- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
inşallah pozıtıftır cnmAynen canım bır keresınde agladım bıle ama hemen toparladım kendımmı alıstım artık canım 4 aydır kırmızı kartı yemeye bu 5 ayım sonuc ne bılmıyorum bakalım
inşallah pozıtıftır cnm
inşALLAH canım..o hald eınsallah Allahım yuzumuzu guldurur
Kızlar şaka maka bu ayki adetime 6 gün kalmış. Çabuk geçti bu ay. Adetimin üçüncü günü kan vericem, TSH vs bakılacak bu ay.
Zaman akıp gıdıyor canım benım hadı bakalım hayırlısı belkıde adet olmazsın hıc bellı olmaz olursanda hayırlı sonuclar alırsın ınsallah
bu gecede uyku yok bize yani öyle mi
Mevsımınde gorulen sebzeler hayırlara vesıle olurmus canım ruyan cok guzel hayırlara cıksın sen adet oldunmu canım
benımde ruyamda yagmus yagıyordu penceren bakıyordum sadece onu hatırlıyorum
amın canım saolsasın :)ne güzeller allah hayırlara yazsın :)):):)
Çok şanslısınız inşallah o ikinci çiZgi iyice belirginleşir bende yaklaşık 2 senedir uğraşıyorum 29 yaşındayım hiöbir problem yok kist bile yok sadece vaktimi bekliyorum ama çokkkk umutsuzum resmi görünce gmzlerim doldu
Allah sanada nasip eder insaAllah :)Çok şanslısınız inşallah o ikinci çiZgi iyice belirginleşir bende yaklaşık 2 senedir uğraşıyorum 29 yaşındayım hiöbir problem yok kist bile yok sadece vaktimi bekliyorum ama çokkkk umutsuzum resmi görünce gmzlerim doldu
hımmm allah nasip etsin en kısa zamanda sana da banada isteyen herkese de ....bizde bu ay 7. denememiz inşallah yakalarım çatlamış yumurtayı...aslında gün aşırı ilişki oluyo da çizgiyi yakalayınca hergün yapma planım var evde de test olunca öyle kullanıyorum işte....bakalım hayırlısıÇok şanslısınız inşallah o ikinci çiZgi iyice belirginleşir bende yaklaşık 2 senedir uğraşıyorum 29 yaşındayım hiöbir problem yok kist bile yok sadece vaktimi bekliyorum ama çokkkk umutsuzum resmi görünce gmzlerim doldu
hadi bakim sonuclar guzel olur ins. bekliyoruzhey güzel rabbim ne mucizeleri var :) meleğim onu demek istedim bende yani bende ne çalışma oldu ama rabbim verecekse her türlü nasip olur o yüzden ihtimal her zaman vardır diye test yapıyorum :)
Ben deldiiimm... Çok şükür bugun iyiyim keyfim azcik yerine geldi yaaa...ayaklandiiim
Elisam inşaAllah güzel haberler verir bize...:)
MaaşAllah maaşAllah.. arada bir gün iyi oluyorum ya tospam herhalde o gün bugün :) yarın hormonlar devreye girer yine :):) nasılsın canimmm:)Hoşgeldin canımmmm, oh maşallah de kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?