Hayalet çizgi gördük sanki tospaaya da gösterdim ama bilmiyoruz bakalim daha erken zaten dün akşam yapmiştim sizinle de paylaşmak istedim.. Birkaç gün daha bekleyip görücez bebiş mi yoksa testin bir oyunu muAbla ben bırsey goremedım belkı resımde net cıkmamıstır bebısmı var yoksa orda :)
Surekli fikir degistirmesi beni sinirlendiriyor uzak olupta 20 dklik yol arabayla neynis arabasi yokmus gelemezmis annesigile tovbe yarabbim dolmus yok sanki bende sinirlendimben mutlu olamadiktan sonra niye cocuk yapmaya kalkisiyoruz benim fikrimin hic onemi yok senin gozunde dedim baskasimi oturacak ikimiz oturacagiz istedigim ev olmazsa ben orda mutlu olamamki dedim madem annenin dibinde olacaktin niye evlendikki cok bunaldim cok
yawww ben göremedim ama bişi mi var, valla göremedim varsa sevindir bizi :) gözlerde gitmiş bende tüh tühEki Görüntüle 1295760 Eki Görüntüle 1295768 Eki Görüntüle 1295769 kizlaaarrr bir bakin birsey görebiliyor musunuz
Hayalet çizgi gördük sanki tospaaya da gösterdim ama bilmiyoruz bakalim daha erken zaten dün akşam yapmiştim sizinle de paylaşmak istedim.. Birkaç gün daha bekleyip görücez bebiş mi yoksa testin bir oyunu mu
Konustum canim benim istedigim yer isine yakin olacak hem kendi icinde iyi olacak aklina mi giriyorlar bilmiyorum hepsi benim istedigim yerden olsun diyorlardi dun biraz tartistik cok kizdirdi beni annesinin dibinde duracaktida neden evleniyor bizimde ayri yuvamiz var farkinda degil tesekkur ederim tatlimcanim sen uzgun ol esin sana kiyamaz azcik garip ol kusme surat yapmak giciklandirir uzgun olmoralin bozuk esine cocugunuzla istedigin evde mutlu olarak oturmak istedigini soyle yumsak sekilde sesini yukseltme den onse la havle vela kuvvete illa billayil aleyyil azim onu cek o onu yumsatir insallah
Ben bir şey görüyorum belli belirsiiiizzz... Bat in ne zaman ablaaaaEki Görüntüle 1295760 Eki Görüntüle 1295768 Eki Görüntüle 1295769 kizlaaarrr bir bakin birsey görebiliyor musunuz
Eki Görüntüle 1295760 Eki Görüntüle 1295768 Eki Görüntüle 1295769 kizlaaarrr bir bakin birsey görebiliyor musunuz
Eki Görüntüle 1295760 Eki Görüntüle 1295768 Eki Görüntüle 1295769 kizlaaarrr bir bakin birsey görebiliyor musunuz
İnsallah anlar tatlim sen nasilsin kan testini nrzaman yaptiracaksinÇok haklısın canım benım ama esın anlayacaktır senı ben öyle dusunuyorum onlar bızım gıbı dusunmuyor bırazcık gec anlıyorlar canım ya sen tatlı dılle yaklas canım yoksa ınata bındırır daha kotu olur
bu duruma çok üzüldüğünü biliyorum, eşin ailesiyle çok sıkı fıkı şu aralar annesininde rahatsızlığından dolayı, tabiki kendi istedikleri olsun diye ayrıca birazcıkta sorumluluk almak istemiyorsa onların lafıyla ordan ev almak isteyebilir. bence bir süreliğine ev işini kapatın hiç araştırmayın, en azından kv tümden iyileşip evinize dönene kadar.eşin çoğu erkek gibi diyim ailesine yakın olmaya çalışıyor.canını sıkmaaa.tüm bunlar geçici.Selam kizlar nasilsiniz benim moralim cok bozuk esimle dun kavga ettim ev yuzunden burdan alacakmis bende al otur ben istemiyorum dedim bu ayda cocuk calismasi yapmayalim dedim surekli fikri degisiyor akil hocalarimi var bilmiyorum sabah ise giderken bisey olmamis gibi sarilip optu gitti bende hic kalkmadim ben dogalgazli olsun istiyorum evi burdada dogalgaz yok ailecek cikip oturacak yer yok cok bunaldim artik arkadasimda yok burda kusura bakmayin kizlar icimi dokebilecegim kimse yok sizden baska
Selam kizlar nasilsiniz benim moralim cok bozuk esimle dun kavga ettim ev yuzunden burdan alacakmis bende al otur ben istemiyorum dedim bu ayda cocuk calismasi yapmayalim dedim surekli fikri degisiyor akil hocalarimi var bilmiyorum sabah ise giderken bisey olmamis gibi sarilip optu gitti bende hic kalkmadim ben dogalgazli olsun istiyorum evi burdada dogalgaz yok ailecek cikip oturacak yer yok cok bunaldim artik arkadasimda yok burda kusura bakmayin kizlar icimi dokebilecegim kimse yok sizden baska
İnsallah anlar tatlim sen nasilsin kan testini nrzaman yaptiracaksin
12 kasim bakalim gelsin de hep birlikte görürüz birden esti akşam yaptim böyle çikinca da sizinle paylaşmak istedimBen bir şey görüyorum belli belirsiiiizzz... Bat in ne zaman ablaaaa
haydi inşallah kaygilim nasipse olur ;-)evett gördümmm silik var ordaaaa
haydi inşallah kaygilim nasipse olur ;-)
ayyyy iyi siz gördüyseniz demekki vaaaaaar, olsun şimdi 12 sinde daha koyu çıkar bende o zaman görürüm hıh :)12 kasim bakalim gelsin de hep birlikte görürüz birden esti akşam yaptim böyle çikinca da sizinle paylaşmak istedim
kıyamam sana insan anlatacak birine ihtiyac duyuyo ve kımseyede guvenemıyo en guvenlı yer burası hiç sıkma canını kocana guzel guzel anlat tatlı dıllle neden burda oturmak ıstemedıgını ark olmadıgını doogalgazın daha iyi oldugunu anlayıslı olcagını dusunuyorumSelam kizlar nasilsiniz benim moralim cok bozuk esimle dun kavga ettim ev yuzunden burdan alacakmis bende al otur ben istemiyorum dedim bu ayda cocuk calismasi yapmayalim dedim surekli fikri degisiyor akil hocalarimi var bilmiyorum sabah ise giderken bisey olmamis gibi sarilip optu gitti bende hic kalkmadim ben dogalgazli olsun istiyorum evi burdada dogalgaz yok ailecek cikip oturacak yer yok cok bunaldim artik arkadasimda yok burda kusura bakmayin kizlar icimi dokebilecegim kimse yok sizden baska
Çıkmış olabilir abla...bir iki gün bekle yine yaparsın...koyulasmissa kutlama yaparız gariiii12 kasim bakalim gelsin de hep birlikte görürüz birden esti akşam yaptim böyle çikinca da sizinle paylaşmak istedim
ben ilk fotoda hayaletı gördum :) insallah bebısın senınledır :)12 kasim bakalim gelsin de hep birlikte görürüz birden esti akşam yaptim böyle çikinca da sizinle paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?