırsam ayy hiç sormayın kazara oluverdi napalım oluyo öyle şeyler arada diyivericeğim :)bende gebelık testı sandım neredeyse cıglık atacaktım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?