2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Bugün pataloji ve genetik sonuçlarımı aldım temiz çıktı şükür kanda pıhtılaşma testi yapılcak kan verdim 1 ay sonra çıkıcakmış sonuç. Bu arada bat 11 kasım ama ben dün akşam test yaptım negatif neyse üzülmiycem hayırlısı zaten hiç belirti yok olmadığını bile bile yaptım testi

Sevındım canım herseyın temız olmasına kan sonucunda guzel cıkacak ınsallah test ıcınde daha erken canım

Yok canım normal testtı evet canım daha regl olmadm eger 1 hafta daha olmazsam o zaman yaparım hayırlısı
Şimdi umut vermiymde yaaa test e güven olmuyor neden dersen tam tersini düşün çift çizgi görüp üzülen çok arkadaşımız oldu.haksızmıyım,benim o testlere hiç güvenim yok,dolayısıyla da regli olursan umudum kesilir ancak, hakkınız da en en hayırlısı neyse o olsun

Elisam hayırlısı üzülme belki diğer aya birlikte hamile kalırız:)

Yok bıtanem uzulmedım hayırlısını dılıyorum henuz kırmızılarda gelmeıd hıc gelecek gıbıde dgeıller ama bu ay olmazsa belkı dıger ay beraber hamıs kalırız :)

Tertemiz sonuçlar maşallah hayırlısı o zaman, testi erken yapmışsın sanki olsun canın sağolsun

Çok haklısın canım benım esımde dedı ben bunlara hıc guvenmıyorum dıye hakkımızda hayırlısı eger 1 hafta daha adet olmazsam onumuzdekı hafta dırek kan verırım hakkmızda herseyın hayırlısı olsun

Tertemiz sonuçlar maşallah hayırlısı o zaman, testi erken yapmışsın sanki olsun canın sağolsun
Sağol canım şükür hamileliğimde 5 gün varken çift çizgiyi gördüm o gün bhcg 39du o yüzden yaptım ama hiç belirtim yok bile bile yaptım olmadığını bende en büyük belirti kalp çarpıntısıydı hemde döllenmeden 4-5 gün sonra

Hımmm anladım ama her gebelik birbirine benzermi acaba? Allah gönlünüze göre versin, hayırlısı tabiki

Hımmm anladım ama her gebelik birbirine benzermi acaba? Allah gönlünüze göre versin, hayırlısı tabiki
Amin canım cümlemizin inşallah yani bilemiyorumki 3adım atınca nefes nefese kalıyodum ve ateşim hep 36.9du hamile arkadaşlarımın çoğuda kalp atışı belirtimdi diyolar burdaki hamile arkadaşlar ne derler acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…