Şimdi canım ben bunu inceledim evir çevir baktım her açıdan çok silikte olsa var kardeş çizgi, senin bat tarihide yakın hakkında hayırlısı eminim iki gün sonra daha net gözükür çizgin hayırlısıyla müjdelerin gelsin :)Eki Görüntüle 1295760 Eki Görüntüle 1295768 Eki Görüntüle 1295769 kizlaaarrr bir bakin birsey görebiliyor musunuz
Herhalde sesi cikmadigina gore burdan alalim istiyor eger is ceviriyorsa kendine gunahi bisey demiyorum simdilik kapadim konuyu yilbasindan sonra bakacagiz eve hala burdan alalim derse artik resti cekerim susmayacagim yeter artik kayinbabam cok mantikli nerde mutlu olacaksaniz ordan alin diyorahh bu kayınbabalarrr olmasasen hiç bir şey deme kv ses çıkarmadığına göre cuma vakti günahını almıyım oda söylemiştir yakın olsun bak birbirimize ihtiyacımız var diye ama sen ona bu kadar gidip bakıyorsun oda arkandan iş çeviriyorsa kendini bulsun fesatlığı sen içini rahat tut nasıl olsa parayı veren bana evi seçen sensinn boşverrr :):):)
vallahi al benden de o kadar benim eller ve burun da konuya dahilBenım ayaklar yıne buz gıbı oldu kızlarrrrrrr
vallahi al benden de o kadar benim eller ve burun da konuya dahil
sırf vücut ısım yüksek olsun diye bile hamile olmak istiyor olabilirim çok üşüyorum ya ağlicam resmenbenımde burnum hıc ısınmaz eller o kadar degılde ayaklar soguktan sızlıyor bırde botun ııcnde
Herhalde sesi cikmadigina gore burdan alalim istiyor eger is ceviriyorsa kendine gunahi bisey demiyorum simdilik kapadim konuyu yilbasindan sonra bakacagiz eve hala burdan alalim derse artik resti cekerim susmayacagim yeter artik kayinbabam cok mantikli nerde mutlu olacaksaniz ordan alin diyor
sırf vücut ısım yüksek olsun diye bile hamile olmak istiyor olabilirim çok üşüyorum ya ağlicam resmen
benımde burnum hıc ısınmaz eller o kadar degılde ayaklar soguktan sızlıyor bırde botun ııcnde
Oyu ya geçmiş olsun canim...çok sinir. Eder öyle kazalar...ama Rabbim heyetinden korusun diyelim...:)kızlar aksam 6 da komsumdan bi tlf senın evden su gelıyo bi baktık ki evi su basmıskac saat su bosaltmakla ugrastık Allahtan sıgortası var bi hasar olursa karsılıycak ama onuda gectım ugrasması benı sınır ettı zaten karnım agrıyodu sımdı daha cok agrıyo evımı görsenız yenı tasınmıs gıbı her taraf her tarafta.1.5 sene önce tasındım evıme yenı yenı sogudum evdende sukredıyorum yınede bize bişey olmadı dıye ama ınsanın moralıde bozuluyo tabii
ilk defa bugün sıcakhavanın iyi olmasına rağmen tüm gün ufo açtığım için olabilir
İnsallah dinler canim en mantiklisida oyle bizim mutlulugumuzu istiyorsa alacak gonlu olmasada mecbur birakacagim yeter artikçekersin restini dersin ben doğazgazlı gönlüme sinen burdan istiyorum arada saat mesafede yok o yüzden kendi bilir zaten eşini dinler ama küs kalmayın :)
Kan verme ihtimalin yok mu canim ? Bi kosu verip gelsenKızlar bız bebıs varsa dıye kac gundur esımle beraber bıle olmuyoruz ne yapsak kı bu durumda bılemedım
Ahahhaaa nasil guldun saoll.evet girdim araanizaaKAYGILIgülldüm: 37670833 .!.:aramıza girmişsin zaten nasıl alalım :) hoş geldin ::)
Kan verme ihtimalin yok mu canim ? Bi kosu verip gelsen
Ay elisa çok guldum yaa... Aşık olmak için opmus... Cimcimeye bak deliiii :) ay aklıma nr geldi anasinifindayim... Zenci bir çocuk var sınıfta bizim.. her gün annelerimizden biri geliyor yardıma öyleydi sistem... Annemin geldiği gün bu çocuğun kakası gelmiş annem altını yikadi çocuk içeriye girdi bana doğru geliyor beni dudağımdan öpmeye Calisiyor ben kaçıyorum annneee diye diye ne komikti yaaa :):):)Aynen canım bırde hazır cevaplar zaten hemen cevabı verıyorlar
Ay elisa çok guldum yaa... Aşık olmak için opmus... Cimcimeye bak deliiii :) ay aklıma nr geldi anasinifindayim... Zenci bir çocuk var sınıfta bizim.. her gün annelerimizden biri geliyor yardıma öyleydi sistem... Annemin geldiği gün bu çocuğun kakası gelmiş annem altını yikadi çocuk içeriye girdi bana doğru geliyor beni dudağımdan öpmeye Calisiyor ben kaçıyorum annneee diye diye ne komikti yaaa :):):)
Ay oyleydim tabeee elin zenci oğlana opturur muyum kendimi
Hadı ya bende bak buna cok guldum komıkmıs gercekten canım cocukluk ıstee ama sanada heyy masallah esmam o zamandan bılınclıymıssın
evet kuzum bızım cımcımede öyle yapmıs :)
Ay oyleydim tabeee elin zenci oğlana opturur muyum kendimiHehehe korkmuştum kız ben...annemler benim önümde rahat rahat sarilmazdi bile küçüğüm diye zenci gelmiş beni dudaktan öpmeye calisiyor Hahaha :):)
Ay oyleydim tabeee elin zenci oğlana opturur muyum kendimiHehehe korkmuştum kız ben...annemler benim önümde rahat rahat sarilmazdi bile küçüğüm diye zenci gelmiş beni dudaktan öpmeye calisiyor Hahaha :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?