2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Tüpün 1i açık canım diğeri kapalı gibi dedi gibi ne demek bilmiyorm ama :) tamam cnm denicem
o zaman canım soyle bı durum var eger tupun yarı tıkalı yarı acıksa sakın gebelık dusunme ya onu actır hallet çunku yarı kapalı oldugu durumda buyuk ıhtımalle dıs gebelık oluyor tup spermlerı gecırıyor ama döllenmıs yumurtqayı gecıremıyor dua edıcen yumurtan açık olan tupun ucunda olsun onu da nerden bılecen bılemedım % 50 tutturma sansın var

durumu benim gibiydi hatırlıyor musunn biz bu ay ov testi yaptık sürekli üstüste koyuyu gördü bi anormal dedi sonra test yaptırmıştı idrar yollarına baktırmak için ve negatifi görmüştü işte ondan sonra bebişi gelmişş :) senin durumunun sonu hayır olsunnn inşallah seninkide bu haberle sonlanır :)

Ben ılk korunmayı bıraktıgımda 4 gun gecıktım sonra duzenlı gıttı ama bu defa ne bılım hıc ıyı degılmıs boyle beklemek zaman gectıkce stres oluyor
ben yerındde olsam kanda baktırırdım gunum gecmez dıosun ya o yuzden ben bı olcum yaptırdım yarın tekrarlıycam kı çıktı mı çıkmadı mı anlıyım eger oyle olmasa dııl 3 4 gun bı ay gecıkse amannn yıne adet olamadım derım hamılelık aklımın ucundan gecmez cunku çok oldu ıkı ay 3 ay adet olmadıgım olduysamda damla damla oldugum

Hım anladım canım bır bakarsın senınde sonun bu haberle sonlanır demekkı senınde hala umudun var kuzum ınsalalh ıkımızde guzel haberler verebılırız :)

Hım anladım canım aklımı celıyorsun bak

Cuma günü ne kadar güzel bir haber :) Allah hepimize bu haberi vereceğimiz günleri göstersin inşallah hayırlısıyla @sebebiumut

Hım anladım canım aklımı celıyorsun bak
yok celmıom da kanda baktır kurtul varsa var yoksa yok zaten yapacak bıseyımız yokkı en azından belırsızlıkten kurtulursun onune bakarsın boyle umut ve uzuntu arası bişey oluyo ınsan ne dusunecegını sasırıyosun eger benımkı gecıkmez dıosan bence gıt baktır kanda topık senlensın yaaaa

Hım anladım aksam acılden baktırsammıkı

Hım anladım canım bır bakarsın senınde sonun bu haberle sonlanır demekkı senınde hala umudun var kuzum ınsalalh ıkımızde guzel haberler verebılırız :)

Benim kasıklarımda adet sancısı var pazartesi derim kırmızıları elisam

Cuma günü ne kadar güzel bir haber :) Allah hepimize bu haberi vereceğimiz günleri göstersin inşallah hayırlısıyla @sebebiumut

aminn canım çok mutlu oldum bendee sorma gitsinn çok mutluyum kendim kadar sevinerek verdim bu haberi rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah :)

@kaygılım sen dıyorsun oglak_kadini dedıklerıne bugun kanda baktırımmı varsa cıkamrı

senin gibi düzenli gitsem sürekli ve böyle bu kadar gecikse ben kesin baktırmıştım ama idrarda görmeyi de beklemeni isterim aslında yani bilemedim senin gönlünden geçen neyse onu yap zaten biz ne desek boş :):)

senin gibi düzenli gitsem sürekli ve böyle bu kadar gecikse ben kesin baktırmıştım ama idrarda görmeyi de beklemeni isterim aslında yani bilemedim senin gönlünden geçen neyse onu yap zaten biz ne desek boş :):)

Ben git gellerdeyım kuzum bır akıl cıkısta acıle gıt yaptır dıyor bır akın yarınıda bekle yarın yaptır dıyor bır akıl haftayı bekle dıyor ne yapacagımı sasırdım esıme desem kızar bekle der pekı kanda kesın ne oldugu cıkarmı kı

kanda kesin çıkar canım ama döllenmenin üstüne bi 6 7 gün geçtiyse diye biliyorum ben

Hım anladım aksam acılden baktırsammıkı
olabılır ıkı saatte cıkar sonucun ben yarın sabah kendı druma gıtcem aradılar adet oldun mu dıye bende anlattım boyle boyle olçum yapıldı bu deger cıktı dedım yerleşmesını tamamlarsa hızla yukselır dedı bakalım yarın bellı olcak pazartesı yıne ölçturcem belırsızlık hıc bıtmıo kı hamılesın deger yukselecek mı kese gorunecekmı kalp atısı duyulacakmı ayyy ama guzel heyecan bunlar

Misafirhane kampüsün içinde mi ? Çıkarmazlar herhalde diye tahmin ediyorum, sonuçta çok uzun bi süre değil.
Evet kendi doktorunla görüşmeden içmediğin iyi olmuş. Yalnız bu son 2 adet döneminde hepimizin adeti gecikti, bana çok ilginç geliyo bu durum. Sinerji mi desem rahim hazırlığı mı desem, stres mi desem bilemedim :S

Nilgünnnnümmm silik çizgi vaaaarrrrrrr, yarın sabah tekrarla testiiiii :) İnşallah hamişsin sennnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…