2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Herhalde sesi cikmadigina gore burdan alalim istiyor eger is ceviriyorsa kendine gunahi bisey demiyorum simdilik kapadim konuyu yilbasindan sonra bakacagiz eve hala burdan alalim derse artik resti cekerim susmayacagim yeter artik kayinbabam cok mantikli nerde mutlu olacaksaniz ordan alin diyor

çekersin restini dersin ben doğazgazlı gönlüme sinen burdan istiyorum arada saat mesafede yok o yüzden kendi bilir zaten eşini dinler ama küs kalmayın :)

sırf vücut ısım yüksek olsun diye bile hamile olmak istiyor olabilirim çok üşüyorum ya ağlicam resmen

Hadıya ben o kadar degıl canım dedıgım gıbı sadece ayakalrım pekmez falan ıcsen canım belkı ısınırsın

Oyu ya geçmiş olsun canim...çok sinir. Eder öyle kazalar...ama Rabbim heyetinden korusun diyelim...:)

Kızlar bız bebıs varsa dıye kac gundur esımle beraber bıle olmuyoruz ne yapsak kı bu durumda bılemedım

Aynen canım bırde hazır cevaplar zaten hemen cevabı verıyorlar
Ay elisa çok guldum yaa... Aşık olmak için opmus... Cimcimeye bak deliiii :) ay aklıma nr geldi anasinifindayim... Zenci bir çocuk var sınıfta bizim.. her gün annelerimizden biri geliyor yardıma öyleydi sistem... Annemin geldiği gün bu çocuğun kakası gelmiş annem altını yikadi çocuk içeriye girdi bana doğru geliyor beni dudağımdan öpmeye Calisiyor ben kaçıyorum annneee diye diye ne komikti yaaa :):):)

Hadı ya bende bak buna cok guldum komıkmıs gercekten canım cocukluk ıstee ama sanada heyy masallah esmam o zamandan bılınclıymıssın
evet kuzum bızım cımcımede öyle yapmıs :)

Hadı ya bende bak buna cok guldum komıkmıs gercekten canım cocukluk ıstee ama sanada heyy masallah esmam o zamandan bılınclıymıssın
evet kuzum bızım cımcımede öyle yapmıs :)
Ay oyleydim tabeee elin zenci oğlana opturur muyum kendimi Hehehe korkmuştum kız ben...annemler benim önümde rahat rahat sarilmazdi bile küçüğüm diye zenci gelmiş beni dudaktan öpmeye calisiyor Hahaha :):)

Ay oyleydim tabeee elin zenci oğlana opturur muyum kendimi Hehehe korkmuştum kız ben...annemler benim önümde rahat rahat sarilmazdi bile küçüğüm diye zenci gelmiş beni dudaktan öpmeye calisiyor Hahaha :):)

Tabıkı sekerımmm korkarsın bır tane sencı ıllede opcem ıllede opcem dıye kosturuyor nasıl korkmayacan

Esmam bız esımle kac gundur beraber olmuyoruz bebk varsa bırsey olamsın dıye adette olmadım kasıkalrım yanma seklınde arada snaılanıyor ıcten ıce ben neyapyım bılemedım sımdı

onun dudaklarıda büyük büyüktür :) ben zencileri çok severim öyle deyince gülerlerdi ama kötü anlamda değil çocukları bana çok sevimli geliyorlar bir de tenleri pürüzsüzz saçlar kıvır :) eşimde zenci göre gösterir bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…