- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
o zaman canım soyle bı durum var eger tupun yarı tıkalı yarı acıksa sakın gebelık dusunme ya onu actır hallet çunku yarı kapalı oldugu durumda buyuk ıhtımalle dıs gebelık oluyor tup spermlerı gecırıyor ama döllenmıs yumurtqayı gecıremıyor dua edıcen yumurtan açık olan tupun ucunda olsun onu da nerden bılecen bılemedım % 50 tutturma sansın varTüpün 1i açık canım diğeri kapalı gibi dedi gibi ne demek bilmiyorm ama :) tamam cnm denicem
Hadı ya cok sevındım bın masallah Rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp estın kaygılım hemen acıklama ıstıyorum durumu nasıldı ne zaman test yaptı benı gıbımıydı ben hatırlayamdım
ben yerındde olsam kanda baktırırdım gunum gecmez dıosun ya o yuzden ben bı olcum yaptırdım yarın tekrarlıycam kı çıktı mı çıkmadı mı anlıyım eger oyle olmasa dııl 3 4 gun bı ay gecıkse amannn yıne adet olamadım derım hamılelık aklımın ucundan gecmez cunku çok oldu ıkı ay 3 ay adet olmadıgım olduysamda damla damla oldugumBen ılk korunmayı bıraktıgımda 4 gun gecıktım sonra duzenlı gıttı ama bu defa ne bılım hıc ıyı degılmıs boyle beklemek zaman gectıkce stres oluyor
durumu benim gibiydihatırlıyor musunn biz bu ay ov testi yaptık sürekli üstüste koyuyu gördü bi anormal dedi sonra test yaptırmıştı idrar yollarına baktırmak için ve negatifi görmüştü işte ondan sonra bebişi gelmişş :) senin durumunun sonu hayır olsunnn inşallah seninkide bu haberle sonlanır :)
ben yerındde olsam kanda baktırırdım gunum gecmez dıosun ya o yuzden ben bı olcum yaptırdım yarın tekrarlıycam kı çıktı mı çıkmadı mı anlıyım eger oyle olmasa dııl 3 4 gun bı ay gecıkse amannn yıne adet olamadım derım hamılelık aklımın ucundan gecmez cunku çok oldu ıkı ay 3 ay adet olmadıgım olduysamda damla damla oldugum
Cuma günü ne kadar güzel bir haber :) Allah hepimize bu haberi vereceğimiz günleri göstersin inşallah hayırlısıylaKIZLARRRRR BU HABERİ SİZE VERMEKTEN BÜYÜK SEVİNÇ DUYUYORUMM ÇÜNKÜ KENDİSİ TELEFONDAN ZOR GİRİYORR CUMANIN MÜBAREK HABERİİİ GELİYYOORRR VEE O KAN TESTİNDE NEGATİFİ AYIN ORTASINDA GÖRMESİNE RAĞMEN ŞİMDİ DEĞERİ 5BİNLERİİİ BULANNNN @sebebiumut tur :):):):):):EVETTTT KASIM AYININ İLK BEBİŞİ ALLAH SAĞLIĞI UZUN ÖMRÜYLE ANNESİNE BAĞIŞLASINNN YARABBİİMMM :):):) (tebrikleri sebebiumut u etiketleyip yapın isterseniz:)
yok celmıom da kanda baktır kurtul varsa var yoksa yok zaten yapacak bıseyımız yokkı en azından belırsızlıkten kurtulursun onune bakarsın boyle umut ve uzuntu arası bişey oluyo ınsan ne dusunecegını sasırıyosun eger benımkı gecıkmez dıosan bence gıt baktır kanda topık senlensın yaaaaHım anladım canım aklımı celıyorsun bak
yok celmıom da kanda baktır kurtul varsa var yoksa yok zaten yapacak bıseyımız yokkı en azından belırsızlıkten kurtulursun onune bakarsın boyle umut ve uzuntu arası bişey oluyo ınsan ne dusunecegını sasırıyosun eger benımkı gecıkmez dıosan bence gıt baktır kanda topık senlensın yaaaa
Hım anladım canım bır bakarsın senınde sonun bu haberle sonlanır demekkı senınde hala umudun var kuzum ınsalalh ıkımızde guzel haberler verebılırız :)
Cuma günü ne kadar güzel bir haber :) Allah hepimize bu haberi vereceğimiz günleri göstersin inşallah hayırlısıyla@sebebiumut
Benim kasıklarımda adet sancısı var pazartesi derim kırmızıları elisam
@kaygılım sen dıyorsunoglak_kadini dedıklerıne bugun kanda baktırımmı varsa cıkamrı
senin gibi düzenli gitsem sürekli ve böyle bu kadar gecikse ben kesin baktırmıştım ama idrarda görmeyi de beklemeni isterim aslında yani bilemedim senin gönlünden geçen neyse onu yap zaten biz ne desek boş :):)
Evet canım dun aksam yaptım
Ben git gellerdeyım kuzum bır akıl cıkısta acıle gıt yaptır dıyor bır akın yarınıda bekle yarın yaptır dıyor bır akıl haftayı bekle dıyor ne yapacagımı sasırdım esıme desem kızar bekle der pekı kanda kesın ne oldugu cıkarmı kı
olabılır ıkı saatte cıkar sonucun ben yarın sabah kendı druma gıtcem aradılar adet oldun mu dıye bende anlattım boyle boyle olçum yapıldı bu deger cıktı dedım yerleşmesını tamamlarsa hızla yukselır dedı bakalım yarın bellı olcak pazartesı yıne ölçturcem belırsızlık hıc bıtmıo kı hamılesın deger yukselecek mı kese gorunecekmı kalp atısı duyulacakmı ayyy ama guzel heyecan bunlarHım anladım aksam acılden baktırsammıkı
Ekliyorum canım..hayırlısı olsun
değil canım
Valla testlerle boşa uğraşmışız en güzeli gecikirsen şayet kana gideceksin
canım geçmiş olsun dilerim tıkalı olan da film sayesinde açılmıştır...anestezili mi oldu
canım benim teşekkür ederim...atanamasamda kolejlere başvurucam...
sağol kuzum inşallah güzel sonuçlar alırız doktordan
kuzum var gibi ama sen çok güvenme yine de
Valla eşine karşı dik dur derim ben...doğalgazlı bi evde yaşamak büyük bi avantaj...sakin sakin konuş ve istediğin evin avantajlarını anlat devamlı...unutma tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır kuzum...istemediğin bir evi de sakın alma çünkü kolay değiştirilebilen bişey değil...gerekirse onu ikna edene kadar ev alma canım
öyle oldu kuzum yorgunluktan gidemedim gidince anlayacağım ne olduğunu...teşekkür ederim ayrıca
sağol fıstık...yukarda da yazdım ekliyorum...hayırlı haberlerler alalım inşallah
geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin...iyi ki sigorta varmış...sıkma canını lütfen olan olmuş artık dilerim bir daha yaşamazsın
hakkaten yaaaa bu nedir arkadaş
teşekkürler kuzum kayıt çok basit oldu lakin tek sorun kaldı oda kalacak yer...hacettepe misafirhanesinde kalmayı planlıyorum umarım sıkıntı çıkarmazlar bana...adet söktürücüye soner verirse başlayacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?