2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Aynen kuzu bende hesaplamıyorum artık bu ay hiç bişiy yok. Bitti zaten ovulasyon falan kalmadı elimde. Çok mutluyum. İnşallah bizde alıcaz güzel haberi havalar serinledi umutlar artsın çünkü soğuk havada daha kolay oluyormuş.

Aynen kuzum, ben de test mest almıyorum daha da. Benim elimde de 3-5 tane ovü kaldı, ama yapmıcam onları bile. Kocişimle bebek amaçsız birlikte olamaz oldum. Çok kötü bi şey bu. Kendimize yazık. Aminnnnnn inşallahhhhh

Bende iyiyim kuzu. Ovulasyon testi eğer ki yumurtlamadaki gibi koyuysa hemen gebelik testi yapmalısın. countryrose 'un öyle çıkmıştı biliyorsun ki. Annem dediki rahim kendini önce hazırlarmış. Hazır olduktan sonra bebek olurmuş.

Aynen öyle ve beni gerçekten yordu bu durum. Beynim yoruldu düşünmekten nasıl bebek olsun. Bu ay adetim bile çok garip geldi. 2 gün sadece kırmızı gördüm sonra gelmedi sonra hep kahve akıntı geldi bugün sarı akıntı geldi ve sonunda kesildi bitti.

bende öyle düşünüyorum hatta 2 günde 1 dende vazgeçin kafanıza göre olsun. ben sözümde durup battan sonra güzel güzel kafama göre yaşayacağım zaten biz oldum olası düzenli ilişki yaşamadık kafadan bebeği atıp biz bi sene daha düşünmüyoruz diye karar almış gibi takılıp öyle rahat ama korunmasız ilişki yaşayacağım en güzeli bu :)

Ofs işte bilmiyorm canım yarı kapalı fln demedi kapalı olabilir biri dedi şaşırdım bişe soramadm o an ama doktor çalısmalara devam dedi

canım benim değil sebebiumutun öyle çıktı ve testlerdede hamiş çıktı aynı countryrose gibi :) rahim hazırlasın bencede kendini bende düşük geçirdim sonuçta bir ay mola verdim böylece ikinci ayda dinlenmiş olur :)

Evet ya iki günde birden de vagzeçtim şuan. Bilmeyim bu çocuk 16'sındakinden mi oldu 18'indekinden mi? Tutmucam tarihe falan bakmıcam.

BAŞLARIZZZ BÖYLE İŞE BAKIN BU AY BIRAKALIM OV GÜNÜ SAT GÜNÜ BAT GÜNÜ LİSTEDE DURALIM AMA BOŞVERİN GİTSİN BEN ARTIK NE BATI HESAPLICAM NE OV GÜNÜNÜ KESİN KARAR VERDİM KOCAMLA İSTEDİĞİM ZAMAN BİRLİKTE OLUCAM TADINI ÇIKARICAM ZATEN BİZ HEP ÖYLE YAPIYORUZ GÜNÜ POZİYONU HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL İSTEDİĞİMİZ ZAMANSA OLUYOR SAAT GEÇ OLUNCA YATIP BEKLEMİYORUM BİLE HİÇ OLACAK OLAN OLUR ALLAH NE ZAMAN KISMET EDERSE BIRAKALIM BU İŞLERİ BU AY Mogami Lovely35 Tospaaa :))

Anladım, tuhaf tuhaf şeyler yaşıyoruz işte. O kadar kafaya takmanın sonucu böyle oluyomuş demek ki.

KIZLAR ADET OLUYORMUSUM GIBI OLUYORUM KESIN ADET OLDUM DIYORUM GIDIYORUM HICBIRSEY YOK VE SUAN ÖYLE BIR HALSIZLIK COKTUKI SADECE UYUMAK ISTIYORUM ARADA SANCIMDA OLUYOR

kızlar yaa bgn eşimden bi tel geldi iş arkadası vardı 2 yaslarında ikiz bebekleri varmıs n- bi kız bi oğlan sanırım tüp bebek zamanında sehir dışına gidip gelmişler neyse oğlan olan cekyatın üst kısmından arka boluğa doğru sarkmıs sanırım duvarla çekyat arasına bası sıkışmıs ölmüş ne kadar üzüldm anlatamam ates düştüğü yeri yalsada bebek isteyen biri olarak çıooook üzüldm ALLAH kimseyi evladı ,le sınamasn olmayanlara hayırlı evlat nasip etsin olanlarınkini bağışlasın

Ayyy canım Rabbm aılesıne sabır versın kımseye evlat acısı yasatmasın herkesın evladını aılesıne bagıslasın

Okuyunca kanım dondu resmen, Allah kimseyi evladıyla sınamasın

bu konuda sana katılıyorum belırsızlık cok kotu bence kan testı yapmalısın bosa beklıyorsun

Canım esıme sımdı hastahaneye ugrayıp gelecem desem kızar bekle dıyor belkı adet olurum bellı olmaz en ıyısı haftaya kadar beklemek sanırım zor olacak ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…