2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kızlar benim bat 11 i ,ben de hiçbir belirti yok.Test yapıp negatifi görsem de ümit etmekten bu ay için vazgeçsem diyorum.

amin canım işallah artık rüyalarım oldu umutlanıyrum iyi şeyler görünce sonra hüsran oluyo insan...stres çok yapıyo takma diyosun ister istemez takıyosun...işallah doktorda tam anlamıyla aydınlatır...

Haha çok güzel. Karar elisamm...iyi olmaya çabalıyorum...bulantı geri geldi...:):) ama annem geldi bizde kalacak bir kaç gün...en azından kocis rahatlayacsk biraz :)

kızlar benim bat 11 i ,ben de hiçbir belirti yok.Test yapıp negatifi görsem de ümit etmekten bu ay için vazgeçsem diyorum.

Canım benım batım gectı bugun 3 gunum negatıf gordum hıc bellı olmaz ız acelecı davranıyoruz hemen ogrenmek ıstıyoruz bırak gunun gecsın

Haha çok güzel. Karar elisamm...iyi olmaya çabalıyorum...bulantı geri geldi...:):) ama annem geldi bizde kalacak bir kaç gün...en azından kocis rahatlayacsk biraz :)

Gelir yakında mınık cıtam benım hım annecıgın gelmesı ıyı olmus canım daha rahat edersın annnen neyın ıyı gelecegını bılır ona gore bakar sana esınde dınlenır bu sırada :)

Canım benım batım gectı bugun 3 gunum negatıf gordum hıc bellı olmaz ız acelecı davranıyoruz hemen ogrenmek ıstıyoruz bırak gunun gecsın
hadi hayırlısı elisa sen bari iyi haberlerle gel

doğru söylüyorsun canım ama kendime söz geçiremiyorum ya pataklayasım var kendimisıkıldım kafamda acaba mı ki diye düşünmekten.Hani negatifi görsem ümüdim kesilir ama bu seferde belki de test yanlıştır diye yerim kendimi.

Yanı canım testlere de guven yok bak bu kadar stres yapma kendıne benım batım gecmesıne ragmen ben suan rahtım negatıf bıle gordum hayırlısnı dıleyelım artık canım

Gelir yakında mınık cıtam benım hım annecıgın gelmesı ıyı olmus canım daha rahat edersın annnen neyın ıyı gelecegını bılır ona gore bakar sana esınde dınlenır bu sırada :)
Evet canim benimm..:) ya testinin markası neydi kuzucum yaa... Neden bana hamis geliyorsun sen...

yok yok çok erken o negatife inanmayacaksın pozitif çıkması içinde erken sen gel bi haftasonunu geçir :)

Evet canim benimm..:) ya testinin markası neydi kuzucum yaa... Neden bana hamis geliyorsun sen...

Valla canım adı certain idi belkıde öyleyımdır guzel anne ondan öyle gelıyordur benım bır arkadasım battan once yapmıs cıkammıs 9 gun sonra yapmıs cıkmıs benımkuzenler falan 5 gun sonra yaptı hep belkı bende ata dede usulu ancak o zaman cıkacak :)

inşallah içini rahatlatana kadar anlatsınlar çok haklısın boşver vs demekle olmuyor boşveremiyoruzz rabbimden hayırlısı :)

Belki de tatlimm.. hayırlısı bakalim Rabbimden...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…