- 30 Ekim 2013
- 20.558
- 57.184
- 798
bende ya hatta dıycem korunuyordum :) hehe bızım neyımız eksıktesti yaparken aynen öyle heyecanlanıyorum......ne olacaz biz böyle....ama bigün hamile kalırsam ayy hiç sormayın kazara oluverdi napalım oluyo öyle şeyler arada diyivericeğim :)
testi yaparken aynen öyle heyecanlanıyorum......ne olacaz biz böyle....ama bigün hamile kalırsam ayy hiç sormayın kazara oluverdi napalım oluyo öyle şeyler arada diyivericeğim :)
Reğlinin döngüsü kaç gün sürüyo cnmHıc gulecegım yok kız varya sen cok tatlısınnn
Reğlinin döngüsü kaç gün sürüyo cnm
onlar şanslı kesim yavrum..Bize de uğrar inşALLAH O ŞANS.....ınsallah kuzum ya ne bıleyım mıllet hemen anlıyor aarkadas
benım genelde herseym zorludur surunmeden sahıp olmam ınsallah Allahım yeterlı deyıp kasım annelerı yapar bızıonlar şanslı kesim yavrum..Bize de uğrar inşALLAH O ŞANS.....
Aynen bende 26.27 28 değişiyo sadece 2 adet öncesinde 31 gün sürdü heveslendim test aldım ilk defa onda negatifi gördüm totoşumun üstüne oturdum.morelim çöktü ağladım zırladım geçti bidahada öyle gecikmedi akıllandı reglim benim üzülmeme dayanamadı ne yapsın27 28 canım
İNŞallah canım inşALLAH..VALAL BENDE SENİN GİBİYİM DİYebiliriim..benım genelde herseym zorludur surunmeden sahıp olmam ınsallah Allahım yeterlı deyıp kasım annelerı yapar bızı
Aynen bende 26.27 28 değişiyo sadece 2 adet öncesinde 31 gün sürdü heveslendim test aldım ilk defa onda negatifi gördüm totoşumun üstüne oturdum.morelim çöktü ağladım zırladım geçti bidahada öyle gecikmedi akıllandı reglim benim üzülmeme dayanamadı ne yapsın
Kızların saydığı tüm belirtileri yaşadım o ay yürürken bile hamile gibi hissediyodum okadar benimsemiştim durumu sonrada çok büyük hayal kırıklıgı yaşadım birdaha heveslenmiycem dedim kendi kendimeAyyyy masallah ne akıllı reglın varmıs senın canım :) bende ılk korunmayı bıraktıgım ay 4 gun gecıktı ondan sonra duzenlı hıc sasmadı canım
sağol canım sizlerde öylesinizHıc gulecegım yok kız varya sen cok tatlısınnn
Kızların saydığı tüm belirtileri yaşadım o ay yürürken bile hamile gibi hissediyodum okadar benimsemiştim durumu sonrada çok büyük hayal kırıklıgı yaşadım birdaha heveslenmiycem dedim kendi kendime
Amiin cnm çok kötü birşeymişbende yasadım bu durumu canım herkes bana sen hamılesın dıyordu artık ve ben kırmızı kartı yedım bende dedım gunum gecmeden test yapmam bır daha dedım Allah'ım kımseyı böyle heves kırıklıgıyla karsılastırmasın
Amiin cnm çok kötü birşeymiş
Şuanda kaç gün oldu satAynen canım bır keresınde agladım bıle ama hemen toparladım kendımmı alıstım artık canım 4 aydır kırmızı kartı yemeye bu 5 ayım sonuc ne bılmıyorum bakalım
Şuanda kaç gün oldu sat
doktor dk hapı kullanmamı söyledi canm aralıkta da kontrolum var inşallah eriyordur..Slm canim bendede vardi bu illetten eriyene kadar oyle gelir zaten 2-3aya duzelir kist icin bisey kullaniyomusun
29. Gündesin daha boşuna sıkbogaz ediyomuşuz seni cnm çokta geçmemiş günün9 ekımde adet olmustum canım
29. Gündesin daha boşuna sıkbogaz ediyomuşuz seni cnm çokta geçmemiş günün
o hald eınsallah Allahım yuzumuzu guldururİNŞallah canım inşALLAH..VALAL BENDE SENİN GİBİYİM DİYebiliriim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?