kırmızıyı görmeden durmak yok ....Kızlar bende negatifi gördüm
Canim test yapmissin hayirlisi olsun ben o testlere inanmiyorum canim burda cift cizgi gorupte adet olanda oldu hata payi cok belki seninde bebis var gostermiyordurBekleyelım canım hakkımızda hayırlısı olsun herseyınw
hayırlısı olsun canımda bişey sorcam önceden gebelik geçirdimiydinKızlar bende negatifi gördüm
tEki Görüntüle 1294958 Eki Görüntüle 1294959 bu ikisini örebilen var mı aranızda bebişim olunca isterim :)
Tatlımmm şekerim pancarım iyiyim çok şükür bulantılar çok fena bende dün acillik oldum serumu yedim ama bulantı yine var hiç geçmiyor ama geçecek inşaallah bugünlerde bebeğe gidilen yolda sıkıntılar mübahtır:):) Allah en kısa zamanda sizlere de versin beni unutmadığınıza çok sevindim bizim işler bana fenalık geçirtecek kadar fena yoğunlukta nasıl geçecek şu iki ay bilmiyorum Aralık bitene kadar bu yoğunluk devam edecekİnşallah uzuuuun sürer :)annecik yediğin içtiğin hem sana hem küçük kuzuya yarasın inşallah, belki de bulantın azalmaya başlar,çok şükür iyi sayılırım işler oldukça yoğun, ev iş ev iş idare etmeye çalışıyorum, sizlerin güzel haberlerini okudukça da mutlu oluyorum, yalnızmeemure yide merak ediyorum, onun işleri çok çoook yoğun sanırım, aralık ayında görüşücekmişsiniz bebişle, miss kokulular, inşallah bu sefer fotoğrafında verirler :)
Tatlım ben şu an iyiyim ama bulantılarla uğraşıyorum zor geçiyor bugünler ama geçecek inşaallah yeter ki bebiş sağlıklı olsun sen nasılsın senin de bu aralar sıkıntılı sanırımOyy kuzum sana kolayy gelsiiin... :)
Benim bulantim yoğun olup bana bir gün iki gün dinlenme veriyor arada sağ olsun :):)
Bende merak ediyorum hiç gelmiyor artık...
İnşaAllah verirler tospayi çok özlüyorum
Rabbim en kisa zamanda sizlere nasip etsiiin :)
Elisayi merak ediyorum ama glmedi daha
Belli olmaz tospam belki gelmistr senin tosbik:)Kızlar hayır olsun az önce resmen adet ağrısı gibi karnım ağrıdı, ya adetim erken gelecek ya da başka bi şey var, umutlanmak istemesem de aklıma gelmedi değil. Bata 6 gün var. Acayip halsizim bugün bi de. Gerçi uykumu alamadım dün ondandır büyük ihtimal. Keşke bebiş olsa keşkeeeee...
Oyyyy benim canım meemure m,çok çok geçmiş olsun, annesi demişki bebiş ben burdayııımm :) geçecek Allah ın izniyle bugünlerde hele 12. Hafta da hayırlısı ile Bittimi,ohhh gebeliğin balayı başlayacak, Allah işlerin dede kolaylıklar versin güç versin, bizde bebek için çalışmalar yok, tüp bebek tedavisine başladık,bakalım kısmet artık, hiç unuturmuyuz seni yaaaaa aşkol :) inşallah bulantılar bir an önce geçerTatlımmm şekerim pancarım iyiyim çok şükür bulantılar çok fena bende dün acillik oldum serumu yedim ama bulantı yine var hiç geçmiyor ama geçecek inşaallah bugünlerde bebeğe gidilen yolda sıkıntılar mübahtır:):) Allah en kısa zamanda sizlere de versin beni unutmadığınıza çok sevindim bizim işler bana fenalık geçirtecek kadar fena yoğunlukta nasıl geçecek şu iki ay bilmiyorum Aralık bitene kadar bu yoğunluk devam edeceksen nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar
Ayyyy ben bile o kadar heyecan yaptım ki,bat ada bişi kalmamış, hayırlısı ile gelmiş olsa,annem regl olunca kan verecekti ama ben ona kıyamadım da hcg için kan versin artık demiş olsa,göbüşe konmuş olsa,güzel umutlar :)Kızlar hayır olsun az önce resmen adet ağrısı gibi karnım ağrıdı, ya adetim erken gelecek ya da başka bi şey var, umutlanmak istemesem de aklıma gelmedi değil. Bata 6 gün var. Acayip halsizim bugün bi de. Gerçi uykumu alamadım dün ondandır büyük ihtimal. Keşke bebiş olsa keşkeeeee...
ah canim benim insallah cabuk atlatirsin cok zor bilirim benim ikisindede hastanelik olmustum serumlarla gecti ve tuvaletin kapisinda su iciyordum aninda cikiyordu hic bisey yemeden insallah atlatirsin cabuk:)Tatlımmm şekerim pancarım iyiyim çok şükür bulantılar çok fena bende dün acillik oldum serumu yedim ama bulantı yine var hiç geçmiyor ama geçecek inşaallah bugünlerde bebeğe gidilen yolda sıkıntılar mübahtır:):) Allah en kısa zamanda sizlere de versin beni unutmadığınıza çok sevindim bizim işler bana fenalık geçirtecek kadar fena yoğunlukta nasıl geçecek şu iki ay bilmiyorum Aralık bitene kadar bu yoğunluk devam edeceksen nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar
Belli olmaz tospam belki gelmistr senin tosbik:)
Ama bu belirti de umut vaad edici... İnşaAllah gelmiştir minik tospa :) ne güzel olur... Ayrica gizli gizli geziniyon aşağıda bakiyorum yoksun. Bi bAkıyorum yazmissin ...seni gidi seniiiiİnşallah Elifim keşke
canim hamilemisin sen nezaman ogrendin bugun muSağol canım şükür hamileliğimde 5 gün varken çift çizgiyi gördüm o gün bhcg 39du o yüzden yaptım ama hiç belirtim yok bile bile yaptım olmadığını bende en büyük belirti kalp çarpıntısıydı hemde döllenmeden 4-5 gün sonra
Ama bu belirti de umut vaad edici... İnşaAllah gelmiştir minik tospa :) ne güzel olur... Ayrica gizli gizli geziniyon aşağıda bakiyorum yoksun. Bi bAkıyorum yazmissin ...seni gidi seniiii
Yok kürtaj oldum eylüldecanim hamilemisin sen nezaman ogrendin bugun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?