evet cnm eşim bana söylediğinde bnde öyle oldm hala şokundaymOkuyunca kanım dondu resmen, Allah kimseyi evladıyla sınamasın
Allah sabır versınevet cnm eşim bana söylediğinde bnde öyle oldm hala şokundaym
sana yazık canım ya ınankı gun gectıkce daha zor oluyor
Yaa büyüdük teyzesiii...Kiz sen ne zaman 9 haftalik oldun hayyy maşallah
Bence bekle canım. Hepimiz sabırsızlanıyoruz bir an önce güzel haberleri alalım diye ama negatifi görünce de üzülüyoruz. Hayırlısıyla gelmiş olsunlar da varsın geç öğrenelim.Canım esıme sımdı hastahaneye ugrayıp gelecem desem kızar bekle dıyor belkı adet olurum bellı olmaz en ıyısı haftaya kadar beklemek sanırım zor olacak ama
Bence bekle canım. Hepimiz sabırsızlanıyoruz bir an önce güzel haberleri alalım diye ama negatifi görünce de üzülüyoruz. Hayırlısıyla gelmiş olsunlar da varsın geç öğrenelim.
Kizlar çarşamba günü kahverengi lekelenmem olduğunu yazmistim ertesi günü doktora gittim karindan ve vajinal bakti vajinal ultrasonda kalp atisi duyamadik (kendi doktorumda 5+5 te kalp atisini ekranda gormustuk) beta HCG 139000 cikti doktorum simdilik korkulucak bisey olmadigini söyledi ama bu değerde alttan kalp atisi duymamak benim bütün Hevesimi aldi maalesef yarin tekrar beta HCG yapicaz artis var mi diye sizden yorum bekliyorum kendimi hazirlamaki istiyorum en kotusune
kızlar yaa bgn eşimden bi tel geldi iş arkadası vardı 2 yaslarında ikiz bebekleri varmıs n- bi kız bi oğlan sanırım tüp bebek zamanında sehir dışına gidip gelmişler neyse oğlan olan cekyatın üst kısmından arka boluğa doğru sarkmıs sanırım duvarla çekyat arasına bası sıkışmıs ölmüş ne kadar üzüldm anlatamam ates düştüğü yeri yalsada bebek isteyen biri olarak çıooook üzüldm ALLAH kimseyi evladı ,le sınamasn olmayanlara hayırlı evlat nasip etsin olanlarınkini bağışlasın
Yaa büyüdük teyzesiii...maaşAllah barekAllah... 3.aya girdik.. hatta bu pazar 10.haftaya gireceğiz ohh diyorum bulantlars Kaldi 3 haftacik...:)
Kizlar çarşamba günü kahverengi lekelenmem olduğunu yazmistim ertesi günü doktora gittim karindan ve vajinal bakti vajinal ultrasonda kalp atisi duyamadik (kendi doktorumda 5+5 te kalp atisini ekranda gormustuk) beta HCG 139000 cikti doktorum simdilik korkulucak bisey olmadigini söyledi ama bu değerde alttan kalp atisi duymamak benim bütün Hevesimi aldi maalesef yarin tekrar beta HCG yapicaz artis var mi diye sizden yorum bekliyorum kendimi hazirlamaki istiyorum en kotusune
Aman Allahım..... Şok oldum şok.... Rabbim sabır versin aileyekızlar yaa bgn eşimden bi tel geldi iş arkadası vardı 2 yaslarında ikiz bebekleri varmıs n- bi kız bi oğlan sanırım tüp bebek zamanında sehir dışına gidip gelmişler neyse oğlan olan cekyatın üst kısmından arka boluğa doğru sarkmıs sanırım duvarla çekyat arasına bası sıkışmıs ölmüş ne kadar üzüldm anlatamam ates düştüğü yeri yalsada bebek isteyen biri olarak çıooook üzüldm ALLAH kimseyi evladı ,le sınamasn olmayanlara hayırlı evlat nasip etsin olanlarınkini bağışlasın
Evet canım sabırsızlanıyor bu defa esımı dınleyıp bekleyecegım canım aftaya kadar olmazsam bırde belırtılerım olursa umutlanıırm
diğer topikte ayşegül var yaklaşık 2 aylık hamile ve doktora gitmiyo bekliyo hem keseyi hem bebeği hemde kalp atışlarını duymak için bi onun sabrına bide seninkine hayran kaldım :)
Allah Allah görünmüş daha önce diyorsun demek ki bu doktorun ultrason cihazında var bir sıkıntı...yani aklıma bu geldi...sonuçta daha önce gormussun o yetiyor .. olumsuz düşünme lütfen... Her şey güzel 'olacak inşaAllah.. ben kalp atışını karından 6 +1 ken gordum ama çok minikti sonra tekrar 7+4 te gördük çok netti... Telaş yapma canim...Kizlar çarşamba günü kahverengi lekelenmem olduğunu yazmistim ertesi günü doktora gittim karindan ve vajinal bakti vajinal ultrasonda kalp atisi duyamadik (kendi doktorumda 5+5 te kalp atisini ekranda gormustuk) beta HCG 139000 cikti doktorum simdilik korkulucak bisey olmadigini söyledi ama bu değerde alttan kalp atisi duymamak benim bütün Hevesimi aldi maalesef yarin tekrar beta HCG yapicaz artis var mi diye sizden yorum bekliyorum kendimi hazirlamaki istiyorum en kotusune
Eğer erkekse 12.haftada belli olma ihtimali yüksek canim...:)cinsiyeti ne zaman belli olcak yaa
BAŞLARIZZZ BÖYLE İŞE BAKIN BU AY BIRAKALIM OV GÜNÜ SAT GÜNÜ BAT GÜNÜ LİSTEDE DURALIM AMA BOŞVERİN GİTSİN BEN ARTIK NE BATI HESAPLICAM NE OV GÜNÜNÜ KESİN KARAR VERDİM KOCAMLA İSTEDİĞİM ZAMAN BİRLİKTE OLUCAM TADINI ÇIKARICAM ZATEN BİZ HEP ÖYLE YAPIYORUZ GÜNÜ POZİYONU HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL İSTEDİĞİMİZ ZAMANSA OLUYOR SAAT GEÇ OLUNCA YATIP BEKLEMİYORUM BİLE HİÇ OLACAK OLAN OLUR ALLAH NE ZAMAN KISMET EDERSE BIRAKALIM BU İŞLERİ BU AY @Mogami @Lovely35Tospaaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?