2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Günaydınn kızlarrr sabah rahim filmini çektirdim agrı olmadı ama tüplerden biri kapalıymıs ( çok üzgünüm 2 ay doğal yollardan denicez olmazsa aşılama

çok geçmiş olsun iyiki çektirmişsin bir an önce öğrendin bak ne güzel belkide uğraşacaktın olmuyor diye üzülecektin en azından artık biliyorsun ona göre çözümüde var hadi gözün aydı:)

hımmmm bak işte böyle gizemli şeyler olunca bende derim vardır bir hayrrr hayat zaten bi iplik ucu gibi nerelerden geçiyorrrr

Günaydınn kızlarrr sabah rahim filmini çektirdim agrı olmadı ama tüplerden biri kapalıymıs ( çok üzgünüm 2 ay doğal yollardan denicez olmazsa aşılama

Gecmıs olsun canım cozumu bılıyorsun en azından ona gore davranırsın artık hayırlısı olsun canım

hayırlısı olsun canım üzlüme belki o 2 ay içinde geliverir bebişin ,olamzsa da aşılama,tüp vs.hangisi olursa süreç biraz uzar ama sonu mutlu olur inşallah

şu anki yerim hep organik, organiklikten sakinlikten kafayı yicez diyorum tabi sütü , yoğurdu (ben mayalıyorum) köy peyniri tereyağı(ben yapıyorum) her türlü işte köy yumurtası yeşillik falan taze bol, ama ilçe olarak çokproblemli bi yer ve sıkıcı

hımmmm bak işte böyle gizemli şeyler olunca bende derim vardır bir hayrrr hayat zaten bi iplik ucu gibi nerelerden geçiyorrrr

Aynen canım dun negatıfı gordum ama guldum gectım cnku hala adet olmadım eskıden uzulurdum ama bu defa sakınlık var uzuntu yok herseyın hayırlısı söyledıklerıde cok haklısın

tüh olsun çok uzun süre mi olmayacaksın ?
25inde tazeleniyor canım uzun zaman evet bu ay bayağı netle uğraştık :)hayırlısı kocamın telinden nete giryorum ama kk kulübünden yazamıyorum mjlar boş gözüküyo

Ayyy ne guzel onlara benımde cok ıhtıyacım var bızım abla burda koye gıdıyor dıyorum varmı koy yumurtası tereyag yok dıyor burda satan bır yer koy ymurtasının taneısnı 70 kr satıyor senın beslenmem super masallah bayıldım kuzum :)

evet kuzum maşşalh her şey var tabi ilerde büyükşehire geçince çok arayacağım bunları

GEÇMİŞ OLSUN AÇILMADIMI TIKALI TÜPÜN PEKİ

ohhh bol bol ye iç ne güzel ya ellerine sağlık :) evet gençler için öyle yerler zor daha canlı aktif olan bir şehre geçersiniz ama sağlık açısından uygun olan :)

ne olsun hep aynı beyaaa sende ne var ne yok nasılsın ? 35teyim adet bekliyorum gelen giden yok hormonlar fora
böle bekleyince gelmiy yaw ne olsun aksam bi test yaptım 2. çizgi koyulaşmaya başlamış dedim durmaak yok yola devam ....gün aşırı değil hergün yapıyoruz canım çıkıyo 3 kilo verdim yaaa gerçi alıştık birazda çocuk bahane ama neyse......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…