- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
çok geçmiş olsun, dr. a gösterebildinmi peki filmi, yani şöyleki tek tüp ile 3 çocuk doğuran bir akrabam var hem de normal yollardan, ama farzetki normal yoldan olmadı aşılamada çok iyi bir uygulama, üzülme Allah korusun dr. çocuğun olmaz dememişki başka yollar deneriz demiş, ayrıca laparoskopi ile o kapalı olan tüp açılabilinir.dua et gün doğmadan neler doğarGünaydınn kızlarrr sabah rahim filmini çektirdim agrı olmadı ama tüplerden biri kapalıymıs( çok üzgünüm 2 ay doğal yollardan denicez olmazsa aşılama
Bende kullandim ama keske kullanmasaydim diyorum bitkisel yontemleri deneseydim diyorum haplari kullandiktsn sonra adet duzenim bozuldu bi gecikiyo bi erken geliyo dengem sastidoktor dk hapı kullanmamı söyledi canm aralıkta da kontrolum var inşallah eriyordur..
selaaammm, ohh ohh pek güzel, hayırlı uğurlu olsun formasyonun, darısı atanmana olsun inşallah, atanmasan bile bitince başlayabilirmişsin öğretmenliğe :) olsun pazartesi gidersin iyice bir bakar hem :)Selam bacılar...keyifler nasıl...geçmişi okumadığım için topiğin ahvalinden bihaberim...bende dün çook yorucu bi gün geçirdim kaydımı yaptım çok şükür...adette olmadım bugün 9. gün...pazartesi bana soner yolları görünüyor bugün yorgunluktan gidemedim...bu arada evde test yaptım yine ama negatif çıktı...bende durumlar bu...şu geçmişi okuyayım ben
Selam bacılar...keyifler nasıl...geçmişi okumadığım için topiğin ahvalinden bihaberim...bende dün çook yorucu bi gün geçirdim kaydımı yaptım çok şükür...adette olmadım bugün 9. gün...pazartesi bana soner yolları görünüyor bugün yorgunluktan gidemedim...bu arada evde test yaptım yine ama negatif çıktı...bende durumlar bu...şu geçmişi okuyayım ben
canim uzulme sakin umudun var ne guzel dogal la olmazsa asilama var sansin var hic olmiycak degil sabret sabreden dervis muradina ermis alirsin bebisini kucagina insallahGünaydınn kızlarrr sabah rahim filmini çektirdim agrı olmadı ama tüplerden biri kapalıymıs( çok üzgünüm 2 ay doğal yollardan denicez olmazsa aşılama
Selam bacılar...keyifler nasıl...geçmişi okumadığım için topiğin ahvalinden bihaberim...bende dün çook yorucu bi gün geçirdim kaydımı yaptım çok şükür...adette olmadım bugün 9. gün...pazartesi bana soner yolları görünüyor bugün yorgunluktan gidemedim...bu arada evde test yaptım yine ama negatif çıktı...bende durumlar bu...şu geçmişi okuyayım ben
hayirli olsun canim kaydin seni cok merak ettim ama olmamissin buda insallah guzel olur seviniriz hep beraber buarada sana mj atmistim 4 kasim diye yeni batSelam bacılar...keyifler nasıl...geçmişi okumadığım için topiğin ahvalinden bihaberim...bende dün çook yorucu bi gün geçirdim kaydımı yaptım çok şükür...adette olmadım bugün 9. gün...pazartesi bana soner yolları görünüyor bugün yorgunluktan gidemedim...bu arada evde test yaptım yine ama negatif çıktı...bende durumlar bu...şu geçmişi okuyayım ben
Hayirli olsun tatlimSelam bacılar...keyifler nasıl...geçmişi okumadığım için topiğin ahvalinden bihaberim...bende dün çook yorucu bi gün geçirdim kaydımı yaptım çok şükür...adette olmadım bugün 9. gün...pazartesi bana soner yolları görünüyor bugün yorgunluktan gidemedim...bu arada evde test yaptım yine ama negatif çıktı...bende durumlar bu...şu geçmişi okuyayım ben
P.tesi kan testi yaptr cnm o gune kdr gelmezse egerTesekurler tatlım ııyız sen nasılsın ben dun test yaptımnegatıf ama hala adet olmadım
Selam kizlar nasilsiniz benim moralim cok bozuk esimle dun kavga ettim ev yuzunden burdan alacakmis bende al otur ben istemiyorum dedim bu ayda cocuk calismasi yapmayalim dedim surekli fikri degisiyor akil hocalarimi var bilmiyorum sabah ise giderken bisey olmamis gibi sarilip optu gitti bende hic kalkmadim ben dogalgazli olsun istiyorum evi burdada dogalgaz yok ailecek cikip oturacak yer yok cok bunaldim artik arkadasimda yok burda kusura bakmayin kizlar icimi dokebilecegim kimse yok sizden baska
canim sen uzgun ol esin sana kiyamaz azcik garip ol kusme surat yapmak giciklandirir uzgun olmoralin bozuk esine cocugunuzla istedigin evde mutlu olarak oturmak istedigini soyle yumsak sekilde sesini yukseltme den onse la havle vela kuvvete illa billayil aleyyil azim onu cek o onu yumsatir insallahSelam kizlar nasilsiniz benim moralim cok bozuk esimle dun kavga ettim ev yuzunden burdan alacakmis bende al otur ben istemiyorum dedim bu ayda cocuk calismasi yapmayalim dedim surekli fikri degisiyor akil hocalarimi var bilmiyorum sabah ise giderken bisey olmamis gibi sarilip optu gitti bende hic kalkmadim ben dogalgazli olsun istiyorum evi burdada dogalgaz yok ailecek cikip oturacak yer yok cok bunaldim artik arkadasimda yok burda kusura bakmayin kizlar icimi dokebilecegim kimse yok sizden baska
P.tesi kan testi yaptr cnm o gune kdr gelmezse eger
Eki Görüntüle 1295760 Eki Görüntüle 1295768 Eki Görüntüle 1295769 kizlaaarrr bir bakin birsey görebiliyor musunuz
Surekli fikir degistirmesi beni sinirlendiriyor uzak olupta 20 dklik yol arabayla neynis arabasi yokmus gelemezmis annesigile tovbe yarabbim dolmus yok sanki bende sinirlendimben mutlu olamadiktan sonra niye cocuk yapmaya kalkisiyoruz benim fikrimin hic onemi yok senin gozunde dedim baskasimi oturacak ikimiz oturacagiz istedigim ev olmazsa ben orda mutlu olamamki dedim madem annenin dibinde olacaktin niye evlendikki cok bunaldim cokCanım benım uzulme donem donem böyle sorunlar epımız yaksıyoruz esın senı dınler anlar uzulme sen yeterkı ama bu sorunu bebısle bagdastırma canım benım ne zman konusmak ıstersen bız burdayız ne kusuruymus bakım aaa öyle dusunursen kızarım bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?