2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

MINIKKUS1 kuzum nasılsın? Ovulasyon testleri bende hiç silik olmuyor. Benim zaten havalardan herhalde adet döngüm şaştı kime sorsam bu ay hep geç olmuş. Bir daha ovulasyon testi yok 2 günde bir ilişki var.

çıkar kusum çıkar kanda varsa cıkar gec dollenme olmadıysa hemde 200 lerde bısey çıkar :)

Anladım canım ama cesaret edemıyorum sanırım haftayı bekleyecegım :)

kanda kesin çıkar canım ama döllenmenin üstüne bi 6 7 gün geçtiyse diye biliyorum ben

Anladım canım ama sanırım bekleyecegım esımde kızar sımdı bekle der :)

Evet Canım onlar guzel heyecanlar ınsallh yuksek degerler gorursun

elisa__ kaç gün geçti bebişim?

Bugun 3 gun gecıyor kuzum

çıkar kusum çıkar kanda varsa cıkar gec dollenme olmadıysa hemde 200 lerde bısey çıkar :)

Bekleyelım bakalım canım

canım iyiyim sen nasılsın ? ben 35.günümdeyim ov testim silikti dünde. ama şu var sebebi umut hamiş ve ov testindeki çizgi koyu yani resmen yumurtanın çatladığı günkü gibi :) bende ov testlerini bitirdim nerdeyse bugün yarın adet olursam 2 günde 1 e devam gerçi 5günde 1 den 2 ye düşmek zor olacak ama en güzeli ov tarihi hesaplamadan test yapmadan geçen ay ben karar verdim :)

Benim bata kaldı 5 gün. Göğüslerde hassasiyet başladı bile. Kırmızı kart geliyorum diyorrrrrrrr

çok güzel bir haber bu...........Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah...günü güzel bir haberle bitirmiş oluyoruz ...(ben etiketliyemedim neden beceremedim anlamadım)

Annem dün whatsapptan yazmış bana vereceğin bebiş haberi var mı diye bende yok dedim bu ara sürekli fallarımda bebek çıkıyor dedi. Valla olsa söylerim ama her ay hüsran dedim. O da kafaya takmayın onu düşünmeyin dedi. Doktorlar psikolojik diyormuş.

gelsinlerrr canına gelsinlerr bu ay bizi maskota çevirdiler maddi manevi zarar uğrattılar topiği bu nasıl iş :) hemde o belirtileri sayma hemen :)

Yetti gari amaaaaaaaaaaaaa, ayyyyyyyyy bana fenalık geldi yumuş zamanı kovalamaktan da yumoş günleri görev gibi ilişkiye girmekten de. Öbür aydan itibaren saldım çayıra yapıyorum ben kızzzlarrr, yumoş mumoş hesaplamadan beraber olucam kocişimleeee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…