2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

inşallah içini rahatlatana kadar anlatsınlar çok haklısın boşver vs demekle olmuyor boşveremiyoruzz rabbimden hayırlısı :)
hayırlısı allahtan canım aslında bu ayın böyle olması iyi oldu...çünkü hep buna inancım sonsuz oldu bişeyi ne kadar çok istesem rabbim hep dur dedi... yine istedimmm bekle dedi karşına neler çıkacak bilmiyosun dedi...sonra vardır bir hayr dedim...ve kötü sandığım mutsuz eden üzen şeyler aslında benim hep sağlığım mutluluğum ve iyiliğim içindi...yine ona inanaraktan vardır bu işte bir hayr dedim hem 1 ay daha uzucak kiiii bu benim için iyi mol gebeliksen bide...aklıma dün birdenbire neden dooktora gitmiyosunki dedim açtım neti hemen randevu aldımmm belki duyacaklarım hayatıma bi yön vercek eminim...

tam düzenini bilmiyorum ama geçtiyse hadi hayırlısı artık canım vardır bir hayrrr...

Gectı canım normalde 28 gunde olurum ama gecen ay 27 gunumde olurum hep bekledııgm tarıhte olurum ama bu defa olmadım evet canım vardır undada bır hayır

evet erken negatifse de hiiiç sanmıyorum ama pozitifse de erken öğrenmek için.Ama ben çok ama çok sabırsız bir varlığım işte....12 sinde dr randevum var zaten hormon testi vs.yapacak sanırım.Ondan sonra da aralığı bekleriz artık
yok yok çok erken o negatife inanmayacaksın pozitif çıkması içinde erken sen gel bi haftasonunu geçir :)

çok çok doğru üstüne diyecek söz bulamıyorum bende böyle bakıyorum her şeye kendime de böyle bakıyorum yani vardır bir hayır benim için diyorum dün negatif gördüğümde üzülürdüm eskiden olsa ama bugün çok neşeliyim olur olur pozitifte olur inşallah deyip güldüm geçtim :)

Gectı canım normalde 28 gunde olurum ama gecen ay 27 gunumde olurum hep bekledııgm tarıhte olurum ama bu defa olmadım evet canım vardır undada bır hayır
oooo çok iyi valla ne mutlu işallah vardır bişeyler canım ayyy ben olsam koşa koşa kan vermeye giderdim heral

inş kaygılım sonraki durak elisaya yakın olabilir, kimbilir sana da yakın olsun isterim :)

ben buralara yakın olun istemem aileler sorun olmayacaksa ılıman kışı sert olmayan havası güzel bir şehre yerleşin çocuklarınıza sütü kaymağı organik alabileceğiniz bu şehir kalabalık trafik havası pis insan ömrünü kısaltır :)

oooo çok iyi valla ne mutlu işallah vardır bişeyler canım ayyy ben olsam koşa koşa kan vermeye giderdim heral

Cok sukur canım ama dun aksam yaptım negetıfı gordum ve dun cesartımı topladım saglık ocagına gıttım kan vermeye almadılar kaydın burda degıl dıye dedım kısmet degılmıs vardır bundada bır hayır aksamda negatıfı gordum demekkı bekleemem lazım canım :)

ha ha ha yazık bebeğe bizde hiç alçak sesle konuşan yok ki karadeniz damarı var herkez de

ben ve ailemde öyle yani ben alçak sesle konuşurum da bazen çok konuşuyorum elime kusura bakma çenem düştü diyorum :) annemin tarafıda yüksek sesli konuşur biraz çocuğun duyduğu sesle shrek gibi olacak kulakları

en iyisi canım bigün elbet poziitifi görürüz....12sinde haberdar etmek isterdim ama netin kotası bitcek bayağı görüşemicez hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…