2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canım esıme sımdı hastahaneye ugrayıp gelecem desem kızar bekle dıyor belkı adet olurum bellı olmaz en ıyısı haftaya kadar beklemek sanırım zor olacak ama
Bence bekle canım. Hepimiz sabırsızlanıyoruz bir an önce güzel haberleri alalım diye ama negatifi görünce de üzülüyoruz. Hayırlısıyla gelmiş olsunlar da varsın geç öğrenelim.

Bence bekle canım. Hepimiz sabırsızlanıyoruz bir an önce güzel haberleri alalım diye ama negatifi görünce de üzülüyoruz. Hayırlısıyla gelmiş olsunlar da varsın geç öğrenelim.

Evet canım sabırsızlanıyor bu defa esımı dınleyıp bekleyecegım canım aftaya kadar olmazsam bırde belırtılerım olursa umutlanıırm

Kizlar çarşamba günü kahverengi lekelenmem olduğunu yazmistim ertesi günü doktora gittim karindan ve vajinal bakti vajinal ultrasonda kalp atisi duyamadik (kendi doktorumda 5+5 te kalp atisini ekranda gormustuk) beta HCG 139000 cikti doktorum simdilik korkulucak bisey olmadigini söyledi ama bu değerde alttan kalp atisi duymamak benim bütün Hevesimi aldi maalesef yarin tekrar beta HCG yapicaz artis var mi diye sizden yorum bekliyorum kendimi hazirlamaki istiyorum en kotusune

Canım hemen olumsuz dusunme dur daha erken kendıne stres yapma yarın Allah'ın ıznıyle degerın yukselmıs olur fazla fazla degerler gorebılırsın daha gec gunlerde duyanlar bıle oluyor

Ahhhh canım yaaaa.Allah ailesine sabır versin

canım bak dr unda demiş korkulacak birşey yok diye...boşuna strese sokma kendini ....Yarın iyi haberler alırsın inşallah.

Aman Allahım..... Şok oldum şok.... Rabbim sabır versin aileye

Evet canım sabırsızlanıyor bu defa esımı dınleyıp bekleyecegım canım aftaya kadar olmazsam bırde belırtılerım olursa umutlanıırm

diğer topikte ayşegül var yaklaşık 2 aylık hamile ve doktora gitmiyo bekliyo hem keseyi hem bebeği hemde kalp atışlarını duymak için bi onun sabrına bide seninkine hayran kaldım :)

diğer topikte ayşegül var yaklaşık 2 aylık hamile ve doktora gitmiyo bekliyo hem keseyi hem bebeği hemde kalp atışlarını duymak için bi onun sabrına bide seninkine hayran kaldım :)

:) Valla canım ben test ıcınde beklerdım bıraz daha ama sızın ısrarınız ustune ben yaptım cunku cesaret edemıyorum test yapmaya bende suan onumuzdekı hafta hatta carsambaya kadar beklemeyı dusunuyorum canım evde test yaparım cıft cızgıyı gorup dogru kana gıderım aslında dıger aylarda hemen ogrenmek ıstıyordum ama bu ay bır sakınlık var bende bılemeıdm :)

Allah Allah görünmüş daha önce diyorsun demek ki bu doktorun ultrason cihazında var bir sıkıntı...yani aklıma bu geldi...sonuçta daha önce gormussun o yetiyor .. olumsuz düşünme lütfen... Her şey güzel 'olacak inşaAllah.. ben kalp atışını karından 6 +1 ken gordum ama çok minikti sonra tekrar 7+4 te gördük çok netti... Telaş yapma canim...

cemrem15 ve elisa__ peki bu degerle alttan kalp atisi duymak gerekmez miydi acikcasi kendimi hazırlamak istiyorum

Duymayada bılırsın canım herkesınkı farklı oluyor cunku bu ıs bıraz sbaır ısı gonul rahatlıgıyla sabırla beklemek lazım dur daha kucuk annesı bırazcık zaman ver buyusun kalp atısınıda duyarsın hareketlerınıde gorursun yeterkı zaman ver beslenmene dıkkat et bırtane yumurta bır muz yemek gunde cok ıyıymıs sakın stres yapma bu zarar verır sıze

Aynen canımın içi, ben de o kararı aldım. Kafayı yiyeceğiz yoksa. Stres stres nereye kadar. Olursa olur, olmazsa da takdir-i ilahi demek lazım. Allah kimseye kaldıramayacağı dert vermezmiş. Bunda da vardır bi hayır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…