2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Abla ben bırsey goremedım belkı resımde net cıkmamıstır bebısmı var yoksa orda :)
Hayalet çizgi gördük sanki tospaaya da gösterdim ama bilmiyoruz bakalim daha erken zaten dün akşam yapmiştim sizinle de paylaşmak istedim.. Birkaç gün daha bekleyip görücez bebiş mi yoksa testin bir oyunu mu

Çok haklısın canım benım ama esın anlayacaktır senı ben öyle dusunuyorum onlar bızım gıbı dusunmuyor bırazcık gec anlıyorlar canım ya sen tatlı dılle yaklas canım yoksa ınata bındırır daha kotu olur

Hayalet çizgi gördük sanki tospaaya da gösterdim ama bilmiyoruz bakalim daha erken zaten dün akşam yapmiştim sizinle de paylaşmak istedim.. Birkaç gün daha bekleyip görücez bebiş mi yoksa testin bir oyunu mu

Hım anladım ınsallah bebıs vardır orda hayırlııs olsun ablacım

Konustum canim benim istedigim yer isine yakin olacak hem kendi icinde iyi olacak aklina mi giriyorlar bilmiyorum hepsi benim istedigim yerden olsun diyorlardi dun biraz tartistik cok kizdirdi beni annesinin dibinde duracaktida neden evleniyor bizimde ayri yuvamiz var farkinda degil tesekkur ederim tatlim

İnsallah anlar tatlim sen nasilsin kan testini nrzaman yaptiracaksin

bu duruma çok üzüldüğünü biliyorum, eşin ailesiyle çok sıkı fıkı şu aralar annesininde rahatsızlığından dolayı, tabiki kendi istedikleri olsun diye ayrıca birazcıkta sorumluluk almak istemiyorsa onların lafıyla ordan ev almak isteyebilir. bence bir süreliğine ev işini kapatın hiç araştırmayın, en azından kv tümden iyileşip evinize dönene kadar.eşin çoğu erkek gibi diyim ailesine yakın olmaya çalışıyor.canını sıkmaaa.tüm bunlar geçici.

canımmm bak ne olursa olsun geçecek yani doğalgazlı ev dururken almama ısrarı niye bi şekilde ikna olacaktır zorla başka yerden alacak hali yok ya o yüzden sakin ol kimsen yoksa biz varız her zaman anlatabilirsin ki :)

kıyamam sana insan anlatacak birine ihtiyac duyuyo ve kımseyede guvenemıyo en guvenlı yer burası hiç sıkma canını kocana guzel guzel anlat tatlı dıllle neden burda oturmak ıstemedıgını ark olmadıgını doogalgazın daha iyi oldugunu anlayıslı olcagını dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…