Günaydınn kızlarrr sabah rahim filmini çektirdim agrı olmadı ama tüplerden biri kapalıymıs( çok üzgünüm 2 ay doğal yollardan denicez olmazsa aşılama
en iyisi canım bigün elbet poziitifi görürüz....12sinde haberdar etmek isterdim ama netin kotası bitcek bayağı görüşemicez hayırlısı artık
ohh düşüncese bebek arabalarımızla çıkıp yürüyüşler yaptığımızı çaylar, sohbetler filan
hımmmm bak işte böyle gizemli şeyler olunca bende derim vardır bir hayrrr hayat zaten bi iplik ucu gibi nerelerden geçiyorrrrCok sukur canım ama dun aksam yaptım negetıfı gordum ve dun cesartımı topladım saglık ocagına gıttım kan vermeye almadılar kaydın burda degıl dıye dedım kısmet degılmıs vardır bundada bır hayır aksamda negatıfı gordum demekkı bekleemem lazım canım :)
Günaydınn kızlarrr sabah rahim filmini çektirdim agrı olmadı ama tüplerden biri kapalıymıs( çok üzgünüm 2 ay doğal yollardan denicez olmazsa aşılama
şu anki yerim hep organik, organiklikten sakinlikten kafayı yicez diyorumben buralara yakın olun istemem aileler sorun olmayacaksa ılıman kışı sert olmayan havası güzel bir şehre yerleşin çocuklarınıza sütü kaymağı organik alabileceğiniz bu şehir kalabalık trafik havası pis insan ömrünü kısaltır :)
hımmmm bak işte böyle gizemli şeyler olunca bende derim vardır bir hayrrr hayat zaten bi iplik ucu gibi nerelerden geçiyorrrr
25inde tazeleniyor canım uzun zaman evet bu ay bayağı netle uğraştık :)hayırlısı kocamın telinden nete giryorum ama kk kulübünden yazamıyorum mjlar boş gözüküyotüh olsun çok uzun süre mi olmayacaksın ?
şu anki yerim hep organik, organiklikten sakinlikten kafayı yicez diyorumtabi sütü , yoğurdu (ben mayalıyorum) köy peyniri tereyağı(ben yapıyorum) her türlu işte köy yumurtası yeşillik falan taze bol, ama ilçe olarak çokproblemli bi yer ve sıkıcı
evet kuzum maşşalh her şey var tabi ilerde büyükşehire geçince çok arayacağım bunlarıAyyy ne guzel onlara benımde cok ıhtıyacım var bızım abla burda koye gıdıyor dıyorum varmı koy yumurtası tereyag yok dıyor burda satan bır yer koy ymurtasının taneısnı 70 kr satıyor senın beslenmem super masallah bayıldım kuzum :)
GEÇMİŞ OLSUN AÇILMADIMI TIKALI TÜPÜN PEKİGünaydınn kızlarrr sabah rahim filmini çektirdim agrı olmadı ama tüplerden biri kapalıymıs( çok üzgünüm 2 ay doğal yollardan denicez olmazsa aşılama
evet kuzum maşşalh her şey var tabi ilerde büyükşehire geçince çok arayacağım bunları
şu anki yerim hep organik, organiklikten sakinlikten kafayı yicez diyorumtabi sütü , yoğurdu (ben mayalıyorum) köy peyniri tereyağı(ben yapıyorum) her türlü işte köy yumurtası yeşillik falan taze bol, ama ilçe olarak çokproblemli bi yer ve sıkıcı
25inde tazeleniyor canım uzun zaman evet bu ay bayağı netle uğraştık :)hayırlısı kocamın telinden nete giryorum ama kk kulübünden yazamıyorum mjlar boş gözüküyo
MINIKKUS1 kuzu ne var ne yok
böle bekleyince gelmiy yaw ne olsun aksam bi test yaptım 2. çizgi koyulaşmaya başlamış dedim durmaak yok yola devam ....gün aşırı değil hergün yapıyoruz canım çıkıyo 3 kilo verdim yaaane olsun hep aynı beyaaasende ne var ne yok nasılsın ? 35teyim adet bekliyorum gelen giden yok hormonlar fora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?