2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

testi yaparken aynen öyle heyecanlanıyorum......ne olacaz biz böyle....ama bigün hamile kalırsam ayy hiç sormayın kazara oluverdi napalım oluyo öyle şeyler arada diyivericeğim :)

Hıc gulecegım yok kız varya sen cok tatlısınnn

Aynen bende 26.27 28 değişiyo sadece 2 adet öncesinde 31 gün sürdü heveslendim test aldım ilk defa onda negatifi gördüm totoşumun üstüne oturdum.morelim çöktü ağladım zırladım geçti bidahada öyle gecikmedi akıllandı reglim benim üzülmeme dayanamadı ne yapsın

Ayyyy masallah ne akıllı reglın varmıs senın canım :) bende ılk korunmayı bıraktıgım ay 4 gun gecıktı ondan sonra duzenlı hıc sasmadı canım

Ayyyy masallah ne akıllı reglın varmıs senın canım :) bende ılk korunmayı bıraktıgım ay 4 gun gecıktı ondan sonra duzenlı hıc sasmadı canım
Kızların saydığı tüm belirtileri yaşadım o ay yürürken bile hamile gibi hissediyodum okadar benimsemiştim durumu sonrada çok büyük hayal kırıklıgı yaşadım birdaha heveslenmiycem dedim kendi kendime

bende yasadım bu durumu canım herkes bana sen hamılesın dıyordu artık ve ben kırmızı kartı yedım bende dedım gunum gecmeden test yapmam bır daha dedım Allah'ım kımseyı böyle heves kırıklıgıyla karsılastırmasın

Amiin cnm çok kötü birşeymiş

Amiin cnm çok kötü birşeymiş

Aynen canım bır keresınde agladım bıle ama hemen toparladım kendımmı alıstım artık canım 4 aydır kırmızı kartı yemeye bu 5 ayım sonuc ne bılmıyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…