Hosgeldin tatlim iyiyim sen nasilsinIyi akşamlar kızlar nasılsınız ben geldim?
Gelen gidenle ugrasmak ta zor iki ev isi.hic sevmem ev isi yapmayi.sadece yemek yapmayi severim.allah kolaylik versin kv nede sifa.hemencecik iylesirde sende rahatlarsin canim.Senin icin daha zor ben calismadigim halde isleri yetistiremiyorum kv kolunu kirinca iki evin isi bana kaldi gelen gidende cabasi elim sudan cikmiyor yemek yap cay yap babanne var iyiki oda olmasa hepten zorlanirdim canim ya kiyamam sende dikkat et kendine evet eslerde cocuk gibi bende sikildim valla bende saldim cayira yapicam bu ay olursa olur olmazsada kendi bilir batimi bile hesaplamadim yum hesabida yapmayacagim
Sorma ben de isten geldim acaip de yogun bir gundu cok yorulmustum.. Benden yaklasik 40 dk sonra esim geldi cok acim sofra hazir degilmi demez mi benim simsekler cakti iyice..Gel dedim bugun yemegi sen yapiyorsun artik yumurtami kirarsin bilmem dedim... Saninki onunki is o yoruluyo da bizimki is degil:) bu nasil esitliktir boyle :)Oyle gercekten isten geldim bizimki hastayim diye yatti.eve adim attim ilk cumle askim aciktimmm.bundan iyi cocukmu olur:)
Boşbulduk canim benim hep iyi olasın ama ben iyi değilim ya.Hosgeldin tatlim iyiyim sen nasilsin
Canim sen daha adet olmadin mi sadece cok az oldu demistin.bence bi kan testi yaptir ya da doktora danis.hamile degilsen nedenini ogren derim.Bu gün bende fena ağrılar oldu adet döneminde olan sancılar bu gün oldu bende belim ağrıyor vallahi göğüslerim büyümüş sanki acaba nedeni ne ola bilir bilen varmı aranızda canlarım?
Ev isi yapmayi swverimde 2 ev olunca zor oluyor kv nin evinden benimkine pek sira gelmiyor dun hic yapamadim bugunde yarim saat once geldim belim agriyor kalkip yapasim yok insallah cabuk iyilesirGelen gidenle ugrasmak ta zor iki ev isi.hic sevmem ev isi yapmayi.sadece yemek yapmayi severim.allah kolaylik versin kv nede sifa.hemencecik iylesirde sende rahatlarsin canim.
Hayirdir tatlim neden iyi degilsinBoşbulduk canim benim hep iyi olasın ama ben iyi değilim ya.
Aynen iki taraf calisinca isler de esit olmali.gerci ben hayatta mutfaga sokmam.daha cok is cikiyor dagitiyor ortaligi.suc bizde alistirdik boyle.olse acliktan gidip bse de yapmaz.bende kiyamiyorum yapiyorum.ahhh bizz kadinlar anne olmasak da hep icimizde dogustan bu duygu var.Sorma ben de isten geldim acaip de yogun bir gundu cok yorulmustum.. Benden yaklasik 40 dk sonra esim geldi cok acim sofra hazir degilmi demez mi benim simsekler cakti iyice..Gel dedim bugun yemegi sen yapiyorsun artik yumurtami kirarsin bilmem dedim... Saninki onunki is o yoruluyo da bizimki is degil:) bu nasil esitliktir boyle :)
anladım canım sağl doktorun insafına kalmış artık....çünkü daha hiç kontrol olmadım öyle...adetken diyorsun ama ben bir ilk, adetim bitince gitmek zorundayım sıkıntı olmasın eğer öyle uygun görürse diğer aya giderim artık...başka şekilde kntrol eder belki...ya ben netten yine baktım bu mollerle ilgilide bu kk kulübünde doktorum teki şey yazmış 6 ay bekleyin 6 ayda deneyin olmazsa tüp bebek yaptırın die...sonra bi yerde okudum kadınların yumurtalıklarından kaynaklanıyrmuş bu mol ve sadece mikroenjeksiyon yöntemi kullanılıyomuş takıldı aklıma içim içimi kemireceğine doktora giderim daha iyi
belli zamanlardan sonra alışıyor galiba canım ama işte iş işten geçiyor...kürtaj olduk onuda atlattık mol olduk hadi onuda atlattık daha neler duycaz dicem ama bundan sonra dileğim işallah güzel haberler alırız da içimiz rahatlar...Benimde başlarda böyle düşünceler kafamı kurcalayıp duruyordu sonrasında alıştım kulaklarmı tıkadm gözlerimi kapadm mollee ilgili hiç bir şey okumuyorum takip etmiyor araştırmıyorum tabiki araştırmak bilinçli olmak daha güzel ama belli bir zamandan sonra insan yıpranıyor sende hiç düşünme içini ferah tut doktora git bu ay doktor herşey normal derse için rahatlar en azından canm
Slm kızlar
selam nasilsinizSelam kızlar
31 -32 gün ama 15. gün belirgin 16.gün silikTatlim adet dongun kacgun daha pozitif degil
gün aşırı yapıyoruz zatende ...yumurtlama gününü bulunca hergün yaparı z diye düşünüyordum ondan bide evde var kullanım bitsin dedim ama böyle oluncada ilgimi çekti fotoğrafta pek belirgin değil ama 15. gün bayağı koyu 16. gün pek belli olmuyorcanım açıkçası ovulasyon testlerine benim çok fazla güvenim kalmadı ben clearblue dijital göstergeli olandan kullandım geçen ay , 19 ekimde yumurtladığımı gösterdi yani gülen yüz o gün çıktı ertesi gün yoktu. Anladım ki 19 unda yumurtladım... fakat normalde hamilelik yoksa yumurtlamadan 14 gün sonra kesin adet olman lazımdı yani 3 kasımda olmam lazımdı . Bugün ayın 7si hala adet olmadım... hamile de değilim kan testi idrar testi hepsini yaptım. Demekki yumurtlama günün tam bilememiş... artık olduğuna bırakıyorum gün aşırı olduktan sonra Allah da nasip ederse olur zaten , çok düşününce kafaya takınca olacağı varsa da olmuyor malesef
Him anladim canim t ile c cizgisi ya ayni koyulukta yada t c yi gecerse pozitif olur bence yapma kafan dahada karisir benimde 3 tane kaldi onlari yaparim bi daha almayacagim gun asiri calis o zaman yumu kacirmamis olursun31 -32 gün ama 15. gün belirgin 16.gün silik
selam nasilsiniz
İyiyim bende tatlim adetim yeni bitti bu ay takip etmeyecegim saldim cayira olucak bakalim bide boyle deneyelim bakalimİyidir tatlım sende ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?