canım testte cıkmadımıİnşallah Canım haftaya kadar olmazsam canım haftaya yaptırrım yıne carsamba persembe gıbı
dun kayinbabam acti konuyu emekli ikramiyesini verecek yilbasindan sonra bakacagiz eve babasi oglum dogalgazli alin evi nerden istiyorsaniz dedi esim yok demesinmi burdan alacagim diye kv de ses yok babasida niye dedi dogalgazli dururken arabam yok gelemem buraya diye ben hic bisey demedim eve gidince konustum neden surekli fikrin degisiyor uzak degilki istedigim yer dedim tartistik biraz ya bisey olsa gelip bakarim kv ye uzak degil sonucta cok kirdi benibu duruma çok üzüldüğünü biliyorum, eşin ailesiyle çok sıkı fıkı şu aralar annesininde rahatsızlığından dolayı, tabiki kendi istedikleri olsun diye ayrıca birazcıkta sorumluluk almak istemiyorsa onların lafıyla ordan ev almak isteyebilir. bence bir süreliğine ev işini kapatın hiç araştırmayın, en azından kv tümden iyileşip evinize dönene kadar.eşin çoğu erkek gibi diyim ailesine yakın olmaya çalışıyor.canını sıkmaaa.tüm bunlar geçici.
Ailesine 20 dk uzakta ya dogalgazli ev o yuzden istemiyor bi oyle bi boyle tesekkur ederim kuzum iyiki varsinizcanımmm bak ne olursa olsun geçecek yani doğalgazlı ev dururken almama ısrarı niye bi şekilde ikna olacaktır zorla başka yerden alacak hali yok ya o yüzden sakin ol kimsen yoksa biz varız her zaman anlatabilirsin ki :)
guzel haberlerini bekliyoruz tatlim insallah gobusundedir bebisinİnşallah Canım haftaya kadar olmazsam canım haftaya yaptırrım yıne carsamba persembe gıbı
canım testte cıkmadımı
yaaaa ben senden cok umıtlıydım gogus acından dolayıCıkmadı canım ama adette olmadım
Kızlar sıze bırsey anlatacagım benım kucuk cadıyla aksam aramızda gecen dıyalogu
- Abla ben okulda arkadasımın bırını optum hemde erkek
- hım olabılır sanırım tebrık etmek ıcın optum bırseymı kazandı
- evet odul kazandı
- ne oldulu kazandı
- aslında ödul kazanmadı ASIK OLMAK ICIN optum
- Asık nasıl olunuyorkı
-ASIK OLDUM BEN
Hım tamam geldıgımde yuz yuze konusuruz
Kızlar ben aksma sok oldum ne dıyecegımı sasırdım
Herkese selam olsun benide aranıza alirmisiniz.bende hamile kalmak istiyorum hayirlisi ilee.yas geciyoo.allah yolumuzu acik etsin
yaaaa ben senden cok umıtlıydım gogus acından dolayıtest yanılmıstır umarım :)
zamane böyle eyvahlar olsunnn bir ara buluşunca aşkın büyük insanlarda çalışınca fln olacağını anlatırsın ablası
dun kayinbabam acti konuyu emekli ikramiyesini verecek yilbasindan sonra bakacagiz eve babasi oglum dogalgazli alin evi nerden istiyorsaniz dedi esim yok demesinmi burdan alacagim diye kv de ses yok babasida niye dedi dogalgazli dururken arabam yok gelemem buraya diye ben hic bisey demedim eve gidince konustum neden surekli fikrin degisiyor uzak degilki istedigim yer dedim tartistik biraz ya bisey olsa gelip bakarim kv ye uzak degil sonucta cok kirdi beni
Ailesine 20 dk uzakta ya dogalgazli ev o yuzden istemiyor bi oyle bi boyle tesekkur ederim kuzum iyiki varsiniz
guzel haberlerini bekliyoruz tatlim insallah gobusundedir bebisin
yaaaa ben senden cok umıtlıydım gogus acından dolayıtest yanılmıstır umarım :)
dun kayinbabam acti konuyu emekli ikramiyesini verecek yilbasindan sonra bakacagiz eve babasi oglum dogalgazli alin evi nerden istiyorsaniz dedi esim yok demesinmi burdan alacagim diye kv de ses yok babasida niye dedi dogalgazli dururken arabam yok gelemem buraya diye ben hic bisey demedim eve gidince konustum neden surekli fikrin degisiyor uzak degilki istedigim yer dedim tartistik biraz ya bisey olsa gelip bakarim kv ye uzak degil sonucta cok kirdi beni
yaaa aklın yolu bir, kayınpederin mantıklı birine benziyor, birde bu zamanda insan yani acır eşine doğalgazlı evde oturmak varken diğeri nerde kalmış, hele bir zaman geçsin kayınpederin bir emeklisini alsın şimdi ne dese boş, mecburen ocak ayı falan beklenecek değilmi? üzülme tatlım
Öyle yapacgaım canım ya o kadar sasırdımkı annemlere anlatmmaıs bana anlatıyor sımdıkler boyle bızımkıler nasıl olur bılemıyorum
bnm goguslerde tık yok delı olcam gelsın artık yaaaaaabenimde göğüs yanları acımaya başladı bende kendimden umutluyum 2 3 güne kırmızıları görücemblummm gecikti döngüye bak 40 güne dayanacak
anne ben evlendim deyip gelip otururlarsa şaşırmam
kızlar aksam 6 da komsumdan bi tlf senın evden su gelıyo bi baktık ki evi su basmıskac saat su bosaltmakla ugrastık Allahtan sıgortası var bi hasar olursa karsılıycak ama onuda gectım ugrasması benı sınır ettı zaten karnım agrıyodu sımdı daha cok agrıyo evımı görsenız yenı tasınmıs gıbı her taraf her tarafta.1.5 sene önce tasındım evıme yenı yenı sogudum evdende sukredıyorum yınede bize bişey olmadı dıye ama ınsanın moralıde bozuluyo tabii
bnm goguslerde tık yok delı olcam gelsın artık yaaaaaa
bnm goguslerde tık yok delı olcam gelsın artık yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?