2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Oyyy canım benım gecmıs olsun neyse bunada sukur dıkkat et kendıne usutmemeye calıs

Hadi ya ne diyecegimi bilemedim benim kardesimde 3. Sinifta birine mektup yazmis okuldan gelince cantasini kontrol ederim cantada bi zarf buldum seni seviyorum emre bide kalp cizmis sonra kardesimi aldim karsima emre kim dedim bizim sinifta arkadasin dedi bende anlatmaya calistim dahacok kucuksun boyle seyler icin falan diye abla biz zaten simdi gorusmuyoruz buyuyunce uniyi bitirince evleniriz demis cocuk

alış canım bunlara alış.Benim oğlum daha kreşe giderken aşık olmuştu.Okuma yazma da bilmiyo tabi o zaman ne mektuplar yazdırdı bana ,DAMLA Bİ TEK BENLE OYNA,DAMLA SEN DE HEP BANA BAK,DAMLA HAVUZDA BENİMLE YÜZ,DAMLA DAMLA DAMLA..........Allah ım ne günlerdi 4 yaşındaki veledin aşkı da bir başka oluyo....Ana sınıfında da zena naz (zehra naz mış kızın ismi ama biz çözene kadar neler çektik)vardı.Zena naz aşağı Zena naz yukarı gezdi sıpam benim.Ahh ahh çocuklar ve aşk ,çok hoşlar çoook

hahahaa aldın mı cevabını

Bende artık mersıne gıttıgımde konusurum canım valla herseyın yası cok dustu cok ne olacak bılmıyorum

Vayyyyyvayyyy aska bak sennnnnnnnnn masumlar ne tatlılar

Gecmis olsun tatlim peki neden olmus

Tesekkur ederim kuzum iyiki sizler varsiniz rahatladim simdi yilbasina kadar konusunu acmayacagim bakalim cok konustum anlarsa anlar artik ne yapim bizim iyi sartlarda dogalgazli yerde oturmamizi istemiyormusun diyorum cit yok cok yoruldum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…