2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

canım bak hiçbir gebelik diğerine benzemiyor.Ben 3 ay önce düşük yaptığımda değerim kaçtı bilmiyorum ama en azından dr um hiç umut vermemişti bana.Senin ki sorun yok demiş o yüzden korkma sen.Bir de 5.haftada görmüşsün ilk atışı erken bir hafta zaten.Ben 8 hatta 9.haftada duyanlar biliyorum.Bir de bebeğin anlık strese girmesi diye birşey var.Yani sadece o an için atışı görememiş olabilirsiniz çünkü değerin iyi.Zor ama sen kendini strese sokmamaya çalış bebiş de rahatlasın.Allahın izniyle bişey olmıcak bebişine
cemrem15 ve elisa__ peki bu degerle alttan kalp atisi duymak gerekmez miydi acikcasi kendimi hazırlamak istiyorum

elisa__ hadi bakalım daha bi haber yokmuş.. bı-u aralar bizim sokaklar köpek kaynıyor 9 tane grupa geziyo ve insanlara saldırıyor mahallede birinin dişi köpeği var ona geliyorlar çok korkuyorum

Selam canim nasilsin? Ovulasyon testini ben genellikle sabah yapiyorum ayni saatte yapilmasini oneriyorlar...
İyiyim canım ama kafam karıştı az ....sen nasılsın...dun test yaptım ikinci çizgi yeterince belli idi neredeyse ilk çizgi kadar ama hep saat 5 de yapıyordum bugün işim vardı saat 3 de yapmak zorunda kaldım ikinçi çizgi yok denecek kadar az neden acaba saat farkından mı sıvı da almadım

Selam kızlarr ben bugün bir şapşilik yaptım yine erken gebelik testi aldım fortest diye onu yaptım ve sonuç negatif tabikii bütün heyecan heves beklenti hepsi bir anda gitti üzüntüde cabası bata daha 6 gün var ve ben artık batı bekliyorum olmadı bilimsel çalışmada olmadı yum testleri, vücut ısı testleri filan hava çıktı

Canım en iyisi batı beklemek ama sabredemiyoruz ki

Daha varmış kuzum... Erken gebelik faso fiso diyeyim ben sana... Normal testler bile çıkarıyor günunde.. üzülme şimdiden hiç bir şey belli değil daha...

Selam kizlar ben gecmisi okuyup gelene kadar herkes kaybolmus.cok yogun calisiyorum yorumlara katilamiyorum uzaktan takip ediyorum.bugun kadin doktoruna zorlada olsa randevu aldim.tsh dusurmek icin ilac yazdirdim.vajinadaki koku icin de krem yazdi.bu ay ilaclarla gecicek bebis beklentim yok tsh ne zaman duser bilmiyorum.2.30 cikmisti hamilelik icin en iyisi 1-1.5 mus oyle soyledi.esim sperm testine gidicek iyi cikarsa buyuk ihtimal tsh yi bekliycez.

Selam tatlim nasilsin hakkinda hayirlisi olsun ilacla duser tsh esinin testide guzel cikar insallah bende cok giremiyorum gelen giden oluyor hala eve yeni geldim

canım açıkçası ovulasyon testlerine benim çok fazla güvenim kalmadı ben clearblue dijital göstergeli olandan kullandım geçen ay , 19 ekimde yumurtladığımı gösterdi yani gülen yüz o gün çıktı ertesi gün yoktu. Anladım ki 19 unda yumurtladım... fakat normalde hamilelik yoksa yumurtlamadan 14 gün sonra kesin adet olman lazımdı yani 3 kasımda olmam lazımdı . Bugün ayın 7si hala adet olmadım... hamile de değilim kan testi idrar testi hepsini yaptım. Demekki yumurtlama günün tam bilememiş... artık olduğuna bırakıyorum gün aşırı olduktan sonra Allah da nasip ederse olur zaten , çok düşününce kafaya takınca olacağı varsa da olmuyor malesef

geçti ama arada oluyor acaba otururken eğiliyorum pantolondan mı diyorum ama evde fln da olursa doktora gideceğim
Senin göbegn düşmüş heralde cnm ondan ağrıyo bilen birine çektir.aç karnına ayakta su içmekten bide açken çok fazla ağırlık kaldırırsan zorlanmadayla düşer ben öyle biliyorum.Kendin yere otur ayaklarını uzat veyanlara dogru aç kollarını ayak baş parmağını tutacak kadar uzat tut ve poponu yerden kaldırmadan yeri öpecek kadar öne doğru eğil bunu birkaç defa yap biraz rahatlarsın.annem öyle yaptırırdı karnımız ağrıdıgında

Selam tatlim nasilsin hakkinda hayirlisi olsun ilacla duser tsh esinin testide guzel cikar insallah bende cok giremiyorum gelen giden oluyor hala eve yeni geldim
Hayirlisi canim bi sure kafam rahat olucak beklenti icinde degilim.sorma herkes hasta gripten bi saglam benim isler bana yigildi.yarin evdeyim temizlik camasir var.kadinlarin isi zor disarda calis evde calis cocuk yap.(daha beceremedik )kocalar ayri cocuk zaten.ruhum yoruldu.

NE de güzel yazmışsın canım ... walla al benden de o kadar :)

Bende gecen ay ayni testten yapmistim.16 ve 17.gun gulen yuzu gordum 18. Gun yoktu ysni catlamisti.tam 14 gun sonra adetim sokuldu.galiba herkeste ayni olmuyor

Senin icin daha zor ben calismadigim halde isleri yetistiremiyorum kv kolunu kirinca iki evin isi bana kaldi gelen gidende cabasi elim sudan cikmiyor yemek yap cay yap babanne var iyiki oda olmasa hepten zorlanirdim canim ya kiyamam sende dikkat et kendine evet eslerde cocuk gibi bende sikildim valla bende saldim cayira yapicam bu ay olursa olur olmazsada kendi bilir batimi bile hesaplamadim yum hesabida yapmayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…