Amin cnm ne olursa olsun o bir melek zatengünü o kadarmıs dıyecez ne dıyelım gunahı da yoktur sabınin mekanı cennet olsun
amin canım işallah artık rüyalarım oldu umutlanıyrum iyi şeyler görünce sonra hüsran oluyo insan...stres çok yapıyo takma diyosun ister istemez takıyosun...işallah doktorda tam anlamıyla aydınlatır...aminn böyle şeyler olur bunlar birer sınavdır belki ne yapalım rabbim sağlıklı uzun ömürlü evlatlarımızı da bizlere nasip etsin inşallah :) git bakalım bence psikoloji çok önemli gidip kontrolden geçince insan rahatlıyor :)
Yok bir önceki ay beni hamile göstermişti canim :)göstermedı mı bebegını yoksa :)
Haha çok güzel. Karar elisamm...iyi olmaya çabalıyorum...bulantı geri geldi...:):) ama annem geldi bizde kalacak bir kaç gün...en azından kocis rahatlayacsk biraz :)SirriEyvan ım nasıl oldun esmam bugun nasılsın ben artık bebısımı mınık topsam dıye cagırmayacagım tospa yavas hareket edıyorya yavastan yavastan gelıyor en ıyısımı ben mınık cıtam dıye cagıracagım
kızlar benim bat 11 i ,ben de hiçbir belirti yok.Test yapıp negatifi görsem de ümit etmekten bu ay için vazgeçsem diyorum.
Haha çok güzel. Karar elisamm...iyi olmaya çabalıyorum...bulantı geri geldi...:):) ama annem geldi bizde kalacak bir kaç gün...en azından kocis rahatlayacsk biraz :)
hadi hayırlısı elisa sen bari iyi haberlerle gelCanım benım batım gectı bugun 3 gunum negatıf gordum hıc bellı olmaz ız acelecı davranıyoruz hemen ogrenmek ıstıyoruz bırak gunun gecsın
Canım benım batım gectı bugun 3 gunum negatıf gordum hıc bellı olmaz ız acelecı davranıyoruz hemen ogrenmek ıstıyoruz bırak gunun gecsın
hadi hayırlısı elisa sen bari iyi haberlerle gel
inş. gelmez kırmızılarİnşallh canım ama dun aksam yaptım negtaıf bugun hala gelen gıden yok kısmet artık
doğru söylüyorsun canım ama kendime söz geçiremiyorum ya pataklayasım var kendimisıkıldım kafamda acaba mı ki diye düşünmekten.Hani negatifi görsem ümüdim kesilir ama bu seferde belki de test yanlıştır diye yerim kendimi.
Evet canim benimm..:) ya testinin markası neydi kuzucum yaa... Neden bana hamis geliyorsun sen...Gelir yakında mınık cıtam benım hım annecıgın gelmesı ıyı olmus canım daha rahat edersın annnen neyın ıyı gelecegını bılır ona gore bakar sana esınde dınlenır bu sırada :)
inş. gelmez kırmızılar
kızlar benim bat 11 i ,ben de hiçbir belirti yok.Test yapıp negatifi görsem de ümit etmekten bu ay için vazgeçsem diyorum.
Evet canim benimm..:) ya testinin markası neydi kuzucum yaa... Neden bana hamis geliyorsun sen...
ayın9 unda olduysan bugün 30, günü o zaman değilmi yanlış hatırlamıyorum canım...İnşallh canım ama dun aksam yaptım negtaıf bugun hala gelen gıden yok kısmet artık
amin canım işallah artık rüyalarım oldu umutlanıyrum iyi şeyler görünce sonra hüsran oluyo insan...stres çok yapıyo takma diyosun ister istemez takıyosun...işallah doktorda tam anlamıyla aydınlatır...
Belki de tatlimm.. hayırlısı bakalim Rabbimden...:)Valla canım adı certain idi belkıde öyleyımdır guzel anne ondan öyle gelıyordur benım bır arkadasım battan once yapmıs cıkammıs 9 gun sonra yapmıs cıkmıs benımkuzenler falan 5 gun sonra yaptı hep belkı bende ata dede usulu ancak o zaman cıkacak :)
ayın9 unda olduysan bugün 30, günü o zaman değilmi yanlış hatırlamıyorum canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?