MaaşAllah maaşAllah.. arada bir gün iyi oluyorum ya tospam herhalde o gün bugün :) yarın hormonlar devreye girer yine :):) nasılsın canimmm:)
Hehe Canimsin :)Aman girmesin o hormonlar devreye birkaç gün :) İyiyim tatlımcım, sen nasılsın bulantı dışında?
Hehe Canimsin :)
İyiyim şükür kuzucum... Nasil olayım... Her şey yolunda inşaAllah... Araligin ilk haftası randevumuz o güne dek sabırsızlıkla bekleyecegim... Gün sayıyorum :):)
İnşaAllah kuzum benimmm :) insaAllahhh...:)Ayyyy yerimmmm, az kalmış sabret. Geçer hemencecik inşallah :)
Maşallah bugün biraz daha iyiymişsin,bunu duyduğuma çok sevindim, yediklerin kan olsun can olsun :)İnşaAllah kuzum benimmm :) insaAllahhh...:)
Sagol canim arkadaşım benimm :)Maşallah bugün biraz daha iyiymişsin,bunu duyduğuma çok sevindim, yediklerin kan olsun can olsun :)
İnşallah uzuuuun sürer :)annecik yediğin içtiğin hem sana hem küçük kuzuya yarasın inşallah, belki de bulantın azalmaya başlar,çok şükür iyi sayılırım işler oldukça yoğun, ev iş ev iş idare etmeye çalışıyorum, sizlerin güzel haberlerini okudukça da mutlu oluyorum, yalnızSagol canim arkadaşım benimm :)
Bakalim ne kadar sürecek... Ama bugün iyi beslendim hamd olsun :)
Sen iyisin inşaAllah bitanem ?
Oyy kuzum sana kolayy gelsiiin... :)İnşallah uzuuuun sürer :)annecik yediğin içtiğin hem sana hem küçük kuzuya yarasın inşallah, belki de bulantın azalmaya başlar,çok şükür iyi sayılırım işler oldukça yoğun, ev iş ev iş idare etmeye çalışıyorum, sizlerin güzel haberlerini okudukça da mutlu oluyorum, yalnızmeemure yide merak ediyorum, onun işleri çok çoook yoğun sanırım, aralık ayında görüşücekmişsiniz bebişle, miss kokulular, inşallah bu sefer fotoğrafında verirler :)
insallah canım hayır olsun senın ruyanda guzel ben gecen hamıle kalmadan öncede hep hamılelık ve ya bebek gördum ınsallah önumzdekı ayda hamıle kalırım :)
amın canım saolsasın :)
Ben deldiiimm... Çok şükür bugun iyiyim keyfim azcik yerine geldi yaaa...ayaklandiiim
Elisam inşaAllah güzel haberler verir bize...:)
elisa__ dan haber varmıki? Test yapacakmış sanırım, inşallah akşam üzeri iyi haberler verir :)
Kuzum iyi baktin mi teste...neyse bir iki gün sonra sabah ilk ıdrarla yap canim..daha garanti sonuç verir...:) Rabbim hakkında en hayırlı olanı versin.Sevindim canm iyi olmana ben test yaptım ama negatıf ve adet te olmadım
İyi aksamlar erken gebelik testi mi,normal mi? Regli olmadan inanamadım da pek, hayırlısı inşallah, gün doğmadan neler neler doğarKızlar iyi akşamlar ben test yaptım ama sonuc negatif ve hala adet olmadım
Kuzum iyi baktin mi teste...neyse bir iki gün sonra sabah ilk ıdrarla yap canim..daha garanti sonuç verir...:) Rabbim hakkında en hayırlı olanı versin.
İyi aksamlar erken gebelik testi mi,normal mi? Regli olmadan inanamadım da pek, hayırlısı inşallah, gün doğmadan neler neler doğar
Insallah var bebeis idrarda hemen cikmiyor :) uzulme bebekimBaktım canım esımde gordu bembeyazdı hayırlısı canım 1 hafta aha adet olmazsam o zaman yaparım canım :) amın kuzum Rabbım hakkımda ne hayırlıysa onu versın
Insallah var bebeis idrarda hemen cikmiyor :) uzulme bebekim
Öyle yap canim benim... Dualarimdasin tatlim beniimm...:) en güzel olan olacak şüphesiz...:)Baktım canım esımde gordu bembeyazdı hayırlısı canım 1 hafta aha adet olmazsam o zaman yaparım canım :) amın kuzum Rabbım hakkımda ne hayırlıysa onu versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?