- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
çıkar kusum çıkar kanda varsa cıkar gec dollenme olmadıysa hemde 200 lerde bısey çıkar :)@kaygılım sen dıyorsunoglak_kadini dedıklerıne bugun kanda baktırımmı varsa cıkamrı
Kiz sen ne zaman 9 haftalik oldun hayyy maşallahÇıkmış olabilir abla...bir iki gün bekle yine yaparsın...koyulasmissa kutlama yaparız gariiii
Kuzum hala adet olmadıysan sabah yap yarın.
Kuzummm ya inan iyice heveslenmeye başladim rabbim yazmişsa olur yapicam yarin sabah bi test daha tmmNilgünnnnümmm silik çizgi vaaaarrrrrrr, yarın sabah tekrarla testiiiii :) İnşallah hamişsin sennnnnnnn
Kuzummm ya inan iyice heveslenmeye başladim rabbim yazmişsa olur yapicam yarin sabah bi test daha tmm
çıkar kusum çıkar kanda varsa cıkar gec dollenme olmadıysa hemde 200 lerde bısey çıkar :)
kanda kesin çıkar canım ama döllenmenin üstüne bi 6 7 gün geçtiyse diye biliyorum ben
olabılır ıkı saatte cıkar sonucun ben yarın sabah kendı druma gıtcem aradılar adet oldun mu dıye bende anlattım boyle boyle olçum yapıldı bu deger cıktı dedım yerleşmesını tamamlarsa hızla yukselır dedı bakalım yarın bellı olcak pazartesı yıne ölçturcem belırsızlık hıc bıtmıo kı hamılesın deger yukselecek mı kese gorunecekmı kalp atısı duyulacakmı ayyy ama guzel heyecan bunlar
elisa__ kaç gün geçti bebişim?
çıkar kusum çıkar kanda varsa cıkar gec dollenme olmadıysa hemde 200 lerde bısey çıkar :)
Kuzummm ya inan iyice heveslenmeye başladim rabbim yazmişsa olur yapicam yarin sabah bi test daha tmm
AynenKızlar hepimizin adeti gecikip negatifi görüyoruz, ne işşşşş????
Kızlar hepimizin adeti gecikip negatifi görüyoruz, ne işşşşş????
MINIKKUS1 kuzum nasılsın? Ovulasyon testleri bende hiç silik olmuyor. Benim zaten havalardan herhalde adet döngüm şaştı kime sorsam bu ay hep geç olmuş. Bir daha ovulasyon testi yok 2 günde bir ilişki var.
KIZLARRRRR BU HABERİ SİZE VERMEKTEN BÜYÜK SEVİNÇ DUYUYORUMM ÇÜNKÜ KENDİSİ TELEFONDAN ZOR GİRİYORR CUMANIN MÜBAREK HABERİİİ GELİYYOORRR VEE O KAN TESTİNDE NEGATİFİ AYIN ORTASINDA GÖRMESİNE RAĞMEN ŞİMDİ DEĞERİ 5BİNLERİİİ BULANNNNsebebiumut tur :):):):):): EVETTTT KASIM AYININ İLK BEBİŞİ ALLAH SAĞLIĞI UZUN ÖMRÜYLE ANNESİNE BAĞIŞLASINNN YARABBİİMMM :):):) (tebrikleri sebebiumut u etiketleyip yapın isterseniz:)
Benim bata kaldı 5 gün. Göğüslerde hassasiyet başladı bile. Kırmızı kart geliyorum diyorrrrrrrr
çok güzel bir haber bu...........Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah...günü güzel bir haberle bitirmiş oluyoruz ...(ben etiketliyemedim neden beceremedim anlamadım)
canım iyiyim sen nasılsın ? ben 35.günümdeyim ov testim silikti dünde. ama şu var sebebi umut hamiş ve ov testindeki çizgi koyu yani resmen yumurtanın çatladığı günkü gibi :) bende ov testlerini bitirdim nerdeyse bugün yarın adet olursam 2 günde 1 e devam gerçi 5günde 1 den 2 ye düşmek zor olacak amaen güzeli ov tarihi hesaplamadan test yapmadan geçen ay ben karar verdim :)
gelsinlerrr canına gelsinlerr bu ay bizi maskota çevirdiler maddi manevi zarar uğrattılar topiği bu nasıl iş :) hemde o belirtileri sayma hemen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?