2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kızlar sıze bırsey anlatacagım benım kucuk cadıyla aksam aramızda gecen dıyalogu
- Abla ben okulda arkadasımın bırını optum hemde erkek
- hım olabılır sanırım tebrık etmek ıcın optum bırseymı kazandı
- evet odul kazandı
- ne oldulu kazandı
- aslında ödul kazanmadı ASIK OLMAK ICIN optum
- Asık nasıl olunuyorkı
-ASIK OLDUM BEN
Hım tamam geldıgımde yuz yuze konusuruz

Kızlar ben aksma sok oldum ne dıyecegımı sasırdım

dun kayinbabam acti konuyu emekli ikramiyesini verecek yilbasindan sonra bakacagiz eve babasi oglum dogalgazli alin evi nerden istiyorsaniz dedi esim yok demesinmi burdan alacagim diye kv de ses yok babasida niye dedi dogalgazli dururken arabam yok gelemem buraya diye ben hic bisey demedim eve gidince konustum neden surekli fikrin degisiyor uzak degilki istedigim yer dedim tartistik biraz ya bisey olsa gelip bakarim kv ye uzak degil sonucta cok kirdi beni

Ailesine 20 dk uzakta ya dogalgazli ev o yuzden istemiyor bi oyle bi boyle tesekkur ederim kuzum iyiki varsiniz
İnşallah Canım haftaya kadar olmazsam canım haftaya yaptırrım yıne carsamba persembe gıbı
guzel haberlerini bekliyoruz tatlim insallah gobusundedir bebisin

zamane böyle eyvahlar olsunnn bir ara buluşunca aşkın büyük insanlarda çalışınca fln olacağını anlatırsın ablası

ahh bu kayınbabalarrr olmasa sen hiç bir şey deme kv ses çıkarmadığına göre cuma vakti günahını almıyım oda söylemiştir yakın olsun bak birbirimize ihtiyacımız var diye ama sen ona bu kadar gidip bakıyorsun oda arkandan iş çeviriyorsa kendini bulsun fesatlığı sen içini rahat tut nasıl olsa parayı veren bana evi seçen sensinn boşverrr :):):)

kızlar aksam 6 da komsumdan bi tlf senın evden su gelıyo bi baktık ki evi su basmıs kac saat su bosaltmakla ugrastık Allahtan sıgortası var bi hasar olursa karsılıycak ama onuda gectım ugrasması benı sınır ettı zaten karnım agrıyodu sımdı daha cok agrıyo evımı görsenız yenı tasınmıs gıbı her taraf her tarafta.1.5 sene önce tasındım evıme yenı yenı sogudum evdende sukredıyorum yınede bize bişey olmadı dıye ama ınsanın moralıde bozuluyo tabii

canımmm geçmiş olsun tüh ya neden çıkmış sorun acaba bir de eşyalarında çok zarar varmı her şeyi havalandır nem rutubet yapmasın parkeleri deiştirseniz iyi olur böcek vs yapmasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…