Yetti gari amaaaaaaaaaaaaa, ayyyyyyyyy bana fenalık geldi yumuş zamanı kovalamaktan da yumoş günleri görev gibi ilişkiye girmekten de. Öbür aydan itibaren saldım çayıra yapıyorum ben kızzzlarrr, yumoş mumoş hesaplamadan beraber olucam kocişimleeee.
Aynen kuzu bende hesaplamıyorum artık bu ay hiç bişiy yok. Bitti zaten ovulasyon falan kalmadı elimde. Çok mutluyum. İnşallah bizde alıcaz güzel haberi havalar serinledi umutlar artsın çünkü soğuk havada daha kolay oluyormuş.
canım iyiyim sen nasılsın ? ben 35.günümdeyim ov testim silikti dünde. ama şu var sebebi umut hamiş ve ov testindeki çizgi koyu yani resmen yumurtanın çatladığı günkü gibi :) bende ov testlerini bitirdim nerdeyse bugün yarın adet olursam 2 günde 1 e devam gerçi 5günde 1 den 2 ye düşmek zor olacak amaen güzeli ov tarihi hesaplamadan test yapmadan geçen ay ben karar verdim :)
Aynen kuzum, ben de test mest almıyorum daha da. Benim elimde de 3-5 tane ovü kaldı, ama yapmıcam onları bile. Kocişimle bebek amaçsız birlikte olamaz oldum. Çok kötü bi şey bu. Kendimize yazık. Aminnnnnn inşallahhhhh
Annem dün whatsapptan yazmış bana vereceğin bebiş haberi var mı diye bende yok dedim bu ara sürekli fallarımda bebek çıkıyor dedi. Valla olsa söylerim ama her ay hüsran dedim. O da kafaya takmayın onu düşünmeyin dedi. Doktorlar psikolojik diyormuş.
o zaman canım soyle bı durum var eger tupun yarı tıkalı yarı acıksa sakın gebelık dusunme ya onu actır hallet çunku yarı kapalı oldugu durumda buyuk ıhtımalle dıs gebelık oluyor tup spermlerı gecırıyor ama döllenmıs yumurtqayı gecıremıyor dua edıcen yumurtan açık olan tupun ucunda olsun onu da nerden bılecen bılemedım % 50 tutturma sansın var
Bende iyiyim kuzu. Ovulasyon testi eğer ki yumurtlamadaki gibi koyuysa hemen gebelik testi yapmalısın.countryrose 'un öyle çıkmıştı biliyorsun ki. Annem dediki rahim kendini önce hazırlarmış. Hazır olduktan sonra bebek olurmuş.
bende öyle düşünüyorum hatta 2 günde 1 dende vazgeçin kafanıza göre olsun. ben sözümde durup battan sonra güzel güzel kafama göre yaşayacağım zaten biz oldum olası düzenli ilişki yaşamadık kafadan bebeği atıp biz bi sene daha düşünmüyoruz diye karar almış gibi takılıp öyle rahat ama korunmasız ilişki yaşayacağım en güzeli bu :)
Aynen öyle ve beni gerçekten yordu bu durum. Beynim yoruldu düşünmekten nasıl bebek olsun. Bu ay adetim bile çok garip geldi. 2 gün sadece kırmızı gördüm sonra gelmedi sonra hep kahve akıntı geldi bugün sarı akıntı geldi ve sonunda kesildi bitti.
ınsallah bebeısın gelıyordur canım benımKIZLAR ADET OLUYORMUSUM GIBI OLUYORUM KESIN ADET OLDUM DIYORUM GIDIYORUM HICBIRSEY YOK VE SUAN ÖYLE BIR HALSIZLIK COKTUKI SADECE UYUMAK ISTIYORUM ARADA SANCIMDA OLUYOR
ınsallah bebeısın gelıyordur canım benım
kızlar yaa bgn eşimden bi tel geldi iş arkadası vardı 2 yaslarında ikiz bebekleri varmıs n- bi kız bi oğlan sanırım tüp bebek zamanında sehir dışına gidip gelmişler neyse oğlan olan cekyatın üst kısmından arka boluğa doğru sarkmıs sanırım duvarla çekyat arasına bası sıkışmıs ölmüş ne kadar üzüldm anlatamam ates düştüğü yeri yalsada bebek isteyen biri olarak çıooook üzüldm ALLAH kimseyi evladı ,le sınamasn olmayanlara hayırlı evlat nasip etsin olanlarınkini bağışlasın
bu konuda sana katılıyorum belırsızlık cok kotu bence kan testı yapmalısın bosa beklıyorsunİnşallh canım ya bebıs yoksada su adet gelsınnn
Okuyunca kanım dondu resmen, Allah kimseyi evladıyla sınamasınkızlar yaa bgn eşimden bi tel geldi iş arkadası vardı 2 yaslarında ikiz bebekleri varmıs n- bi kız bi oğlan sanırım tüp bebek zamanında sehir dışına gidip gelmişler neyse oğlan olan cekyatın üst kısmından arka boluğa doğru sarkmıs sanırım duvarla çekyat arasına bası sıkışmıs ölmüş ne kadar üzüldm anlatamam ates düştüğü yeri yalsada bebek isteyen biri olarak çıooook üzüldm ALLAH kimseyi evladı ,le sınamasn olmayanlara hayırlı evlat nasip etsin olanlarınkini bağışlasın
bu konuda sana katılıyorum belırsızlık cok kotu bence kan testı yapmalısın bosa beklıyorsun
sana yazık canım ya ınankı gun gectıkce daha zor oluyorCanım esıme sımdı hastahaneye ugrayıp gelecem desem kızar bekle dıyor belkı adet olurum bellı olmaz en ıyısı haftaya kadar beklemek sanırım zor olacak ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?