2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kızlar hayır olsun az önce resmen adet ağrısı gibi karnım ağrıdı, ya adetim erken gelecek ya da başka bi şey var, umutlanmak istemesem de aklıma gelmedi değil. Bata 6 gün var. Acayip halsizim bugün bi de. Gerçi uykumu alamadım dün ondandır büyük ihtimal. Keşke bebiş olsa keşkeeeee...

Tatlımmm şekerim pancarım iyiyim çok şükür bulantılar çok fena bende dün acillik oldum serumu yedim ama bulantı yine var hiç geçmiyor ama geçecek inşaallah bugünlerde bebeğe gidilen yolda sıkıntılar mübahtır:):) Allah en kısa zamanda sizlere de versin beni unutmadığınıza çok sevindim bizim işler bana fenalık geçirtecek kadar fena yoğunlukta nasıl geçecek şu iki ay bilmiyorum Aralık bitene kadar bu yoğunluk devam edecek sen nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar

Tatlım ben şu an iyiyim ama bulantılarla uğraşıyorum zor geçiyor bugünler ama geçecek inşaallah yeter ki bebiş sağlıklı olsun sen nasılsın senin de bu aralar sıkıntılı sanırım

Kızlar cümleten nasılsınız bulantışardan ve işten vakit bulup girreniyorum ama aklımdasınız

Belli olmaz tospam belki gelmistr senin tosbik:)

Oyyyy benim canım meemure m,çok çok geçmiş olsun, annesi demişki bebiş ben burdayııımm :) geçecek Allah ın izniyle bugünlerde hele 12. Hafta da hayırlısı ile Bittimi,ohhh gebeliğin balayı başlayacak, Allah işlerin dede kolaylıklar versin güç versin, bizde bebek için çalışmalar yok, tüp bebek tedavisine başladık,bakalım kısmet artık, hiç unuturmuyuz seni yaaaaa aşkol :) inşallah bulantılar bir an önce geçer

Ayyyy ben bile o kadar heyecan yaptım ki,bat ada bişi kalmamış, hayırlısı ile gelmiş olsa,annem regl olunca kan verecekti ama ben ona kıyamadım da hcg için kan versin artık demiş olsa,göbüşe konmuş olsa,güzel umutlar :)

a
ah canim benim insallah cabuk atlatirsin cok zor bilirim benim ikisindede hastanelik olmustum serumlarla gecti ve tuvaletin kapisinda su iciyordum aninda cikiyordu hic bisey yemeden insallah atlatirsin cabuk:)

canim hamilemisin sen nezaman ogrendin bugun mu

Ama bu belirti de umut vaad edici... İnşaAllah gelmiştir minik tospa :) ne güzel olur... Ayrica gizli gizli geziniyon aşağıda bakiyorum yoksun. Bi bAkıyorum yazmissin ...seni gidi seniiii

Geziniyorum tabiiiii, yazmasam da kopar mıyım muhabbetten hiç kuzum Keşke olsa Esmacım ah keşke. Başım da döndü bugün ama boynum çok ağrıyo, fıtık var. Ondandır diyorum ama içimden de dua ediyorum bebişten olsun diye.

Selam kislar iyi aksamlat herkese..
Batim geceli 4 gun oldu hamile degilim test negatif fakat hic adet belirtisi de yok.. Hormonlar sasti iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…