- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
kırmızıları görene kadar...allahtan ümit kesilmez canım ....hayırlısı olsunKızlar iyi akşamlar ben test yaptım ama sonuc negatif ve hala adet olmadım
Öyle yap canim benim... Dualarimdasin tatlim beniimm...:) en güzel olan olacak şüphesiz...:)
Bugün pataloji ve genetik sonuçlarımı aldım temiz çıktı şükür kanda pıhtılaşma testi yapılcak kan verdim 1 ay sonra çıkıcakmış sonuç. Bu arada bat 11 kasım ama ben dün akşam test yaptım negatifneyse üzülmiycem hayırlısı zaten hiç belirti yok olmadığını bile bile yaptım testi
Elisam hayırlısı üzülme belki diğer aya birlikte hamile kalırız:)Yaptım canım ama negatif
Şimdi umut vermiymde yaaa test e güven olmuyor neden dersen tam tersini düşün çift çizgi görüp üzülen çok arkadaşımız oldu.haksızmıyım,benim o testlere hiç güvenim yok,dolayısıyla da regli olursan umudum kesilir ancak, hakkınız da en en hayırlısı neyse o olsunYok canım normal testtı evet canım daha regl olmadm eger 1 hafta daha olmazsam o zaman yaparım hayırlısı
kırmızıları görene kadar...allahtan ümit kesilmez canım ....hayırlısı olsun
Hem daha hiçbişey kesin değil bekleyelim kuzumYaptım canım ama negatif
Elisam hayırlısı üzülme belki diğer aya birlikte hamile kalırız:)
Tertemiz sonuçlar maşallah hayırlısı o zaman, testi erken yapmışsın sanki olsun canın sağolsunBugün pataloji ve genetik sonuçlarımı aldım temiz çıktı şükür kanda pıhtılaşma testi yapılcak kan verdim 1 ay sonra çıkıcakmış sonuç. Bu arada bat 11 kasım ama ben dün akşam test yaptım negatifneyse üzülmiycem hayırlısı zaten hiç belirti yok olmadığını bile bile yaptım testi
Şimdi umut vermiymde yaaa test e güven olmuyor neden dersen tam tersini düşün çift çizgi görüp üzülen çok arkadaşımız oldu.haksızmıyım,benim o testlere hiç güvenim yok,dolayısıyla da regli olursan umudum kesilir ancak, hakkınız da en en hayırlısı neyse o olsun
Hem daha hiçbişey kesin değil bekleyelim kuzum
Sağol canım şükür hamileliğimde 5 gün varken çift çizgiyi gördüm o gün bhcg 39du o yüzden yaptım ama hiç belirtim yok bile bile yaptım olmadığını bende en büyük belirti kalp çarpıntısıydı hemde döllenmeden 4-5 gün sonraTertemiz sonuçlar maşallah hayırlısı o zaman, testi erken yapmışsın sanki olsun canın sağolsun
Hımmm anladım ama her gebelik birbirine benzermi acaba? Allah gönlünüze göre versin, hayırlısı tabikiSağol canım şükür hamileliğimde 5 gün varken çift çizgiyi gördüm o gün bhcg 39du o yüzden yaptım ama hiç belirtim yok bile bile yaptım olmadığını bende en büyük belirti kalp çarpıntısıydı hemde döllenmeden 4-5 gün sonra
Amin canım cümlemizin inşallah yani bilemiyorumki 3adım atınca nefes nefese kalıyodum ve ateşim hep 36.9du hamile arkadaşlarımın çoğuda kalp atışı belirtimdi diyolar burdaki hamile arkadaşlar ne derler acaba?Hımmm anladım ama her gebelik birbirine benzermi acaba? Allah gönlünüze göre versin, hayırlısı tabiki
Hayırlısı neyse o olsun cnm.biraz daha bekle adet olmazsan tekrar test yaparsın yada kanda baktırırsın canımız sağolsun olmazsa birdahaki sefere inşaallahBekleyelım canım hakkımızda hayırlısı olsun herseyınw
Var mi gelen gidenİnşallah canım
İyiyim canim bende kv ye gidip geliyorumiyiyiz canımm sen nasılsın
Hayirlisi olsun canim kirmizilar gelmeden umudunu kaybetmeKızlar bende negatifi gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?