2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kızlar şaka maka bu ayki adetime 6 gün kalmış. Çabuk geçti bu ay. Adetimin üçüncü günü kan vericem, TSH vs bakılacak bu ay.

Kızlar şaka maka bu ayki adetime 6 gün kalmış. Çabuk geçti bu ay. Adetimin üçüncü günü kan vericem, TSH vs bakılacak bu ay.

Zaman akıp gıdıyor canım benım hadı bakalım hayırlısı belkıde adet olmazsın hıc bellı olmaz olursanda hayırlı sonuclar alırsın ınsallah

Mevsımınde gorulen sebzeler hayırlara vesıle olurmus canım ruyan cok guzel hayırlara cıksın sen adet oldunmu canım
benımde ruyamda yagmus yagıyordu penceren bakıyordum sadece onu hatırlıyorum

insallah canım hayır olsun senın ruyanda guzel ben gecen hamıle kalmadan öncede hep hamılelık ve ya bebek gördum ınsallah önumzdekı ayda hamıle kalırım :)
ne güzeller allah hayırlara yazsın :)):):)
amın canım saolsasın :)

Allah sanada nasip eder insaAllah :)

hımmm allah nasip etsin en kısa zamanda sana da banada isteyen herkese de ....bizde bu ay 7. denememiz inşallah yakalarım çatlamış yumurtayı...aslında gün aşırı ilişki oluyo da çizgiyi yakalayınca hergün yapma planım var evde de test olunca öyle kullanıyorum işte....bakalım hayırlısı

hey güzel rabbim ne mucizeleri var :) meleğim onu demek istedim bende yani bende ne çalışma oldu ama rabbim verecekse her türlü nasip olur o yüzden ihtimal her zaman vardır diye test yapıyorum :)
hadi bakim sonuclar guzel olur ins. bekliyoruz

ben hamile kalmadan once kayinvalidem ruyasinda bana altin urup takiyomus . sonra hamile oldugumu soyledim ben . esime hamile kalmadan once de altin yuzuk gormus hayirlisi insallah kizlar ben ruya gormedim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…